26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Evlilik Hakkında Her Şey 18. Bölüm Fragmanı yayında! Evlilik Hakkında Her Şey 18. bölümde neler olacak?

Evlilik Hakkında Her Şey 18. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Salı akşamları FOX Tv'de ekrana gelen dizinin Yapımcılığını MF Yapım üstleniyor. Evlilik Hakkında Her Şey son bölümde Bora, Yıldırım'ı Azra ile tehdit ediyor. Bora, Azra ve Yıldırım ile ilgili ne biliyor? İşte Evlilik Hakkında Her Şey 18. Bölüm Fragmanı

2 Şubat 2022 Çarşamba 10:43 - Güncelleme:
Evlilik Hakkında Her Şey 18. Bölüm Fragmanı yayında! Evlilik Hakkında Her Şey 18. bölümde neler olacak?

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi 17. bölümüyle Salı akşamı FOX Tv'de ekrana geldi. Dizinin son bölümünde Bora, Erman'ı işten kovmuştu. Evlilik Hakkında Her Şey 18. Bölüm Fragmanında ise Bora, Yıldırım'ı Azra'ya bir sırrını söylemekle tehdit ediyor. Sanem ise Yıldırım'ın hain olabileceğinden şüpheleniyor. Peki yeni bölümde neler olacak? İşte Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin 18. yeni Bölümünden ilk Fragman

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY 18. BÖLÜM FRAGMANI

Evlilik Hakkında Her Şey 18. Bölüm Fragmanında Bora, Erman'ı kovduktan sonra Çolpan'ın açığını aramaya başlar. Yıldırım'ın bir sırrını kullanarak "Ya bana Çolpan'ı bitirecek bilgiyi verirsin ya da Azra her şeyi öğrenir" diyerek tehdit ediyor. Yıldırım Azra ve şirkete ihanet edecek mi?

Yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan'ın oturduğu, senaryosunu Seda Çalışır Karaoğlu, Toprak Karaoğlu ve Ayşe Canan Ertuğ'nun uyarladığı, MF Yapım imzalı FOX'un yeni dizisi Evlilik Hakkında Her Şey'in Başrollerinde Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı, Gökçe Eyüboğlu, Tülin Ece ve Sumru Yavrucuk yer alıyor.

SON BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Bora ve Sergen'in büroda yarattığı depremin etkileri sürerken Songül'ün ani gelişi Azra'yı zor bir davayla karşı karşıya bırakacaktır.

Serhan Gülan davasının ortaya çıkmasıyla Azra'nın Yıldırım'a olan güveni sarsılır.

Yıldırım, Azra'nın güvenini tekrar kazanabilmek için harekete geçer.

Evlilik Hakkında Her Şey son bölüm izle tek parça!

Çolpan ve Sanem tarafından ihanetle suçlanan Deniz'e aileden sürpriz bir isim yardım eli uzatır.

Bugüne kadar aile hukuku davalarına bakan Arsen Cevher Hukuk Bürosu'nda Bora'nın yönetime geçmesiyle ceza davalarına da bakılmaya başlanır.

Müvekkil portföyündeki bu değişim Sanem'i heyecanlı bir maceraya sürükleyecektir.

Oğlu Eren'in babasıyla birlikte yaşamak istemesi Azra üzerinde sarsıcı bir etki yaratır.

Kendi hukuk bürosundan uzaklaşmak zorunda kalan Erman geçmişini sorgulamaya başlar. Çolpan'la geçmişlerine ait büyük bir sırrın Bora ile bağlantısı olduğundan şüphelenir.

Erman'ı bürodan uzaklaştırmayı başaran Bora için sıradaki hedef Çolpan Cevher'dir. Fakat savaş bayraklarını asan Cevher kadınlarıyla uğraşmanın zannettiği kadar kolay olmadığını Bora da anlayacaktır...

Camdaki Kız 29. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı! "Bizi Bırakıp Gidemezsin"

Annemizi Saklarken 8. son bölüm izle PuhuTv!

Destan son bölüm full izle 9 bölüm!