25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

19 Aralık 2020 Reyting sonuçları açıklandı! Reyting sıralamasında kim birinci oldu?

Reyting sonuçlarına göre dün en çok izlenen televizyon programı belli oldu. Cumartesi akşamı ekranlarda; İbo Show, Kuzey Yıldızı, Sen Çal Kapımı, Gönül Dağı, Bir annenin günahı ve MasterChef Türkiye yayınlandı. Bu yapımlardan hangisinin daha fazla izlendiği reyting sonuçları TİAK ölçümleri neticesinde belli oldu. Reyting sıralaması; Total, AB ve 20+ABC1 olarak ölçülüyor. Peki, Cumartesi günü reyting sonuçlarına göre hangi kanal ve program birinci oldu? 19 Aralık 2020 Reyting sonuçları

20 Aralık 2020 Pazar 09:34 - Güncelleme:
19 Aralık 2020 Reyting sonuçları açıklandı! Reyting sıralamasında kim birinci oldu?

19 Aralık Cumartesi akşamı yayınlanan İboshow, MasterChef Türkiye, Bir Annenin Günahı, Gönül Dağı, Kuzey Yıldızı ve Sen Çal Kapımı dizilerinin arasından hangilerinin daha fazla izlendiği reyting sonuçları neticesinde belli oldu. Reytingler TİAK (Televizyon izleme araştırmaları kurumu) tarafından Total, AB ve 20+ABC1 olarak ölçülüyor. Peki Cumartesi akşamı reyting sonuçlarına göre hangi kanal ve program birinci oldu? İşte 19 Aralık 2020 reyting sonuçları…

19 Aralık 2020 reyting sonuçları, dün akşam yayınlanan programların izlenme oranlarına göre açıklanıyor. Cumartesi akşamı İboshow, MasterChef Türkiye, Bir Annenin Günahı, Gönül Dağı, Kuzey Yıldızı ve Sen Çal Kapımı gibi yapımlar seyirci karşısına çıktı. Reyting sonuçlarına göre dün akşamın en çok izlenen programı belli oldu.

19 ARALIK REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

19 Aralık tüm kanallara ait reyting sonuçları açıklandı. Dün akşam TRT 1 'de Gönül Dağı, Show Tv’de Kuzey Yıldızı ilk Aşk, Star Tv’de İbo Show, FOX Tv'de ise Sen Çal Kapımı izleyenleri ile buluştu. Öte yandan Tv8 ekranlarında ise Masterchef Türkiye’de lezzet yarışı ekranlara konuk oldu. 

Total'de birinci sırada Gönül Dağı, ikinci sırada Kuzey Yıldızı İlk Aşk, üçüncü sırada Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber Hafta Sonu yer aldı.

AB Grubunda birinci sırada Gönül Dağı yer alırken, Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber Hafta Sonu ikinci, Masterchef Türkiye de üçüncü oldu.

TOTAL İLK 10 PROGRAM

1 GONUL DAGI TRT 1

2 KUZEY YILDIZI ILK ASK SHOW TV

3 GULBIN TOSUN ILE FOX ANA HABER HAFTA SONU FOX

4 SHOW ANA HABER SHOW TV

5 IBO SHOW STAR TV

6 KUZEY YILDIZI ILK ASK (OZET) SHOW TV

7 MASTERCHEF TURKIYE TV8

8 HABER ONU SHOW TV

9 SEN CAL KAPIMI FOX

10 KANAL D ANA HABER KANAL D

AB İLK 10 PROGRAM

1 GONUL DAGI TRT 1

2 GULBIN TOSUN ILE FOX ANA HABER HAFTA SONU FOX

3 MASTERCHEF TURKIYE TV8

4 IBO SHOW STAR TV

5 SEN CAL KAPIMI FOX

6 GONUL DAGI (OZET) TRT 1

7 IBO SHOW OZET STAR TV

8 KANAL D ANA HABER KANAL D

9 KIM MILYONER OLMAK ISTER ATV

10 HABER ONU SHOW TV

Günlük olarak yayınlanan ve Total, AB ve 20+ABC1 olarak ölçülen reyting sonuçlarına göre sıralama açıklanıyor.

Gönül Dağı 9 bölüm izle!

Sen Çal Kapımı 23. bölüm full izle!

Bir Annenin Günahı 5. bölüm izle!

Kuzey Yıldızı 44. bölüm full izle!