25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Evlilik Hakkında Her Şey 12.bölüm izle! Evlilik Hakkında Her Şey son bölüm izle!

Evlilik Hakkında Her Şey 12. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. FOX Tv'nin sevilen dizisi Evlilik Hakkında Her Şey 12. bölümde Azra, Melisa davasında kilit tanık olan bakıcıya ulaşmaya kararlıdır. Davada Yıldırım'ın kendisine yardım etmesine müsade eden Azra, Neyran'a karşı üstünlük sağlayabilecek mi? Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği Evlilik Hakkında Her Şey 12. bölüm izleme linki haberimizde yer alıyor.

7 Aralık 2021 Salı 17:09 - Güncelleme:
Evlilik Hakkında Her Şey 12.bölüm izle! Evlilik Hakkında Her Şey son bölüm izle!

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi, 12. Bölümüyle FOX Tv'de ekrana geldi. Yeni bölüme Sergen'in Yıldırım ve Azra'yı kıskanması damga vurdu. Azra'ya karşı kendisine Neyran'ı avukat olarak tutan Sergen ve Neyran arasındaki ilişki ilerlemektedir. Bu tehlikeli yakınlaşmanın, Melisa ve Koray davasına çok önemli etkileri olacaktır. Peki son bölümde neler yaşandı? Evlilik Hakkında Her Şey 12. bölüm izleme bağlantısı sizlerle...

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY 12. BÖLÜM İZLE

Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı ve Gökçe Eyüboğlu'nun yer aldığı Evlilik Hakkında Her Şey 12. bölümüyle FOX Tv'de ekrana geldi.

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY 12. BÖLÜM ÖZETİ

Evlilik Hakkında Her Şey 12. bölümde Azra, Melisa davasında kilit tanık olan bakıcıya ulaşmaya kararlıdır. Bunun için Sanem'den yardım ister.

Serhan Yıldırım'a Nedim'e karşı kullanabileceği bir delil verirken Nedim'in büroya gelmesiyle işler karışır.

DNA sonucunun etkisiyle öfkesine yenik düşen Ural, Sanem ve Alina'yla arasını düzeltmek istemektedir. Ancak bu çabaların sürpriz bir davetle sonuçlanacağından haberi yoktur...

Çolpan yeni büroya adapte olmaya çalışırken yeni bir asistan arayışına girer.

Azra'ya karşı kendisine Neyran'ı avukat olarak tutan Sergen ve Neyran arasındaki ilişki ilerlemektedir. Bu tehlikeli yakınlaşmanın, Melisa ve Koray davasına çok önemli etkileri olacaktır.

Azra ve Yıldırım'ın teklifini reddeden Neyran ve Koray'ın planı işlemektedir. Köşeye sıkışan Azra ve Yıldırım'ın Melisa davasını kazanabilmeleri için artık bir mucizeye ihtiyaçları vardır.

Yıldırım, Azra'ya yardımcı olabilmek için bir buluşma ayarlar. Bu buluşmada neler yaşanacak?

Sanem ise Ural'a aşık olduğunu ablası Azra'ya itiraf eder. Ural'ın davası devam ederken Sanem bu ilişkiyi sürdürebilecek mi?

Yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan'ın oturduğu, senaryosunu Seda Çalışır Karaoğlu, Toprak Karaoğlu ve Ayşe Canan Ertuğ'nun uyarladığı, MF Yapım imzalı dizi Evlilik Hakkında Her Şey'in Başrollerinde Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı, Gökçe Eyüboğlu, Tülin Ece ve Sumru Yavrucuk yer alıyor.

7 Aralık 2021 Salı reyting sonuçları açıklandı mı? Sana Söz, Masumlar Apartmanı, Destan reyting sonuçları

Masumlar Apartmanı son bölüm izle!

Sana Söz 6 Bölüm izle Star Tv! Duru yakalanacak mı?

Kanunsuz Topraklar 10. bölüm izle Youtube!

Sadakatsiz 42. bölümde Aras'tan Asya'ya evlenme teklifi! Sadakatsiz 42.Bölüm izle!