2 Mayıs 2024 Perşembe / 24 Sevval 1445

Ada Masalı 4. bölüm full izle! Ada Masalı 4. bölüm izle Puhutv!

Ada Masalı 4. bölümüyle izleyenlere heyecanlı anlar yaşattı. başrollerinde Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz'un yer aldığı Ada Masalı'nın çekimleri İzmir'in Sığacık köyünde yapılıyor. Ada Masalı 4. bölümde Poyraz, Haziran'ın Ada'da kalıcı olmadığı gerçeği ile yüzleşmek zorunda kalır. Star Tv'de yayınlanan Ada Masalı 4. bölümü izlemek için haberimizdeki Ada Masalı 4. bölüm full izleme Puhutv linkine tıklayın. Ada Masalı 4. bölüm izle Puhutv!

6 Temmuz 2021 Salı 23:45 - Güncelleme:
Ada Masalı 4. bölüm full izle! Ada Masalı 4. bölüm izle Puhutv!

Ada Masalı, 4. bölüm izleyici karşısına çıktı. Başrollerinde Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz'un yer aldığı Ada Masalı 4. bölümde Poyraz ve Haziran tatlı bir iddiaya girer. Haziran ıssız bir koyda hayatta kalmayı başarırsa Poyraz ona en büyük sırrını söyleyecektir. Kaybederse de Haziran Poyraz'a sırrını anlatmak zorunda kalacaktır. İddiayı kim kazanacak? Ada Masalı 4. bölüm full izleme sayfasına haberimizden ulaşabilirsiniz. Ada Masalı 4. bölüm izle Puhutv!

ADA MASALI 4. BÖLÜM FULL İZLE STAR TV!

Ay Yapım imzalı Ada Masalı'nın yönetmen koltuğunda Ali Bilgin otururken, senaryosunu Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak kaleme alıyor.

ADA MASALI 4. BÖLÜM İZLE PUHUTV!

ADA MASALI 4. BÖLÜM ÖZETİ

Star Tv'nin yeni dizisi Ada Masalı 4. bölümde Haziran ve Poyraz ilk kez birbirlerine çok yakındır. Ancak İdil'in kuşkuları her şeyi dağıtmak üzeredir. Hakan müdahale eder. Ne yazık ki bu durum Haziran'ı daha fazla üzer.

Poyraz, Haziran'ın Ada'da kalıcı olmadığı gerçeği ile yüzleşmek zorunda kalır. Haziran ise içine sıkıştığı durum yüzünden hareket alanını giderek kaybeder. Üstelik olan biten her şey kalbine yük olmaktadır.

Açılış yaklaşırken otele aşçı bulmaları gerekecektir. Haziran ve Poyraz elbette bu konuda anlaşamaz; Haziran gösterişli ve yenilikçi yemekler isterken, Poyraz sadelik ve lezzet peşindedir.

Poyraz, Haziran'ın her şeyi teknoloji ile çözmeye çalışmasına sinir olur ve ona teknolojiyi kullanmadan bir gün geçirip geçiremeyeceğini sorar.

İkili tatlı bir iddiaya girerler; Haziran ıssız bir koyda hayatta kalmayı başarırsa Poyraz ona en büyük sırrını söyleyecektir.

Kaybederse de Haziran Poyraz'a sırrını anlatmak zorunda kalacaktır. Koy dönüşünde Haziran hiç beklemediği bir iş teklifi alır. Poyraz bu teklifle çok sarsılır.

6 Temmuz 2021 Salı reyting sonuçları! Maraşlı, Şahsiyet, Baht Oyunu, Ada Masalı reyting sıralaması

Maraşlı 25 bölüm izle tek parça Atv!

Cam Tavanlar 5. bölüm full izle!

Sen Çal Kapımı 44. bölüm full izle!

Baht Oyunu 4. bölüm İzle!