25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Destan 9. Bölüm izle! Destan son bölüm full izle 9 bölüm!

Destan, 9. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Başrollerinde Ebru Şahin, Edip Tepeli, Selim Bayraktar, Burak Tozkoparan ve Deniz Barut'un yer aldığı Destan 9. bölüme Akkız'ın Balamir'le bir olmak isteyen Çolpan'a söylediği 'Bozkırın kana bulandığına göz yummaktansa, imdi boğazını keserim!' sözü damga vurdu. Atv'nin sevilen dizisi Destan 9. Bölümde; Alpagu Han'dan intikam almak için tek çaresi Balamir'le bir olmak olan Çolpan Han, Balamir'i Akkız'ın elinden alabilecek mi? Destan son bölüm full izle 9. bölüm tek parça!

1 Şubat 2022 Salı 20:36 - Güncelleme:
Destan 9. Bölüm izle! Destan son bölüm full izle 9 bölüm!

Destan 9. Bölümüyle izleyenleri ekran başına kilitledi. Atv'nin Bozdağ Film imzalı dizisi Destan'ın 9. bölümünde Çolpan Han tarafından da Dağ'dan sürülen Akkız, kaçırılmak üzere olan Balamir'i yakalar ve boğazına kılıcı dayar. Akkız, Balamir'i öldürecek mi? Başrollerinde Ebru Şahin, Edip Tepeli, Selim Bayraktar ve Burak Tozkoparan'ın yer aldığı Destan 9. bölüm izleme sayfası ve yeni bölümde yaşananlar haberimizde. Destan son Bölüm full izle 9. bölüm tek parça!

DESTAN 9. BÖLÜM İZLE!

Yapım ve proje tasarımı Mehmet Bozdağ'a ait; yönetmenliğini Emir Khalilzadeh'in yaptığı, senaryosunu Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem'in kaleme aldığı 'Destan'ın başrollerini Ebru Şahin, Edip Tepeli ve Selim Bayraktar üstleniyor.

DESTAN SON BÖLÜM FULL İZLE 9. BÖLÜM (YOUTUBE)

Bozdağ Film imzalı 'Destan' dizisinde Orta Asya'nın çetin bozkırlarında Gök Kağanı Korkut Han'ın yetim bıraktığı Akkız'la babasının sarayında ezilen Gök Tegini çolak Batuga'nın hikayesi anlatılıyor.

DESTAN 10. BÖLÜM FRAGMANI | "SENİ BIR ÖMÜR SIRTIMDA TAŞIRIM.."

DESTAN 9. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Destan dizisinin ekrana gelen son bölümünde Akkız sayesinde tahtını geri kazanan Alpagu Han, aynı gün Akkız'ın Pençe olduğunu anlar. Bu gerçek, Alpagu'yu çılgına çevirir.

Destan 9. bölümde Batuga'nın Kırçiçek'le evlenmeyi kabul etmesiyle sarsılan Akkız, Alpagu Han'ın amansız öfkesiyle karşılaşır ve planlarını engellediği Çolpan Han tarafından da Dağ'dan sürülür.

Batuga ise sırrını öğrenen Kırçiçek'in gerçeği açıklama tehdidiyle karşı karşıyadır.

İki hanın düşmanlığıyla ve Kırçiçek'in tehdidiyle iyice sıkışan Akkız ve Batuga'nın ölüm karşısında bir çare bulmak için sadece bir günleri vardır.

İkisi birbirlerine kenetlenirler ve o çareyi aramaya giderler.

Geleceklerine çare aradıkları yerde, önlerine geçmişin düşmanları çıkacaktır! Hem de hiç beklemedikleri düşmanlar!

DESTAN OYUNCULARI

Ebru Şahin (Akkız), Edip Tepeli (Batuga), Selim Bayraktar (Alpagu Han), Kanbolat Görkem Arslan (Saltuk), Teoman Kumbaracıbaşı (Balamir), Deniz Barut (Ulu Ece), Elif Doğan (Tutkun), İpek Karapınar (Çolpan), Burak Tozkoparan (Temur), Buse Meral (Sırma), Burak Berkay Akgül (Kaya), Osman Albayrak (Vargı), Şahin Ergüney (Kün Ata), Ahmet Olgun Sünear (Yaman), Alper Düzen (Danış Ata), Ecem Sena Bayır (Günseli), Bilgi Aydoğmuş (Kırçiçek), Esra Kılıç (Mei Jin), Hilal Uysun (Tılsım), Evren Erler (Çalayır), Meltem Pamirtan (Yibek), Faruk Aran (Kuzubeg), Müge Duygun (Tilbe), Mehmet Sertakan (Tayangu Yalvaç), Aysel Yıldırım (Kam Kadın), Seca Naz Karabulut (İlay), Cihangir Köse (Otacı), Berna Üçkaleler (Efil), Doruk Şengezer (Öktem), Onur Yenidünya (Evren Alp)

Destan'ın Mei Jin'i Esra Kılıç aslen nereli?

Destan dizisinin Ulu Ece'si Deniz Barut kimdir, kaç yaşında?

Kuruluş Osman 80. son bölüm izle!

Alparslan Büyük Selçuklu 11. bölüm full izle (Youtube)

Barbaroslar 18. bölümde neler yaşanacak?