27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Sefirin Kızı 34. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Sefirin kızı yeni bölümde Menekşe tutuklanıyor!

Star Tv'nin heyecanla izlenen ve takp edilen dizisis Sefirin Kızı 34. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Sefirin Kızı 34. Bölüm Fragmanında Menekşe tutuklanıyor! Nare, Sancar'dan Gediz ile aralarındaki düşmanlığa ara vermelerini istiyor. Sancar ise Gediz'e can borcu olduğunu söylüyor. İşte Pazartesi ekranlara gelecek olan Sefirin Kızı 34. Bölüm Fragmanı..

25 Aralık 2020 Cuma 12:25 - Güncelleme:
Sefirin Kızı 34. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Sefirin kızı yeni bölümde Menekşe tutuklanıyor!

Sefirin Kızı 34. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Her hafta Pazartesi akşamı Star Tv'de yayınlanan Sefirin kızı dizisinin haftaya yayınlanacak olan yeni bölümünden ilk fragman ekrana geldi. Sefirin Kızı 34. Bölüm Fragmanında; Menekşe, Akın'ın cesedinin yerini ihbar ediyor. Sancar ise telefon edip yakınlarına o evden çıkmalarını söylüyor. Peki yeni bölümde neler olacak? İşte Sefirin Kızı 34. Bölüm Fragmanı

SEFİRİN KIZI 34. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Sefirin Kızı 34. Bölüm Fragmanında bir ceset görülüyor. Olay yerine gelen polis ise Menekşe'yi tutukluyor... Menekşe kimi öldürdü?


Nare, Sancar'dan Gediz ile aralarındaki düşmanlığa ara vermelerini istiyor. Sancar ise Gediz'e can borcu olduğunu söylüyor.

Sefirin kızı 34. yeni bölümüyle 28 Aralık Pazartesi akşamı Star Tv ekranlarında olacak.

SEFİRİN KIZI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sefirin kızı son bölümde Gediz, Menekşe’yi yalan söylemenin cezası olarak memleketinden kovdu. Menekşe, Gediz'e yalan söylemenin bedelini ağır ödeyecektir. Öte yandan Sancar, Ceylan'a da sahip çıkar.

Melek’in bebekliğini göremeyen Sancar’ın umutlarını bağladığı bebek, onun hiç haberi olmadan, yasını bile tutamadan yitip gitmiştir.

Sancar, bu gerçekle başetmekte çok zorlanır ama yaşadığı boşluktan onu çıkaran yine Melek olur. Melek ve Nare bütün sevgileriyle Sancar’ı sararlar.

Nare, dost bildiği Sahra’nın Akın’ın kardeşi çıkmasıyla çok sarsılır ama her zamanki gibi kendisini bir kenara koyarak, ayrılmalarına rağmen Sancar’ın derdiyle hemhal olur.

Sancar, Menekşe’ye ve Sahra’ya cezalarını keser ve Kahraman’la karşı karşıya kalır. Ancak bu sefer Kahraman’ın ona keseceği bir ceza vardır; sadıçların altından kalkamayacakları bir ceza…

Gediz ise, bir yandan Sancar’a yaptıklarının pişmanlığını yaşarken bir yandan da kendisini yine onun karşısında bulur. Çünkü Sancar Sahra’ya, Sahra’nın dayanamayacağı bir ceza vermiştir!

Gediz, bu karanlık günlerinde tutunduğu Sahra’yı kurtarmak için canını dişine takar ama sonunda çok büyük bir seçim yapmak zorunda kalır. Sancar'ın canını kurtarır.

Sadakatsiz 12. bölüm fragmanı yayınlandı!

Sen Çal Kapımı 24. bölüm izle!

Ramo 26. bölüm izle!

Arıza 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Haşmet, gerçeği öğreniyor...

Bir Zamanlar Çukurova 78.bölüm izle!

Alev Alev 8. bölüm Puhu Tv!

Sadakatsiz 11. son bölüm izle!

Kuruluş Osman 39. bölüm izle!