24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Dünün reyting sonuçlarında kim birinci oldu? 6 Ocak 2021 Reyting sonuçları

Reyting sonuçlarına göre dün en çok izlenen televizyon programı hangisi oldu? Çarşamba akşamı ekranlarda; Kuruluş Osman, Eyvah Eyvah 3, Sadakatsiz (tekrar), Zümrüdüanka (final), Benim Adım Melek, Sadakatsiz (tekrar) yayınlandı. Bu yapımlardan hangisinin daha fazla izlendiği, dünün reyting sonuçları TİAK ölçümleri neticesinde belli oldu. Günlük Reyting sonuçları; Total, AB ve 20+ABC1 olarak ölçülüyor. Peki dünün reyting sonuçlarına göre hangi kanal ve program birinci oldu? İşte 6 Ocak 2021 reyting sonuçları

7 Ocak 2021 Perşembe 09:37 - Güncelleme:
Dünün reyting sonuçlarında kim birinci oldu? 6 Ocak 2021 Reyting sonuçları

Çarşamba akşamı yayınlanan program ve dizilerin arasından hangilerinin daha fazla izlendiği dünün reyting sonuçları neticesinde belli oldu. Yılbaşı nedeniyle birçok dizi tatile girdi. 6 Ocak Çarşamba akşamı diziler tekrar bölümleriyle ekrana geldi. Reytingler TİAK (Televizyon izleme araştırmaları kurumu) tarafından Total, AB ve 20+ABC1 olarak ölçülüyor. Peki Çarşamba akşamı reyting sonuçlarına göre hangi kanal ve program birinci oldu? İşte 6 Ocak 2021 Reyting sonuçları 

Çarşamba günü Kanal D'de Sadakatsiz (tekrar), ATV'de Kuruluş Osman, Star TV'de Eyvah Eyvah 3, Atv'de Kuruluş Osman, Kalan D'de Sadakatsiz (tekrar), FOX Tv'de Zümrüdüanka (final), TRT 1 'de Benim Adım Melek izleyenleriyle buluştu. Günlük olarak yayınlanan ve Total, AB ve 20+ABC1 olarak ölçülen reyting sonuçlarına göre sıralama açıklanıyor. Reyting sonuçları sayesinde, dün akşam en çok hangi dizi veya programın izlendiği belli oluyor.

6 OCAK SALI REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI

6 Ocak 2021 Çarşamba günü yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı.

Total'de birinci sırada Kuruluş Osman, ikinci sırada Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber, üçüncü sırada Esra Erol'da yer aldı.

AB Grubunda birinci sırada Kuruluş Osman, ikinci sırada Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber, üçüncü sırada Sadakatsiz tekrar bölümü yer aldı.

TOTAL İLK 10 PROGRAM

1 KURULUS OSMAN ATV

2 SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABER FOX

3 ESRA EROL'DA ATV

4 KURULUS OSMAN (OZET) ATV

5 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV

6 SHOW ANA HABER SHOW TV

7 SADAKATSIZ (TKR) KANAL D

8 ATV ANA HABER ATV

9 BENIM ADIM MELEK TRT 1

10 ZUMRUDUANKA FOX

AB İLK 10 PROGRAM

1 KURULUS OSMAN ATV

2 SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABER FOX

3 SADAKATSIZ (TKR) KANAL D

4 KURULUS OSMAN (OZET) ATV

5 BENIM ADIM MELEK TRT 1

6 MASTERCHEF JUNIOR TV8

7 AILE ARASINDA (T.S) SHOW TV

8 ESRA EROL'DA ATV

9 SHOW ANA HABER SHOW TV

10 HAVA DURUMU KANAL D

Sadakatsiz 13. bölüm fragmanı yayınlandı!

Kuruluş Osman 41. bölüm izle!

Zümrüdüanka final bölümü full izle!

Baraj 21. bölüm izle!