26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Başkan adayları hocaları belirledi! Okan Buruk ya da Daniel Farke

Galatasaray'ın başkan adaylarından Eşref Hamamcıoğlu, Alman teknik direktör Daniel Farke'yi sarı kırmızılı takımın başına getirmek istiyor. Diğer aday Metin Öztürk ise Okan Buruk ile temas halinde.

24 Nisan 2022 Pazar 10:31 - Güncelleme:
Başkan adayları hocaları belirledi! Okan Buruk ya da Daniel Farke

Mali genel kurulun üzerindeki tedbir kararının kalkmasının ardından Galatasaray'da tüm gözler 30 Nisan'da yapılacak olan seçime çevrildi. Sarı-Kırmızılı kulübün yeni başkanı olabilmek için yarışacak olan Eşref Hamamcıoğlu ve Metin Öztürk çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Galatasaray'da tarihi operasyon! 8 futbolcuyla yollar ayrılıyor

EŞREF HAMAMCIOĞLU, DANIEL FARKE'Yİ İSTİYOR

Takvim'in haberine göre; Domenec Torrent'le devam etmeyi düşünmeyen iki isim de teknik direktör adaylarını belirledi. Futbolu Cenk Ergün'e emanet etme kararı alan Hamamcıoğlu'nun listenin en tepesine Daniel Farke'nin ismini yazdığı öğrenildi.

Fenerbahçe idmanında sürpriz isim! 18'lik yetenek...

FARKE KRASNODAR'DAN AYRILDI

Son olarak Krasnodar'la anlaşan ancak savaş nedeniyle Rusya'dan ayrılan Alman hoca şu an boşta. Farke'nin ismi Sergen Yalçın sonrası Beşiktaş ile de anılmış ancak parasal konularda anlaşma sağlanamamıştı.

Valerien Ismael'den yönetime rapor! İşte gitmesini istediği futbolcular

METİN ÖZTÜRK'ÜN HOCA ADAYI OKAN BURUK

Levent Nazifoğlu'nu Florya'da tek yetkili yapma kararı alan Metin Öztürk'ün 1 numaralı teknik direktör adayı ise Okan Buruk... İki sezon önce Başakşehir ile şampiyonluk yaşayan genç hoca yaklaşık 1.5 aydır boşta.

Domenec Torrent gönderilirse faturası ağır olacak!

DÜŞÜNMEDEN EVET!

Buruk geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Galatasaray'dan teklif alması durumunda hiç düşünmeden kabul edeceğini söylemişti.

Sergen Yalçın sessizliğini bozdu! 'Hepsini anlatacağım'

EŞREF HAMAMCIOĞLU FAVORİ

Kulislerde konuşulanlara göre 30 Nisan'da yapılacak seçim öncesinde Hamamcıoğlu bir adım önde görülüyor.