25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

EDHO 177. son bölüm full izle! EDHO Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 177. bölüm izle!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 177. bölüm ATV ekranlarında izleyenleriyle buluştu. EDHO son bölümde İnfazına el kaldıranlara yaptığı saldırıyla aleme adını bir kez daha duyuran Alpaslan Çakırbeyli, düşmanlarını tek tek öldürür. Karşısında kim olursa olsun silahını indirmeyen Alpaslan Çakırbeyli'ye en büyük desteği ise ters düştüğü amcası Hızır Çakırbeyli verir. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 177. bölüm full izle (EDHO 177. bölüm Atv izle)

22 Aralık 2020 Salı 20:46 - Güncelleme:
EDHO 177. son bölüm full izle! EDHO Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 177. bölüm izle!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 177. bölüm Atv ekranlarında izleyenleriyle buluştu. EDHO son bölüme Alpaslan'ın infaz kararı damga vurdu. Alpaslan Çakırbeyli için masada yapılan oylamada, yediye beş infaz kararı çıkar. Alınan bu karara rağmen intikamından vazgeçmeyen Alpaslan Çakırbeyli, ihanet eden herkesin peşine düşer. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 177. bölüm full izle (EDHO 177. son bölüm full izle)

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 177. BÖLÜM İZLE (EDHO SON BÖLÜM İZLE ATV)

Oktay Kaynarca (Hızır Çakırbeyli), Sanem Çelik ( Ceylan), Ali Sürmeli ( Doğan), Hüseyin Avni Danyal (Tufan), Yunus Emre Yıldırımer (Alpaslan Çakırbeyli), Ozan Akbaba (İlyas Çakırbeyli), Pelin Akil Altan (Bahar), Engin Benli (Yaman), Sabiye Tozan (Hayriye Çakırbeyli) gibi yıldız isimlerin kadroda yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 177. bölümü ile izleyenlerini ekrana kilitledi.

EDHO 177. BÖLÜM ÖZETİ

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 177. bölümde Alpaslan Çakırbeyli için masada yapılan oylamada, yediye beş infaz kararı çıkar. Alınan bu karara rağmen intikamından vazgeçmeyen Alpaslan Çakırbeyli, ihanet eden herkesin peşine düşer.

İnfazına el kaldıranlara yaptığı saldırıyla âleme adını bir kez daha duyuran Alpaslan Çakırbeyli, amacına bir adım daha yaklaşır. Karşısında kim olursa olsun silahını indirmeyen Alpaslan Çakırbeyli'ye en büyük desteği ise ters düştüğü amcası Hızır Çakırbeyli verir.

Tipi ise masada Alpaslan'ın ölümüne el kaldıran Rafet'in peşine düşer. Hamdi Korkmaz, oğulları ve kayınbiraderine yapılan saldırının faturasını Avni'ye keser.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 177. son bölümde; Alpaslan'ın ölmesini isteyen Hamdi Korkmaz, intikamının alınması için Avni'yi tehdit eder.

İdris Reis'in oğlu Kaya için Haşmet Façalı'nın kızı Didem'i istemesi aileler arasında gerginliğe yol açar. Bu sürtüşmenin bitmesi için plan yapan Hayriye Çakırbeyli, planını uygulamak için ilk adımı atar.

Oğlu Hızır Çakırbeyli'nin yuvasını yıkmasına da kayıtsız kalamayan Hayriye Çakırbeyli, Bahar Sincanlı'nın karşısına geçerek tehdit eder.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde; Amcası Hızır Çakırbeyli'nin otelinden kaçırdığı Yavuz Sincanlı'yı sorguya çeken Alpaslan Çakırbeyli, ne öğrenirse öğrensin Yaman'ı öldürmeye kararlıdır.

Alpaslan Çakırbeyli'nin her adımında bir parçalarını kaybeden Korkmazlar, ortalığı karıştırmak için masada İlyas'ın liderliğini kullanmak niyetindedir.

Alpaslan Çakırbeyli'nin ölümünü için oylama isteyen Yaman Korkmaz, yediye beş zaferle masadan kalkar. Alpaslan'ın kendi planını uyguladığını anlayan Hızır Çakırbeyli ise kardeşi ve dostlarını "Ölmek istemiyorsanız oradan çıkmayın!" deyip uyararak hayatlarını kurtarmaya çalışır.

EDHO son bölümde; Ceylan Çakırbeyli, eşi Hızır Çakırbeyli'yi elinden kaçırmamak için Bahar Sincanlı'yla yüzleşmeye hazırdır.

Her ne kadar Hızır Çakırbeyli'ye kırgın olsa da sevgisinden bir şey kaybetmeyen Ceylan, Bahar Sincanlı ve Hızır Çakırbeyli'nin bir işler çevirdiğinden şüphelenerek araştırmaya devam eder.

22 Aralık 2020 Reyting sonuçları açıklandı! Reyting sıralamasında kim birinci oldu?

Masumlar Apartmanı 15. son bölüm full izle!

Sefirin Kızı 33. son bölüm izle Puhu Tv!

Kuruluş Osman 39. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Ertuğrul Bey ölüyor...

Hercai dizisi bitiyor mu? Hercai dizisi final yapacak mı?