26 Nisan 2024 Cuma / 17 Sevval 1445

Alparslan Büyük Selçuklu 2. bölüm izle! Alparslan Büyük Selçuklu 2. Bölüm full izle!

Alparslan Büyük Selçuklu 2. bölüm izleyenlerinin karşısına çıktı. Başrollerinde Fahriye Evcen, Barış Arduç ve Mehmet Özgür'ün yer aldığı Alparslan Büyük Selçuklu 2. bölümde Selçuklu ve Bizans orduları karşı karşıya gelir. Pasinler Ovası tarihin en uzun ve kanlı savaşlarından birine ev sahipliği yapacaktır. Bu savaştan kim galip çıkacak? Alparslan Büyük Selçuklu 2. bölüm full izleme sayfası tek parça halinde haberimizde yer alıyor.

15 Kasım 2021 Pazartesi 23:41 - Güncelleme:
Alparslan Büyük Selçuklu 2. bölüm izle! Alparslan Büyük Selçuklu 2. Bölüm full izle!

Alparslan Büyük Selçuklu 2. bölümüyle izleyenleri ekran başına kilitledi. TRT1 ekranlarında yayınlanan Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin devamı niteliğinde olan Alparslan Büyük Selçuklu 2. bölümde obadaki tüm gözler ise Çağrı Bey'e hançer indirirken yakalanan Akça'nın üzerindedir. Akça göründüğü gibi Bizans'tan kaçan masum bir Türkmen kızı mıdır, yoksa Selçuklu'yu yok edecek sinsi bir planın anahtarı mı? İşte Alparslan Büyük Selçuklu 2. bölüm full izleme sayfası ve özeti.

TRT1 ekranlarında yayınlanmaya başlayan Alparslan Büyük Selçuklu dizisi 2. bölümüyle ekrana geldi. Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin yeni sezonu olan Alparslan Büyük Selçuklu, "Malazgirt Fatihi" olarak adlandırılan Selçuklu Devleti'nin ikinci lideri Alparslan'ın hayatını konu ediniyor. Alparslan Büyük Selçuklu 2. bölüm izleme linki sizlerle... (Uyanış Büyük Selçuklu yeni sezon)

ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKLU 2. BÖLÜM İZLE

ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKLU 3. BÖLÜM FRAGMANI

ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKLU 2. BÖLÜM ÖZETİ

Başrollerinde Fahriye Evcen, Barış Arduç ve Mehmet Özgür'ün yer aldığı, yapımını Akli Film'in üstlendiği TRT 1'in sevilen dizisi Alparslan: Büyük Selçuklu dizisi, 2. bölümüyle ekrana geldi.

Ölüm kıskacındaki Alparslan son anda kurtulurken, Selçuklu ve Bizans orduları karşı karşıya gelir. Pasinler Ovası tarihin en uzun ve kanlı savaşlarından birine ev sahipliği yaparken, Alparslan şehit edilen Şehzade Hasan ve her Türk'ün intikamını almaya karalıdır.

Diğer yandan obadaki tüm gözler ise Çağrı Bey'e hançer indirirken yakalanan Akça'nın üzerindedir. Akça göründüğü gibi Bizans'tan kaçan masum bir Türkmen kızı mıdır, yoksa Selçuklu'yu yok edecek sinsi bir planın anahtarı mı?

Alparslan Büyük Selçuklu dizisi 2. bölümde yüreğine büyük sırlar mühürlemiş olan Akça hiç beklemediği bir anda öğrendiği gerçekle hayatının şokunu yaşayıp sarsılırken, artık onun için hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Savaş sonrası İmparator'dan gelen sürpriz emir Bizans'ı karıştırır. Ani Tekfuru Kekavmenos, Selçuklu'ya darbe vuracak yeni hamlesini yaparken, General Dukas'ın beklenmedik hareketi herkesi şok eder.

Öte yandan Alparslan'ın gözü, ihanet içinde olduğundan şüphelendiği Emir Bozan'ın üzerindedir. Bu durum iki kardeşi, Alparslan ve Süleyman'ı kavganın eşiğine sürüklerken obada gerilim had safhaya çıkar.

Vaspurakan'daki Müslümanları özgürlüğüne kavuşturmak isteyen Alparslan zekâ dolu bir planla Bizans'ı alt ederken, herkes Yannis'in kurduğu acımasız tuzaktan habersizdir.

ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKLU KONUSU

Anadolu'nun kapılarını Türklere açan Alparslan'ın kutlu yolculuğu...

Selçuklu Sultanı Tuğrul Bey, veliahtını tayin edeceği gün, Bizanslıların Türkmenleri kılıçtan geçirdiği haberini alır. Anadolu'ya sefer emri verir. Sefere giden Selçuklu Meliklerine gizemli suikastçılar saldırır. Saldırının izleri Alparslan'ı hiç ummadığı bir yere götürür. Alparslan suikastçıların peşindeyken, Bizans zulmünden kaçan Türkmen kızı Akça'nın hayatını kurtarır. Bu, Alparslan ve Akça arasındaki destansı aşkın ilk kıvılcımı olur. Ancak Alparslan, Akça'nın güzelliğinin ardında sakladığı sırlardan habersizdir.

Bizans İmparatoru, Türkmenlerle olan sorunların çözülmesi için General Dukas ve Yüzbaşı Romen Diyojen'i Ani'ye gönderir. Ancak Ani Tekfuru Kekavmenos'un oğlu Yannis'in yaptığı hata, Sultan Tuğrul'un savaş kararı almasına yol açar. Çocukken gördüğü düşlerde kendisine kutlu fetihler müjdelenen Alparslan, Selçuklu ordusuyla birlikte Pasinler'de Bizans'la karşı karşıya gelir. Pasinler, Alparslan'a Anadolu'nun kapılarını Türklere açmak için çıktığı kutlu yolda ilk adım olacaktır.

Çağrı bey nasıl öldü? Tarihte Alparslan'ın babası Çağrı Bey'in ölümü

Alparslan Büyük Selçuklu Süleyman kimdir?

Üç Kuruş 3. bölüm full izle tek parça!

Teşkilat 22. bölüm izle!

Yargı 9. bölüm full izle!