18 Nisan 2024 Perşembe / 10 Sevval 1445

24 Aralık 2020 Reyting sonuçları açıklandı! Perşembe reyting sıralamasında kim birinci oldu?

24 Aralık Perşembe akşamı yayınlanan MasterChef Türkiye, Alev Alev, Bir Zamanlar Çukurova ve Mucize Doktor dizilerinin arasından hangilerinin daha fazla izlendiği reyting sonuçları neticesinde belli oldu. Reytingler TİAK (Televizyon izleme araştırmaları kurumu) tarafından Total, AB ve 20+ABC1 olarak ölçülüyor. Peki Perşembe akşamı reyting sonuçlarına göre hangi kanal ve program birinci oldu? İşte 24 Aralık 2020 reyting sonuçları…

25 Aralık 2020 Cuma 09:29 - Güncelleme:
24 Aralık 2020 Reyting sonuçları açıklandı! Perşembe reyting sıralamasında kim birinci oldu?

Reyting sonuçlarına göre dün en çok izlenen televizyon programı belli oldu. Perşembe Show Tv'de Alev Alev, Atv'de Bir Zamanlar Çukurova, Kanal D'de Mucize Doktor ve Tv8'de Masterchef yayınlandı. Bu yapımlardan hangisinin daha fazla izlendiği reyting sonuçları TİAK ölçümleri neticesinde belli oldu. Reyting sıralaması; Total, AB ve 20+ABC1 olarak ölçülüyor. Peki, Perşembe reyting sonuçlarına göre hangi kanal ve program birinci oldu? Reyting sonuçları 24 Aralık 2020! İşte Perşembe reytingleri

Perşembe günü Perşembe; Atv'de Bir Zamanlar Çukurova, Show Tv'de Alev Alev ve Kanal D'de Mucize Doktor izleyenleri ile buluştu. Öte yandan Tv8 ekranlarında ise Masterchef Türkiye’de lezzet yarışı ekranlara konuk oldu. Günlük olarak yayınlanan ve Total, AB ve 20+ABC1 olarak ölçülen reyting sonuçlarına göre sıralama açıklanıyor.

24 ARALIK REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI

24 Aralık tüm kanallara ait reyting sonuçları açıklandı. 

Total'de 1.sırada ATV’de yayınlanan “Bir Zamanlar Çukurova”, 2. sırada FOX TV’de ekrana gelen “Mucize Doktor”, 3.sırada ATV’de izleyiciyle buluşan “Esra Erol’da” programı yer aldı.

24 Aralık 2020 reyting sonuçları sayesinde, dün akşam en çok hangi dizi veya programın izlendiği belli oluyor.

İşte Perşembe reyting sonuçları...

AB'de ise 1.sırada “Bir Zamanlar Çukurova”, 2.sırada “Mucize Doktor”, 3.sırada Star TV’de yayınlanan “Alev Alev” yer aldı.

Sefirin Kızı 34. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Menekşe tutuklanıyor...

Alev Alev 8. bölüm Puhu Tv!

Bir Zamanlar Çukurova 78.bölüm izle!

Arıza 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Haşmet, gerçeği öğreniyor...