24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

21 Mart 2021 Reyting sonuçları açıklandı! İşte Pazar reyting sıralaması

Pazar reyting sıralaması açıklandı. Dün akşam ekranlarda Survivor, Teşkilat, Arıza, Kefaret, Teşkilat ve Hercai yeni bölümleriyle ekranlara geldi. Reyting sonuçları, Total, AB ve 20+ABC1 olarak ölçülüyor. Dün akşam yayınlanan program ve dizilerin arasından hangilerinin daha fazla izlendiği TİAK'ın ölçümleri neticesinde belirleniyor. Peki Pazar reyting sonuçlarında kim birinci oldu? İşte 21 Mart 2021 Reyting sonuçları

22 Mart 2021 Pazartesi 09:18 - Güncelleme:
21 Mart 2021 Reyting sonuçları açıklandı! İşte Pazar reyting sıralaması

21 Mart reyting sonuçlarına göre dün en çok izlenen televizyon programı belli oldu. Dün akşam yayınlanan dizi ve programların reyting sonuçlarına göre en çok izlenen televizyon programları açıklandı. Pazar akşamı; Tv8'de Survivor 2021, TRT1'de Teşkilat, Show Tv'de Arıza, FOX Tv'de Kefaret, Atv'de Hercai dizisi kıyasıya mücadele verdi. Reyting ölçümleri ile dün akşam en çok hangi dizi veya programın izlendiği belli oluyor. Peki Pazar reyting sonuçları açıklandı mı?

Pazar akşamı diziseverleri ekran başına kilitleyen diziler ve programlar, bu hafta da reytinglerde kıyasıya mücadele verdi. Reyting ölçümleriyle Show Tv, Kanal D, Atv, TRT1, Star Tv gibi kanallarda dün akşam ekranlara gelen dizi, film ve programlar arasında en yüksek izleyici oranına sahip olan belirleniyor. Dün akşam yayınlanan dizilerden hangisinin daha fazla izlendiği, TİAK ölçümleri neticesinde belli oldu. Günlük olarak yayınlanan ve Total, AB ve 20+ABC1 olarak ölçülen dünün reyting sonuçlarına göre sıralama açıklanıyor.

Günlük Reyting sonuçları; Total, AB ve 20+ABC1 olarak ölçülüyor. Peki Pazar reyting sonuçlarına göre hangi kanal ve dizi birinci oldu? İşte 21 Mart 2021 reyting sonuçları...

21 MART REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI

21 Mart 2021 Pazar günü yayınlanan dizi ve haberlerin reyting sonuçları belli oldu.

Total izleyici grubunda birinciliği Teşkilat, ikinciliği Teşkilat özet, üçüncülüğü Survivor aldı.

AB Grubunda ise birinci sırada Teşkilat, ikinci sırada Teşkilat özet, üçüncü sırada Gülbin Tosun ile Fox Ana Haber Hafta Sonu yer aldı.

Masumlar Apartmanı'na şaşırtan transfer! Dizinin psikoloğu belli oldu!

TOTAL İLK 10 PROGRAM

1 TESKILAT TRT 1

2 TESKILAT (OZET) TRT 1

3 SURVIVOR TV8

4 GULBIN TOSUN ILE FOX ANA HABER HAFTA SONU FOX

5 SHOW ANA HABER SHOW TV

6 KEFARET FOX

7 A.RIZA SHOW TV

8 SURVIVOR OZET TV8

9 HAVA DURUMU ATV

10 KANAL D ANA HABER KANAL D

AB İLK 10 PROGRAM

1 TESKILAT TRT 1

2 TESKILAT (OZET) TRT 1

3 GULBIN TOSUN ILE FOX ANA HABER HAFTA SONU FOX

4 SURVIVOR TV8

5 KEFARET FOX

6 SURVIVOR OZET TV8

7 A.RIZA SHOW TV

8 KEFARET (OZET) FOX

9 SHOW ANA HABER SHOW TV

10 COK GUZEL HAREKETLER 2 KANAL D

Teşkilat 3. bölüm full izle!

Arıza 27. son bölüm izle!

Kefaret 18.bölüm full izle!