20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Baraj 30. son bölüm tek parça izle! Baraj 30.bölüm izle!

Baraj 30. bölümüyle izleyenleri ekran başına kilitledi. Salı akşamı yayınlanan Baraj 30. bölümde; Bahar'ın annesi ölür. Bahar, annesinin ölümünden sonra Nehir'i Nazım'dan uzaklaştırsa da Nehir, Tarık'ı kullanarak Nazım'ı kıskandırmayı ve Nazım'ın ona gelmesini planlar. Baraj 30. son bölümü FOX Tv'den tek parça halinde izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız. Baraj 30. bölüm full izle!

10 Mart 2021 Çarşamba 12:19 - Güncelleme:
Baraj 30. son bölüm tek parça izle! Baraj 30.bölüm izle!

Her hafta Salı akşamı FOX Tv'de yayınlanan Baraj dizisi, 30. bölümüyle izleyenleri ekran başına kilitledi. Baraj 30. bölümde Meryem'in abisi, kardeşini aramaya gelmiştir. Zahra, Tarık ve arkadaşları Meryem'in cesedini arabayla taşırken polise yakalanırlar. Baraj son bölümü izleyemeyenler için Baraj 30. son bölüm tek parça izleme linki haberimizde yer alıyor.

BARAJ 30. BÖLÜM FULL İZLE!

BARAJ 30. BÖLÜM ÖZETİ

Baraj 30. bölüm FOX Tv ekranlarında izleyicisiyle buluştu.

Bahar, annesinin ölümünden sonra Nehir'i Nazım'dan uzaklaştırsa da Nehir, Tarık'ı kullanarak Nazım'ı kıskandırmayı ve Nazım'ın ona gelmesini planlar.

Barajdan eski bir yüzün hayatlarına aniden girmesi ise herkesi altüst edecektir...

Meryem'in abisi, kardeşini aramaya gelmiştir. Zahra'yı sorguya çeken adam, verdiği cevaplardan şüphelenmiştir. Zahra ise Tarık yardımıyla Meryem'in cesedini taşıyıp gömmeye çalışacaktır.

Ceset yanlarındayken polis engeline takıldılar. Meryem'i ölmemiş gibi giydirip arka koltukta taşıyan Tarık, polisin kendilerini durdurmalarıyla ne yapacaklarını şaşırır.

Bahar, Nazım'ın iş yemeğine gider ve onu Nehir ile baş başa görür. Nazım'dan hesap soran Bahar, işin aslını öğrenince mahcup olur. Hamileliğini öne sürerek Nazım'ı elinde tutmaya çalışır.

9 Mart 2021 reyting sonuçları açıklandı! EDHO, Masumlar Apartmanı, Hekimoğlu...

Hekimoğlu 40. son bölüm izle tek parça!

Masumlar Apartmanı 25.bölüm izle!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 185. bölüm izle!

Sefirin Kızı 43. bölüm izle Puhu Tv!