3 Mayıs 2024 Cuma / 25 Sevval 1445

Alev Alev 4. bölüm Puhu Tv!

Alev Alev 4. bölümü yayınlandı. Alev Alev 4. bölümde; Cemre sonunda kızıyla kaçmayı başarıyor. İskender'i ihbar eden Rüya ise Cemre'ye üzülürken Ömer ona Cemre'nin yaşadığını söylüyor. Çiçek'i herkes öldü sanırken yerine geçtiği kadının kocası Bülent'in gelişi bütün planları alt üst edecektir.

26 Kasım 2020 Perşembe 20:30 - Güncelleme:
Alev Alev 4. bölüm Puhu Tv!

Show Tv'nin yeni dizisi Alev Alev'in 4. bölümü izleyicisiyle buluştu. 3 kadının yaşadıkları zorluklar karşısında hayatta kalma mücadelesini konu alan dizi, 3 ayrı kadının hayatlarını ve kadın olmanın zorluklarını anlatıyor. Başarılı oyunculukların ön plana çıktığı dizi, son bölümüyle izleyenleri derinden etkiledi. Alev Alev 4. bölümü izleme sayfasına aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

ALEV ALEV 4. BÖLÜM İZLE (SHOW TV)

ALEV ALEV 4. BÖLÜM PUHU TV İZLE

ALEV ALEV 5. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI


ALEV ALEV 4. BÖLÜM ÖZETİ

Alev Alev 4. bölümde; Ömer kendini çok büyük bir kumpasın içinde bulur. Bu sırada Ozan, Ömer’i kurtaracak delillerin peşine düşerken, Rüya da Ömer’i bir an olsun yalnız bırakmaz. Onun avukatlığını yapacağını söyler.

Fakat hem ilk kez avukat kimliğini kullanması hem de Kayabeylilerin zorlu oyunu Rüya’yı önemli bir mücadelenin içine sürükler. Ömer hapisten çıkabilecek mi?

Çiçek, Bülent gibi bir adamla aynı evde kalamayacağını fark eder ve tüm bu süreçte güç aldığı Atlas’a rağmen hayati bir karar alır.

Çelebi, Cemre’yi bulur ve onu büyük bir ikilemle baş başa bırakır. Cemre, eve dönmek ile hapse girmek arasında kalır ve seçimini yapar. Alev Alev'in 4. Bölümünde Çelebi ile buluşmak üzere polis karakolunun önüne gelen Cemre yaptığı hamle ile açık savaşını başlattı. Kameralar karşısında kendisine uygulanan şiddeti dile getiren Cemre kızı için yapacaklarını gösterdi!

Alev Alev yeni bölümüyle Perşembe 20.00'de Show TV'de!

Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz, Zuhal Olcay, Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Berker Güven ve Toprak Can Adıgüzel gibi isimlerin rol aldığı dizi ilk bölümünden bu yana büyük beğeni topladı. Özellikle oyuncuların sergilediği performans, izleyenler tarafından takdir edildi.

Ay Yapım imzalı, yönetmeliğini Ahmet Katıksız'ın yaptığı, Burcu Görgün Toptaş tarafından senaryosu kaleme alınan, Show TV'de yayımlanan Türk yapımı aksiyon ve dram türündeki televizyon dizisi. Fransız yapımı Le Bazar de la Charite dizisinden uyarlanmıştır.

ALEV ALEV SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kızı Güneş’le birlikte Çelebi’den kaçmayı başaran Cemre, Ozan'ın da desteği ile sonunda hayalini kurduğu hayatın kapılarını araladı. Çelebi onları kaybetmemek için tüm gücünü kullanmaktan çekinmez.

İskender’i ihbar ettikten sonra bir nebze de olsa vicdan azabını yatıştıran Rüya, Ömer ile birbirlerini gerçekten tanımaya başlama fırsatı yakalar. Artık İskender’in en büyük düşmanı Ömer’dir.

Umutları küle dönen Çiçek’in tek dayanağı Atlas iken küçük çocuğunun babası Bülent’in gelişi hem Tomris’in tüm planlarını alt üst edecektir hem de dengeleri değiştirir.

Mucize Doktor 39. son bölüm izle!

Bir Zamanlar Çukurova 74.bölüm izle!

Kalk Gidelim 130. bölüm izle!

Sadakatsiz 8.bölüm izle!

Kuruluş Osman 35. son bölüm izle!