26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Emre Mor'la anlaşma sağlandı! Para+takas önerisi...

Fenerbahçe Emre Mor'un transferini bitirmeye çok yaklaştı. Futbolcunun menajeri ile yapılan görüşmede anlaşma sağlandı. Karagümrük'e ise Emre Mor'a karşılık para+takas önerisi yapıldı. İşte detaylar...

Takvim27 Haziran 2022 Pazartesi 09:34 - Güncelleme:
Emre Mor'la anlaşma sağlandı! Para+takas önerisi...

Fenerbahçe transferde durmuyor. Teknik direktörlük görevine Portekizli teknik Jorge Jesus'un getirilmesinin ardından 10 numara Lincoln ve kanat oyuncusu Bruma transferleriyle hücum gücünü artıran Sarı- Lacivertliler, forvet hattına bu kez yurt içinden hamle yapıyor.

Abdülkerim Bardakcı Galatasaray'ı karıştırdı! Yerliler isyanda

EMRE MOR İÇİN PARA+TAKAS FORMÜLÜ

Takvim'in haberine göre; Fenerbahçe, Karagümrük'te müthiş bir sezon geçiren Emre Mor'u renklerine bağlamaya hazırlanıyor. Karagümrük kulübüyle yapılan görüşmelerde önemli mesafe kat edildiği öğrenilirken Fenerbahçe'nin para+takas formülünü masaya yatırdığı belirtildi.

Uğurcan Çakır Ada yolcusu! 17 milyon avroluk teklif

EMRE MOR DA FENERBAHÇE'Yİ İSTİYOR

Bu arada oyuncunun menajeri ile Kalamış'ta bir araya gelindi. Emre Mor'un Danimarkalı menajeri Nima Modyr ile 2 saat süren bir görüşme yapıldı. Görüşmenin son derece olumlu geçtiği öğrenilirken, Emre Mor için resmi açıklama gelmesinin an meselesi olduğu, genç yıldızın da çubuklu formayı giymek istediği bildirildi.

Fenerbahçe'nin Ozan Tufan'dan kazanacağı para belli oldu

25 MAÇTA 5 GOL, 3 ASİST

Asıl mevkisi sağ kanat olan Emre solda da görev yapabiliyor. Emre Mor, Karagümrük formasıyla geçtiğimiz sezon 25 lig maçında 5 gol ve 3 asiste imza attı.