5 Mayıs 2024 Pazar / 27 Sevval 1445

18 Aralık 2020 Reyting sonuçları açıklandı! Reyting sıralamasında kim birinci oldu?

Reyting sonuçlarına göre dün en çok izlenen televizyon programı belli oldu. Cuma günü Atv'de Hercai, Kanal D'de Arka Sokaklar, Tv8'de Kırmızı Oda, Show Tv'de Ramo ve Star Tv'de Akrep dizisi yayınlandı. Bu yapımlardan hangisinin daha fazla izlendiği reyting sonuçları TİAK ölçümleri neticesinde belli oldu. Reyting sıralaması; Total, AB ve 20+ABC1 olarak ölçülüyor. Peki, Cuma günü reyting sonuçlarına göre hangi kanal ve program birinci oldu? 18 Aralık 2020 Reyting sonuçları

19 Aralık 2020 Cumartesi 09:41 - Güncelleme:
18 Aralık 2020 Reyting sonuçları açıklandı! Reyting sıralamasında kim birinci oldu?

18 Aralık Cuma akşamı yayınlanan Hercai, Arka Sokaklar, Kırmızı Oda ve Akrep dizilerinin arasından hangilerinin daha fazla izlendiği reyting sonuçları neticesinde belli oldu. Reytingler TİAK (Televizyon izleme araştırmaları kurumu) tarafından Total, AB ve 20+ABC1 olarak ölçülüyor. Peki Cuma akşamı reyting sonuçlarına göre hangi kanal ve program birinci oldu? İşte 18 Aralık 2020 reyting sonuçları…

18 Aralık 2020 reyting sonuçları, dün akşam yayınlanan programların izlenme oranlarına göre açıklanıyor. Cuma akşamı Hercai, Arka Sokaklar, Kırmızı Oda ve Akrep gibi yapımlar seyirci karşısına çıktı. Reyting sonuçlarına göre dün akşamın en çok izlenen programı belli oldu.

18 ARALIK REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI

18 Aralık tüm kanallara ait reyting sonuçları açıklandı. Cuma günü Atv'de Hercai, Kanal D'de Arka Sokaklar, Tv8'de Kırmızı Oda, Show Tv,'de Ramo ve Star Tv'de Akrep dizisi izleyenleri ile buluştu. Öte yandan Tv8 ekranlarında ise Masterchef Türkiye’de lezzet yarışı ekranlara konuk oldu. Günlük olarak yayınlanan ve Total, AB ve 20+ABC1 olarak ölçülen reyting sonuçlarına göre sıralama açıklanıyor.

TOTAL REYTİNG SONUÇLARI

1 KIRMIZI ODA TV8

2 ARKA SOKAKLAR KANAL D

3 ESRA EROL'DA ATV

4 RAMO SHOW TV

5 SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABER FOX

6 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV

7 ARKA SOKAKLAR (OZET) KANAL D

8 SHOW ANA HABER SHOW TV

9 HERCAI ATV

10 HAVA DURUMU ATV

Total'de birinci sırada Kırmızı Oda, ikinci Sırada Arka Sokaklar, üçüncü sırada ise Esra Erol'da programı yer aldı. AB'de Birinci sırada Kırmızı Oda, üçüncü sırada Akrep dizisi yer aldı.

Ramo 25. bölüm izle!

Bir Zamanlar Çukurova 77.bölüm izle!

Alev Alev 7. bölüm izle!

Sol Yanım 4. bölüm izle!