19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Kuruluş Osman, Sen Çal Kapımı, Cam Tavanlar reyting sıralaması! 9 Haziran 2021 Çarşamba reyting sonuçları

9 Haziran 2021 Çarşamba günü yayınlanan dizi ve haberlerin reyting sonuçları belli oldu. Çarşamba akşamı televizyonlarda Survivor, Kuruluş Osman, Sadakatsiz (tekrar), Sen Çal Kapımı yeni sezon ve Cam Tavanlar adlı yeni dizi ekrana geldi. Reyting sonuçları, 9 Haziran 2021 reyting sonuçları, TİAK tarafından belirleniyor. Peki 9 Haziran 2021 Çarşamba reyting sonuçları açıklandı mı? İşte AB ve Totalde ilk 10 sırada yer alan yapımlar.

10 Haziran 2021 Perşembe 06:30 - Güncelleme:
Kuruluş Osman, Sen Çal Kapımı, Cam Tavanlar reyting sıralaması! 9 Haziran 2021 Çarşamba reyting sonuçları

Diziseverlerin merakla bekledikleri reyting sıralaması açıklandı. 9 Haziran 2021 reyting sonuçlarına göre çarşamba akşamı yayınlanan dizi ve programlar arasında en çok izlenenler belli oldu. Çarşamba akşamı Tv8'de Survivor, Star Tv'de Canavar Kamyonlar filmi ve Arkadaşım Hoşgeldin, Atv'de Kuruluş Osman, Show Tv'de yeni dizi Cam Tavanlar, FOX Tv'de Sen Çal Kapımı yeni sezonuyla, Kanal D'de Sadakatsiz (tekrar) dizisi ekrana geldi. Peki reyting sıralamasına göre yayınlanan dizi ve programlar arasında ilk sırayı kim aldı? İşte 9 Haziran 2021 reyting sonuçları

Diziler, programlar ve haber bültenleri arasındaki yarışta en çok izlenen yapım, reyting ölçümleri neticesinde belli oldu. Günlük olarak yayınlanan dizi ve programların izlenme oranları, AB ve 20+ABC1 olarak ölçülen reyting sonuçlarına göre sıralanıyor.

9 HAZİRAN REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI

9 Haziran 2021 Çarşamba günü yayınlanan dizi ve haberlerin reyting sonuçları açıklandı. Çarşamba akşamının en çok izlenen yapımları TİAK tarafından yayınlandı.

Total izleyici grubunda birinciliği Kuruluş Osman, ikinciliği Esra Erol'da, üçüncülüğü Müge Anlı İle Tatlı Sert aldı.

AB Grubunda ise birinci sırada Kuruluş Osman, ikinci sırada Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber, üçüncü sırada Survivor yer aldı.

TOTAL İLK 10 PROGRAM

AB İLK 10 PROGRAM

Kuruluş Osman 62.bölüm izle full hd tek parça (son bölüm)

Sen Çal Kapımı 40. bölüm full izle!

Cam Tavanlar 1. bölüm full izle (İlk bölüm)

Leyla ile Mecnun'un yeni Leyla'sı belli oldu!