28 Nisan 2024 Pazar / 20 Sevval 1445

Camdaki Kız 18. bölüm fragmanı yayınlandı! Camdaki Kız 18. yeni bölümde Sedat'tan babasına büyük darbe!

Camdaki Kız dizisinin heyecanla beklenen 18. bölümünden ilk fragman ekrana geldi. Son bölümde Sedat, babası tarafından veto yemişti. Camdaki Kız 18. bölüm fragmanında babasına çok kızan Sedat, şirketteki hisselerini Cavit'e devretmek istediğini söylüyor. Cavit, bu teklife ne cevap verecek? Rafet Bey, bu hamle karşısında ne yapacak? Peki Camdaki Kız 18. yeni bölümde neler olacak? Nalan, Sedat ile ilgili gerçeği öğrenecek mi? İşte Camdaki Kız 18. bölüm fragmanı

29 Ekim 2021 Cuma 16:24 - Güncelleme:
Camdaki Kız 18. bölüm fragmanı yayınlandı! Camdaki Kız 18. yeni bölümde Sedat'tan babasına büyük darbe!

Camdaki Kız 18. bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D'nini ilgiyle izlenen dizisi Camdaki Kız'ın 18. yeni bölümünde Sedat, babasının kendisini mirasından men etmesi üzerine öfkeyle bir karşı hamlede bulunur. Şirketteki hisselerinİ eniştesi Cavit'e devretmek isteyen Sedat, bu kararıyla babasına bir darbe daha vurmak ister. Cavit'ten hiç hoşlanmayan Rafet Bey, bu işe ne tepki verecek? Camdaki Kız 18. yeni bölümde neler olacak? İşte Camdaki Kız 18. bölüm fragmanı ve yeni bölümde yaşanacaklar

CAMDAKİ KIZ 18. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Sedat ortadan kayboluyor, aileler karşı karşıya geliyor!

Koroğlu ailesinde bir yıkım yaşanmaktadır. Hem Sedat hem de Selen evden ayrılır. Bunun akabinde Nalan da Sedat'a ulaşamaz. Sedat ise oldukça düşüncelidir. Koroğlu ailesi dağılacak mı?

CAMDAKİ KIZ 18. BÖLÜM 2. FRAGMANI

CAMDAKİ KIZ 18. YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kanal D'nin reyting rekorları kıran dizisi 'Camdaki Kız' dün akşam 17'nci bölümüyle ekranlara geldi.

Başrollerini Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun paylaştığı dizinin son bölümünde; Sedat ve Cana'nın görüntülerinin ardından büyük bir şok yaşayan Rafet Koroğlu, oğlunu mirasından men etti.

Camdaki Kız'ın 18. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.

"Sedat: Şirketteki bütün hisselerimi sana devretmek istiyorum Cavit abi. Alıyor musun? Hemen şimdi!"

Camdaki Kız 18. bölüm fragmanında Babasına öfkelenen Sedat'ın, kendine ait olan şirket hisselerini Cavit'e satmak üzere anlaşma yaptığı görülüyor. Cavit'ten hiç hoşlanmayan Rafet Bey, bu işe ne tepki verecek?

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Camdaki Kız'ın geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümünde Selen, Gülcihan ve Rafet'in evliliklerinin 40'ıncı yıl için Gülcihan'a sürpriz olacak bir parti düzenler. Partinin sonunda ise herkesi başka bir sürpriz beklemektedir.

Hayri, Sedat ve Cana'nın yaşadığı yasak aşkı öğrenenlerden biri oldu. Sedat ve Cana, ilişkilerinin duyulmaması için çırpınırken Hayri, tesadüf eseri otelin otoparkında onları görür.

Gecede Rafet ve Gülcihan'ın anılarının gösterileceği ekranda Cana ve Sedat'ın otoparktaki yakınlaşmasının görüntüleri yayınlanır.

O sırada Rafet Koroğlu'nun kalbi sıkıştı ve babasının videoyu görmediğini düşünen Sedat, rahat bir nefes alır. Fakat Rafet bey her şeyin farkındadır. Şirketi devredeceği gün Rafet Bey, Sedat'ı mirasından men eder.

Yargı 7. bölüm full izle!

Sadakatsiz 37. bölümde neler olacak?

Kuruluş Osman 69. Bölümde neler yaşanacak?

Yasak Elma 118. yeni bölümde neler olacak?

Masumlar Apartmanı 45. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Masumlar Apartmanı 45. Bölümde Gülben, psikoloğa gidiyor...