26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Reyting sıralamasında kim birinci oldu? 7 Aralık 2020 Reyting sonuçları açıklandı!

7 Aralık 2020 Reyting sonuçlarına göre dün en çok izlenen televizyon programı belli oldu. Pazartesi akşamı yayınlanan MasterChef Türkiye, Çukur, Sefirin Kızı, Uyanış Büyük Selçuklu ve Yasak Elma dizi ve programların arasından hangilerinin daha fazla izlendiği reyting sonuçları neticesinde belli oldu. Reytinglerde Total, AB ve 20+ABC1 olarak ölçülüyor. Peki, Pazar reyting sonuçlarına göre hangi kanal ve program birinci oldu? İşte 7 Aralık 2020 Pazartesi reyting sonuçları…

8 Aralık 2020 Salı 09:43 - Güncelleme:
Reyting sıralamasında kim birinci oldu? 7 Aralık 2020 Reyting sonuçları açıklandı!

5 Aralık 2020 reyting sonuçları açıklandı. Dün yayınlanan dizi ve yarışma programları arasında reyting yarışında Pazartesi akşamı yayınlanan Show Tv'de Çukur, Fox Tv'de Yasaka Elma, Star Tv'de Sefirin Kızı, TRT 1'de ise Uyanış Büyük Selçuklu ve MasterChef kıyasıya mücadele verdi. Bu dizi ve programların arasından hangilerinin daha fazla izlendiği reyting sonuçları neticesinde belli oldu. Reytinglerde Total, AB ve 20+ABC1 olarak ölçülüyor. Peki Pazartesi reyting sonuçlarına göre hangi kanal ve program birinci oldu? İşte 7 Aralık 2020 reyting sonuçları...

7 Aralık Pazartesi akşamı yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı. Pazartesi akşamı Çukur, Sefirin Kızı, Uyanış Büyük Selçuklu, Yasak Elma ve MasterChef Türkiye gibi yapımlar seyirci karşısına çıktı. Reyting sonuçlarına göre her gün, bir gün öncesinin en çok izlenen programı belli oluyor.

7 ARALIK REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI

7 Aralık 2020 Pazartesi günü yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı. Dün akşam yayınlanan yapımlar arasında Star Tv'de Sefirin Kızı, Show Tv'de Çukur, Fox Tv'de Yasaka Elma, TRT 1'de Uyanış Büyük Selçuklu, Tv8'de ise MasterChef yer aldı.

Pazartesi akşamı izleyiciler, Show Tv'de Çukur, Fox Tv'de Yasaka Elma, TRT 1'de ise Uyanış Büyük Selçuklu dizisini seyretti.

Total'de 1.sırada TRT1’de yayınlanan “Uyanış Büyük Selçuklu”, 2. sırada Show TV’de ekrana gelen “Çukur”, 3.sırada Fox TV’de izleyiciyle buluşan “Yasak Elma” yer aldı.

AB'de ise 1.sırada “Uyanış Büyük Selçuklu”, 2.sırada “Selçuk Tepeli İle Fox Ana Haber”, 3.sırada “Yasak Elma” yer aldı.

İşte 7 Aralık 2020 reyting sonuçları:

TOTAL İLK 10 PROGRAM

1 UYANIS BUYUK SELCUKLU TRT 1

2 CUKUR SHOW TV

3 YASAK ELMA FOX

4 SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABER FOX

5 ESRA EROL'DA ATV

6 SHOW ANA HABER SHOW TV

7 SEFIRIN KIZI STAR TV

8 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV

9 UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU (ÖZET) TRT1

10 YASAK ELMA (OZET) FOX

AB İLK 10 PROGRAM

1 UYANIS BUYUK SELCUKLU TRT 1

2 SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABER FOX

3 YASAK ELMA FOX

4 CUKUR SHOW TV

5 UYANIS BUYUK SELCUKLU (OZET) TRT 1

6 MASTERCHEF TURKIYE TV8

7 YASAK ELMA (OZET) FOX

8 SEFIRIN KIZI STAR TV

9 ESRA EROL ATV

10 SHOW ANA HABER SHOW TV

Sefirin Kızı 31. bölüm izle Puhu Tv!

Uyanış Büyük Selçuklu 11. bölüm izle!

Yasak Elma 88. bölüm izle!

Çukur 106. bölüm izle Puhu Tv!