26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Alev Alev 12. bölüm Puhu Tv izle! Alev Alev 12. bölüm izle!

Show Tv'de Perşembe günleri yayınlanan Alev Alev 12. bölüm izleyenleriyle buluştu. Alev Alev 12. bölümde Cemre, kızı Güneş'le ilgili aldığı ani haberle, kendini zor bir seçimle karşı karşıya bulur. Çelebi yine yapacağını yapmıştır. Öte yandan Çiçek, yüzünün düzelmesi için bir ameliyata girer. Alev Alev 12. bölümü izlemek isteyenler için Puhu Tv linki haberimizde yer alıyor. Alev Alev 12. son bölüm izleme sayfasına aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

28 Ocak 2021 Perşembe 23:55 - Güncelleme:
Alev Alev 12. bölüm Puhu Tv izle! Alev Alev 12. bölüm izle!

Alev Alev 12. bölüm izleyicisinin karşısına çıktı. Perşembe akşamları Show Tv ekranlarında yayınlanan Alev Alev 12. bölüm izleyenlere duygusal anlar yaşattı. Alev Alev 12. bölümde; Cemre ve Çelebi'nin adliyede karşı karşıya geldiği anlarda ikili arasındaki gerilim giderek yükselirken, duruşmada Çelebi'nin hamlesi Cemre'yi çok zor bir durumda bırakır. Ozan'ın ise tefecilerle başı derttedir. Alev Alev 12. son bölümü Puhu Tv'den izlemek isteyenler için Alev Alev 12. bölüm Puhu Tv linki haberimizde yer alıyor. 

ALEV ALEV 12. BÖLÜM FULL İZLE (SHOW TV)

Alev Alev 12. bölümüyle 28 Ocak 2021 Perşembe akşamı izleyici karşısına çıktı. Alev Alev dizisi Fransız yapımı Le Bazar de la Charite dizisinden çevrilmiştir. Ay Yapım imzalı dizinin yönetmeliğini Ahmet Katıksız, Senaryosunu ise Burcu Görgün Toptaş kaleme alıyor.

ALEV ALEV 12. BÖLÜM PUHU TV İZLE!

ALEV ALEV 12. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Cemre ve Çelebi'nin adliyede karşı karşıya geldiği Alev Alev 12. bölümde; ikili arasındaki gerilim giderek yükselirken, duruşmada neler olduğu büyük merak uyandırıyor. 

Cemre, boşanma davasının ilk duruşmasında Çelebi'nin kötü sürprizi ile karşılaşır.

Tarihi eserleri bulamadıkları her dakika, Kayabeyli Ailesi için çember daralırken, Çelebi riskli ama zekice planını devreye sokar.

Komiser Korkut'un, Çelebi ve Tomris'e söylediği sözler ise gerçeklerin peşini bırakmayacağının sinyalini veriyor.

Alev Alev dizisinin 12. bölümünde Rüya ve Ömer aşklarını eğlenceli ama bir o kadar da zor bir iddia ile sınarken, ilişkileri bu iddia sonucu daha derin bir boyuta adım atacaktır. İkisi de birbirlerinin hayatının nasıl olduğuna dair tecrübe sahibi olacaktır.

Ozan tefeciye olan borcuna karşılık, gururunu bir kenara bırakacağı bir karar vermek üzeredir.

Ozan Ömer'i eve gelen tefecilere gitmekten zorlukla da olsa vazgeçirmeyi başardı. Ozan tefecilere borcunu kapatacağını bu amaçla amcasından kendisine "düzgün" bir iş bulmasını isteyeceğini söyledi.

Alev Alev 12. Bölümünde; eve gelen tefecilerden sonra morali bozulan Ozan tek başına bir bankta oturdu. Ozan yanına gelen Cemre'ye dert yandı ve yıllardır eve bir katkısının olmadığını anlattı.

Cemre ise kızı Güneş'le ilgili aldığı ani haberle, kendini zor bir seçimle karşı karşıya bulur. Çelebi yine yapacağını yapmıştır. Cemre bunun da üstesinden gelebilecek mi?

İskender Rüya ve Ömer'in yanına gelerek Kenan'ın da kundaklamada payı olduğunu anlattı. İskender bir hışımla dışarı çıkan Rüya'ya arabaya binmesini ve olanları anlatacağını söyledi. Rüya ise babasını arabadan indirdi ve geri döndü.

Çiçek, yüzü için zorlu bir ameliyata girer. Hapisteyken ona evlenmek istediğini söyleyen Ali'ye 'bu yüzle mi?' sorusunu sorar. Çiçek'in yüzü iyileşecek mi?

Alev Alev yeni bölümüyle Perşembe 20.00'de Show TV'de!

ÖNCEKİ BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Çiçek'in ihbarı üzerine Ali'nin polisler tarafından yakalanıp hapse giriyor.

Hapisten çıkan Bülent ise kendisine atılan iftiranın bedelini, Tomris ve Çiçek'e çok sert ödetir.

Rüya ve Ömer arasındaki muhabbet ise giderek artmaktadır.

28 Ocak 2021 Reyting sonuçları açıklandı! İşte Perşembe reyting sonuçları ve sıralaması

Mucize Doktor 47. bölüm izle!

Maraşlı 4. bölüm fragmanı yayınlandı!

Sadakatsiz 15. son bölüm izle!

Bir Zamanlar Çukurova 81. bölüm izle!

Kuruluş Osman 43. bölüm izle!

Sol Yanım dizisi final mi yapacak? Star Tv'de 2 diziye final yolu göründü!