26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Uyanış Büyük Selçuklu 11. bölüm izle!

Uyanış Büyük Selçuklu 11. bölümüyle TRT1 ekranlarında yayınlandı. Dizinin yayınlanan son bölümüne Sencer için verilen idam kararı damga vurdu. Uyanış Büyük Selçuklu son bölümde; Nizamülmülk, Sencer ve arkadaşlarının suçsuz olduğunu ispatlamak için elinden geleni yapacaktır. Başulu, büyük sırrı açıklayacak mı? Uyanış Büyük Selçuklu 11.bölüm (tek parça) haberimizde yer alıyor.

7 Aralık 2020 Pazartesi 23:40 - Güncelleme:
Uyanış Büyük Selçuklu 11. bölüm izle!

Uyanış Büyük Selçuklu 11. bölümüyle Pazartesi akşamı TRT1 ekranlarında yayınlandı. Hasan Sabbah'ın kurduğu bir tuzak neticesinde Sencer ve arkadaşlarına idam kararı çıkmıştır. Sencer'in haksız yere yargılanmasına ve idam cezasına çarptırılma ihtimaline karşı Başulu Hatun kendini açık edecektir. Melikşah Sultan, Başulu Hatun'u tanıyınca ne tepki verecek? Uyanış Büyük Selçuklu 11. bölüm izlemek isteyenler için son bölüm tek parça halinde haberimizde yer alıyor.

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 11. BÖLÜM İZLE (TRT)

Uyanış Büyük Selçuklu 11. bölümü izleyenleri ekran başına kilitledi. İlk yayınlandığı günden beri konusuyla dikkat çeken dizi, Anadolu'nun kapılarını Türklere açan Selçuklu Hükümdarı Sultan Alparslan'ın ölümünün ardından Melikşah döneminde yaşananları konu alıyor. Yayınlanan son bölüme Sencer'e verilen idam kararı damga vurdu. İşte kaçıranlar için Uyanış Büyük Selçuklu 11.bölüm full izleme linki.

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 11.BÖLÜM YOUTUBE İZLE!

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 12. BÖLÜM FRAGMANI


UYANIŞ SELÇUKLU 11. BÖLÜM ÖZETİ

Sencer, Kutsal Emanetlerle birlikte Konstantinopolis’e varmak için Yorgos ile işbirliği yapan Kasım’ı yakalamayı başarmış, ihaneti ortaya çıkarmıştı.

Müslümanlardan kaçırmakta olduğu Kutsal Emanetleri almış ve işlediği suçlardan ötürü Yorgos’u öldürerek cezalandırmıştı. Bu zorlu mücadeleden sonra elinde Kutsal Emanetlerle Isfahan’a dönen Sencer’i kötü bir sürpriz beklemekteydi. Zira Hasan Sabbah’ın kurduğu bir tuzak neticesinde Dukas’ın karısı öldürülmüş, katilini Sencer’in azmettirdiği iddiası ortaya atılmıştı. Sencer, Dukas ve karısının ölümüne sebebiyet vermekten yargılanmak üzere tutuklanmıştı.

Bunun üzerine cinayetlerin diğer failleri olarak görülen Sencer’in arkadaşları da yargılanmak üzere tutuklanırlar. Nizamülmülk, yargılanacak olan Sencer ve arkadaşlarının suçsuz olduğunu ispatlamak için ne yapacaktır? Hasan Sabbah, Sencer’in idam edilmesini sağlamak için hangi yöntemlere başvuracaktır? Sencer’in haksız yere yargılanmasına ve idam cezasına çarptırılma ihtimaline karşı Başulu’nun tepkisi ne olacaktır?

Öte yandan Sencer üzerinden Nizamülmülk’ü köşeye sıkıştırmaya çalışan Hasan Sabbah, peşinde olduğu Nizamülmülk’ün hususi yiğitlerinin listesini ele geçirmeyi başaracaktır. Hasan Sabbah bu gizli evrakın içindeki hangi büyük sırrı öğrenecektir?

Diğer yandan Tapar ile omuz omuza hainlerle çatışmaya giren Elçin, Melikşah’ın takdirini ve saygısını kazanmıştı. Melikşah ile Elçin’in her geçen gün biraz daha yakınlaşmasına şahit olan Terken ne yapacaktır? Elçin’e duyduğu öfke onu nasıl bir önlem almaya itecektir?

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Uyanış Büyük Selçuklu 10. bölümde; Yorgos’un Kutsal Emanetleri Kuvel Kalesi’ne kaçırdığını haber alan Sencer, İlteber’in kervanına karışıp emanetleri kurtarmak için Kuvel’e sızmıştı. Batınilerin ihbarıyla Sencer’in içlerine sızdığını öğrenen Andreas elini çabuk tutup adamlarıyla birlikte Sencer’i kalesinde köşeye sıkıştırmayı başarmıştı. Sencer, Kuvel Kalesi’nden nasıl çıkacaktır?

Yorgos’un ve Batınilerin birbirleriyle çekişmesine sebep olan Kutsal Emanetleri onların elinden nasıl kurtaracaktır? Kendisini ölümün eşiğine getiren ve Turna’nın ölümcül yara almasına sebep olan Yorgos’tan intikamını almayı başarabilecek midir? Zorlu bir süreç sonunda Kutsal Emanetleri saraya getirmeyi başaracak olan Sencer’i neler beklemektedir?

Öte yandan Seferiye’nin sayıklamaları sonucu Melikşah’ın Başulu’dan bir çocuğu daha olduğuna dair şüpheler edinen Terken, araştırmaları sonucu Başulu’nun mezarına ve sürgün günlerinde saklandığı eve ulaşmış, evde gördüğü beşik Terken’in şüphelerini alevlendirmişti.

Diğer yandan Elçin, Büyük Selçuklu ile Anadolu obaları arasındaki fitneyi körüklemeye çalışan Kasım’ın casusunu yakalamayı başarmıştı. Elçin, casusu saraya getirecektir.

Tüm bunların yanı sıra Hayyam’ın evini yakan oka hacelik işaretini işleyen demirci ustalarını tespit ettirecek olan Nizamülmülk, Hasan Sabbah’ı yakalamak için kıskacı iyice daraltmıştır.

7 Aralık 2020 Reyting sonuçları açıklandı! Reyting sıralamasında kim birinci oldu?

Masumlar Apartmanı 13. bölüm izle!

EDHO Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 175. bölüm izle!

Yasak Elma 88. bölüm izle!

Sefirin Kızı 31. bölüm izle Puhu Tv!

Çukur 106. bölüm izle Puhu Tv!