5 Mayıs 2024 Pazar / 27 Sevval 1445

Camdaki Kızı dizi 48. bölüm full izle Youtube! Camdaki Kız yeni sezon 48. bölüm izle!

Camdaki Kız 48. bölümüyle yeni sezonda izleyenleriyle buluştu. Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız'ın 48. bölümünde Nalan odasında 'Ne yaptığını biliyorum, ayağını denk al yoksa...' yazılı bir not bulur. Hayri ile arasında olanları bilenlerin sadece ikisi olmadığını gösterir. Peki Nalan ve Hayri'yi gören kişi kim? Nalan'a kim gözdağı veriyor? Sedat ile Nalan arasında neler yaşanacak? Camdaki Kız'ın dizi 48. bölüm full izlemek için haberimizdeki bağlantıya tıklayın.

15 Eylül 2022 Perşembe 19:52 - Güncelleme:
Camdaki Kızı dizi 48. bölüm full izle Youtube! Camdaki Kız yeni sezon 48. bölüm izle!

Camdaki Kız, yeni sezonda 48. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Camdaki Kız 48. bölümde sezon finalinde Muzaffer, düğün gününde Pera tarafından terk edilmiş, Nalan ise Hayri ile yakınlaşmıştı. Yeni sezonda ise Hayri ile yakınlaşan Nalan'ın hayatı artık eskisi gibi değildir. Feride neler olduğunu öğrenecek mi? Nalan ve Hayri arasında neler olacak? Camdaki Kızı dizi 48. bölümü full izlemek isteyenler için Kanal D ve Youtube linki haberimizde.

CAMDAKİ KIZ YENİ SEZON 48. BÖLÜM İZLE (KANAL D)

Kanal D'nin, yapımını OGM Pictures'ın üstlendiği iddialı dizi Camdaki Kız, izleyici tarafından her Perşembe reytinglerde zirvede yer alıyor. Camdaki Kızı dizi 48. bölüm full izle YouTube!

CAMDAKİ KIZI DİZİ 48. BÖLÜM FULL İZLE YOUTUBE

Kanal D'nin, yapımını OGM Pictures'ın üstlendiği, Gülseren Budayıcıoğlu'nın aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesini konu alan dizisi "Camdaki Kız" yeni sezonun ilk bölümü ile ekrana geldi.

CAMDAKİ KIZ 49. BÖLÜM FRAGMANI | "HER ŞEYİ BAŞINDAN BERİ BİLİYORUM"

NALAN BÜYÜK PANIK IÇINDE!

Selen, Hayri ile Nalan'ı gördüğünü söyler. Nalan Rafet ve Feride'nin duymasından endişe ederek büyük bir panik içine girer. Bu olayı fırsat bile Cana'da Feride'ye laf sokar. Hayri ise Nalan'ı yaşananlardan sıyırmaya çalışmaktadır. Hastalanan Muzo'nun durumu ise tam bir muammadır. Nalan olayın üstünü kapatabilecek mi? Muzo'ya ne oldu?

CAMDAKİ KIZ YENİ SEZONDA NELER YAŞANDI?

Senaryosunu Seda Altaylı Turgutlu'nun kaleme aldığı, yönetmenliğini Nadim Güç'ün üstlendiği Camdaki Kız'ın ekrana gelecek yeni bölümünde;

Yaşadıklarından dolayı azap içinde olan Muzo, kendisini yine odasına hapsetmiştir.

Nalan'la iletişim kurma yolları arayan Hayri ise Nalan'ın kendisini öpmesinin mutluluğu içindedir.

Hayri ile yakınlaşan Nalan'ın hayatı artık eskisi gibi değildir. Feride kızının farklı bir durum içinde olduğunu anlayabilecek mi?

Nalan'ın odasında bulduğu gizemli not ise Hayri ile arasında olanları bilenlerin sadece ikisi olmadığını gösterir. Peki Nalan ve Hayri'yi gören kişi kim? Nalan'a kim gözdağı veriyor?

Başrollerinde Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun yer aldığı Camdaki Kız'ın 48. yeni bölümünde Nalan'ın annesi Feride'den kendisini yıkamasını istediği fragmanda Selen'in "Nalan asla tahmin ettiğimiz gibi biri değil" sözleri damga vurdu.

Selen, Nalan'ın aslında göründüğü gibi birisi olmadığını söylüyor.

Rafet bey, Cavit ile olan bağını öğrendiği eşi Gülcihan'dan boşanmaya karar veriyor.

Muzo ise Pera'nın kendisini düğünde terk ettiğini düşünerek yeniden bunalıma giriyor ve hastalığı nüksediyor.

Cana ise Alp'in Sedat'ı içeri attırmasıyla birlikte Alp'in tehditlerine boyun eğmek zorunda kalıyor.

Nalan ve Hayri arasında neler olacak?

Başrollerinde; Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Hande Ataizi, Nur Sürer, Enis Arıkan, Tamer Levent, Cihangir Ceyhan ve Devrim Yakutoğlu'nun yer aldığı Camdaki Kız, yeni sezonda perşembe günleri Kanal D'de...

15 Eylül 2022 reyting sonuçları açıklandı! Duy Beni, Camdaki Kız, Mahkum reyting sıralaması

Mahkum 25.bölüm izle yeni sezon!

Duy Beni 11. bölüm full izle!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 9. bölüm full izle Youtube!

Yasak Elma yeni sezon ilk bölüm ne zaman?