18 Nisan 2024 Perşembe / 10 Sevval 1445

Hekimoğlu 34. son bölüm tek parça izle! Hekimoğlu 34. bölüm izle!

Hekimoğlu 34. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Kanal D'nin her Salı akşamı yayınlanan dizisi Hekimoğlu son bölümde; Ateş'in sorunları ekibe de yansıyor. Mahir, Hekimoğlu'nu yakayalabilmek için önce ekibin yanına gidiyor sonra da Orhan'ı zor duruma sokuyor. Orhan bir seçim yapmak zorunda kalıyor. Timuçin Esen'in Ateş Hekimoğlu karakterini canlandırdığı Hekimoğlu 34. bölümü izleyemeyenler için Kanal D Hekimoğlu 34. bölüm full izleme linki sizlerle.

26 Ocak 2021 Salı 21:01 - Güncelleme:
Hekimoğlu 34. son bölüm tek parça izle! Hekimoğlu 34. bölüm izle!

Hekimoğlu 34. bölüm izleyenleriyle buluştu. Salı akşamları Kanal D'de ekrana gelen dizinin son bölümünde Ekip zor bir hasta ile karşı karşıya kalıyor! Genç bir hastaya kemik iliği nakli yapmak gerekir. Ancak hasta küçük kardeşini bu durumun içine sokmak istemez. Hekimoğlu ve ekibi hastayı ikna etmek zorundadır. Hekimoğlu 34. bölümü kaçıranlar için son bölüm özeti ve Hekimoğlu 34. bölüm full izleme linki haberimizde yer alıyor.

HEKİMOĞLU 34. BÖLÜM FULL İZLE

Hekimoğlu 34. bölümde; Küçük kardeşlerine hem annelik hem de babalık yapmakta olan genç bir adam, çalıştığı restoranda kalp krizi geçirir. Hekimoğlu, bu vakaya hemen teşhis koysa da ekibiyle paylaşmaz. Hepsinin, kendi teşhisini koymasını ister ve ekibin zamanla yarıştığı bir oyun başlatır. Hekimoğlu, zaman ilerledikçe uğraştıkları vakanın tahmininden çok daha karmaşık olduğunu fark edecektir.

Hastanın itirafı Ateş'i haklı çıkardı!

Hekimoğlu 26 Ocak Salı yayınlanan yeni bölümde Memoli ve Ateş arasında anlaşmazlık çıkıyor. Ateş, hastanın bazı durumları bilerek yaptığını ve iyileşmek istemediğini söylüyor. Memoli ise hastanın zor durumda olduğunu ve kardeşlerine bakmak zorunda kaldığını ileri sürüyor. Ateş ve Memoli'nin bu kapışması kısa sürede son buluyor. Hasta Ateş'i haklı çıkaracak bir hamlede bulunuyor.

Mahir komiser ise Hekimoğlu aleyhinde ifade vermesi için Orhan üzerinde uyguladığı baskıyı artırır. Bu durum, Hekimoğlu ve Orhan arasındaki ilişkinin giderek gerilmesine sebep olur. İpek, Mahir’in hastane personelini sorgulamasından rahatsızdır çünkü bu durum tüm hastane çalışanlarını tedirgin etmektedir.

Hekimoğlu'nun sorunları ekibe de yansıyor. Mahir, Hekimoğlu'nu yakayalabilmek için önce ekibin yanına gidiyor sonra da Orhan'ı zor duruma sokuyor. Orhan bir seçim yapmak zorunda kalıyor.

Ekip zor bir hasta ile karşı karşıya kalıyor!

Hekimoğlu baskı altında, zamanla yarışıyor… Genç bir hastaya kemik iliği nakli yapmak gerekir. Ancak hasta küçük kardeşini bu durumun içine sokmak istemez. Hekimoğlu ve ekibi hastayı ikna etmek zorundadır.

Hekimoğlu ve ekibi genç adamı kurtarabilecek mi? Mehmet Ali, genç adamın kardeşlerine karşı fedakarlığı konusunda, ona inanmayan Hekimoğlu’nu ikna edebilecek mi? Hekimoğlu ve Orhan’ın arası Mahir yüzünden bozulacak mı?

Başrollerinde; Timuçin Esen (Ateş Hekimoğlu), Ebru Özkan Saban (İpek Tekin), Okan Yalabık (Orhan Yavuz), Kaan Yıldırım (Mehmet Ali Çağlar), Aytaç Şaşmaz (Emre Acar) ve Damla Colbay'ın (Zeynep Can) yer aldığı Hekimoğlu dizisi yeni bölümüyle Salı 20:00’de Kanal D’de...

Mucize Doktor 47. bölüm izle!

Alev Alev 12.bölüm izle!

Bir Zamanlar Çukurova 81. bölüm izle!

Sadakatsiz 15. son bölüm izle!

Kuruluş Osman 43. bölüm izle!