29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

EDHO son bölüm full izle! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 190. bölüm izle! (EDHO 190.bölüm)

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 190. bölümüyle izleyiciyi ekran başına kilitledi. Atv'de yayınlanan fenomen dizi EDHO son bölümde Hızır Çakırbeyli ve İlyas Çakırbeyli, mezbahadan kendilerini kurtaran keskin nişancının peşine düşer. Herkes Kimsesiz Doğan'ın bu işi organize ettiğini düşünürken Hızır Çakırbeyli yeğeni Alpaslan'dan şüphelenir. Hızır ve İlyas'ı kurtaran kişi Alparslan mı? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm izle! EDHO 190. bölümü tek parça olarak izlemek için haberimizdeki linke tıklayın.

13 Nisan 2021 Salı 20:45 - Güncelleme:
EDHO son bölüm full izle! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 190. bölüm izle! (EDHO 190.bölüm)

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 190. bölümüyle Atv ekranlarında izleyenleriyle buluştu. Suç dünyasının hesaplaşmalarını konu alan aksiyon dizisi EDHO 190. bölümde Hızır Çakırbeyli'nin İlhan'ın görevden el çektirilmesi için söylediği "O şerefsizi o koltuktan kaldırsınlar ki, ben de indireyim!" sözü dikkat çekti. Öte yandan İlhan ve Ercan, Hızır Çakırbeyli'ye Yavuz ve Bahar üzerinden tuzak kurar. Hızır'a ateş edildiğinde ise Bahar kendini önüne atar. Bahar ölecek mi? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 190. bölümü izlemek için haberimizdeki linke tıklayabilirsiniz. EDHO 190. son bölüm full izle!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 190. bölümüyle Salı akşamı Atv'de ekrana geldi. EDHO son bölümde Hızır, İlhan ve Ercan'ın kendisine tuzak kurduğunu anlar ve ekibiyle birlikte ava gideni avlamak için harekete geçer. Bahar, kurulan tuzakta namlunun ucunda kalan Hızır Çakırbeyli'ye siper olur. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 190. bölüm full izleme sayfası. EDHO 190. bölüm izle tek parça!

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 190 BÖLÜM FULL İZLE (EDHO 190. BÖLÜM)

EDHO 190. BÖLÜM İZLE TEK PARÇA (YOUTUBE)

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 190. SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

EDHO son bölümde Hızır Çakırbeyli ve İlyas Çakırbeyli, mezbahadan kendilerini kurtaran keskin nişancının peşine düşer. Herkes Kimsesiz Doğan'ın bu işi organize ettiğini düşünürken Hızır Çakırbeyli yeğeni Alpaslan'dan şüphelenir. Gerçeklerin peşine düşen Hızır Çakırbeyli, işin aslını öğrenmek için Emin ve Pınar'ı sıkıştırmaya başlar.

İlhan ve Ercan, Hızır Çakırbeyli'ye Yavuz ve Bahar üzerinden tuzak kurar. Yaklaşmakta olduğu tuzağı Bahar'ın verdiği ipucu ile anlayan Hızır Çakırbeyli, ekibiyle birlikte ava gideni avlamak için harekete geçer.

Kurulan tuzakta namlu ucunda kalan Hızır Çakırbeyli'yi kurtaran ise Bahar'ın cesareti olur.

İlyas'ı ciddiye almayan Ercan ise kendi kazdığı kuyuya düşer.

Fidanlıkta toplanan İlyas Çakırbeyli ve dostlarına operasyon düzenleyen Ercan, sonunda İlyas Çakırbeyli'nin karşısında diz çökmek zorunda kalır.

Hızır Çakırbeyli ve İlyas Çakırbeyli, mezbahadan kendilerini kurtaran keskin nişancının peşine düşer.

Hızır, Alpaslan'dan şüphelenir. Hızır ve İlyas'ı kurtaran kişi Alparslan mı?

13 Nisan 2021 Reyting sonuçları: Salı reyting zirvesinde kim var?

Maraşlı 13. son bölüm izle!

Uyanış Büyük Selçuklu 28. bölüm izle full hd tek parça!

Kuruluş Osman 54. son bölüm izle!

Teşkilat 7. bölüm 2. fragmanı yayınlandı!

Çukur 124.bölüm izle Puhutv! (Çukur 4.Sezon 32.Bölüm tek parça)