27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Mucize Doktor 47. son bölüm ful izle FOX Tv! Mucize Doktor 47. bölüm izle!

Mucize Doktor 47. bölüm izleyenleri ekran başına kilitledi. önetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan'ın oturduğu Mucize Doktor 47. bölümüyle Perşembe akşamı izleyenleriyle buluştu. Mucize Doktor 47. bölümde Vuslat, Ali'ye 'Ezo ile görüşmeni istemiyorum' diyerek onu tehdit ediyor. Ayrıca Ali Vefa'nın ağzından kaçırdığı bir şey, hastanedekilerle arasının açılmasına sebep oluyor. Peki Vuslat'ın amacı ne? İşte kaçıranlar için Mucize Doktor 47. son bölüm ful izle FOX Tv sayfası!

29 Ocak 2021 Cuma 11:37 - Güncelleme:
Mucize Doktor 47. son bölüm ful izle FOX Tv! Mucize Doktor 47. bölüm izle!

Mucize Doktor 47. bölümüyle izleyenlerinin karşısına geçti. FOX TV'nin fenomen dizisi Mucize Doktor, yeni bölümüyle ekrana geldi. Bir hastanede yaşanan vakaları konu alan dizi Mucize Doktor 47. bölümde; Vuslat, Ali'den muhbirlik yapmasını istiyor. Amacı ortaya çıkan Vuslat tüm ekibi karşısına alıyor. Öte yandan Nazlı, Ali ile olan geçmişini unutuyor. Mucize Doktor son bölüm ful izleme linki ve yeni bölüm fragmanı. Mucize Doktor 47. son bölüm ful izle FOX Tv!

MUCİZE DOKTOR 47. BÖLÜM FUL İZLE

Başrolünü Taner Ölmez’in üstlendiği, kadrosunda Onur Tuna, Sinem Ünsal, Seda Bakan, Hazal Türesan, Murat Aygen, Fırat Altunmeşe, Hakan Kurtaş, Hayal Köseoğlu, Bihter Dinçel, Korhan Herduran, Merve Bulut VE Reha Özcan gibi birbirinden başarılı oyuncuları da barındıran Mucize Doktor yeni bölümüyle Perşembe 20.00'de FOX'ta!

MUCİZE DOKTOR 48. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Her hafta Perşembe akşamları FOX Tv'de ekranlara gelen Mucize Doktor dizisinin haftaya yayınlanacak olan 48. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda Ali, Ezo'nun annesine söyledikleri nedeniyle zor duruma düşüyor.


MUCİZE DOKTOR 47. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Başrolünü Taner Ölmez’in üstlendiği, kadrosunda Onur Tuna, Sinem Ünsal, Seda Bakan, Hazal Türesan, Murat Aygen, Fırat Altunmeşe, Hakan Kurtaş, Hayal Köseoğlu, Bihter Dinçel, Korhan Herduran, Merve Bulut ve Reha Özcan'ın yer aldığı Mucize Doktor dizisi 47. bölümüyle seyirci karşısına çıktı.

Mucize Doktor 47. bölümde; Beliz, Vuslat’ın teklifini kabul etmemekte kararlıdır. Ama yeni aksaklıklar hastanenin peşini bırakmayınca Beliz’in eli zorlanmaya başlar.

Diğer taraftan yeni başasistan Nazlı’nın işi başından aşkındır ve ceza nöbetinden ceza nöbetine koşan Ali’nin aklı fikriyse Nazlı’nın onu unutup unutmadığındadır.

Ali ve Ezo arkadaşlığı çıkmaza girerken cesaretini toplayan Ali, Nazlı'nın karşısına sonunda çıkmayı başarıyor.

Annesinin girişimlerinden habersiz Ezo, Ali’ye Nazlı konusunda yardım etmeye karar verir. Ama Vuslat’ın hem Ali hem de hastane için bambaşka planları vardır.

Vuslat'ın ilk projesi ekibi kızıdırı ve Tanju toplantıyı terk eder.

Maraşlı 4. bölüm fragmanı yayınlandı!

Bir Zamanlar Çukurova 81. bölüm izle!

Alev Alev 12.bölüm izle!

Kuruluş Osman 43. bölüm izle!

Sadakatsiz 15. son bölüm izle!

Sol Yanım 9. bölüm izle!