26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Kalp Yarası 13.bölüm fragmanı yayınlandı! Kalp Yarası 13. yeni bölümde neler olacak?

Kalp Yarası 13. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda Azade Ferit'e boşanması için şart koşuyor. Başrollerinde Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin ve Merve Çağıran'ın yer aldığı Kalp Yarası, 12. bölümüyle Pazartesi akşamı Atv'de izleyenleriyle buluştu. Finalde Ferit'in Ayşe'ye 'Sana inanıyorum' demesi ve onu cezaevinden kurtarmak için avukatlığını üstlenmesi dizinin son bölümüne damga vurdu. Peki Kalp Yarası 13. yeni bölümde neler olacak? İşte Kalp Yarası 13. bölüm fragmanı ve yeni bölümde yaşanacaklar...

21 Eylül 2021 Salı 09:56 - Güncelleme:
Kalp Yarası 13.bölüm fragmanı yayınlandı! Kalp Yarası 13. yeni bölümde neler olacak?

ATV'nin izlenme rekorları kıran dizisi Kalp Yarası Pazartesi akşamı yeni bölümü ile ekranlara geldi. Yayınlanan 12. bölümün ardından Kalp Yarası 13. bölüm fragmanı merak edildi. Son bölümde Ayşe mahkemede cinayeti üstlenmiş, Ferit ise onun avukatlığını yapmaya karar vermişti. Kalp Yarası 13.bölüm fragmanı yayınlandı. Peki Kalp Yarası 13. yeni bölümde neler olacak? İşte Kalp Yarası 13. bölüm fragmanı ve yeni bölüm hakkında merak edilenler...

Kalp Yarası'nın son bölümünde Hande'nin babasının Baha'yı kaçırıp Ayşe'yi suçlaması sonrası polisler konağa geldi. Ayşe'nin gözaltına alınmasından sonra Kalp Yarası 13. yeni bölümde neler olacağı izleyenler tarafından merak edildi. İşte Kalp Yarası 13. bölüm fragmanı...

KALP YARASI 13. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Roller değişiyor... Azade hanım, Ferit'i Ayşe'den ayırmak için farklı bir yol izlemeye karar veriyor.

Kalp Yarası 12. bölüm izle Youtube!

KALP YARASI SON BÖLÜM ÖZETİ

Ayşe ve Ferit'in arasına demir parmaklıklar girdi. Baha'nın vurulmasının suçu Ayşe'nin üzerine kalır. Ayşe'nin yaptığı hatayı bir türlü affetmeyen Ferit bir karar vermek zorundadır. Her ne olursa olsun sevdiği kadını korumak isteyen Ferit, Ayşe'ye inanmaktadır.

Ayşe'nin cinayetten arandığını öğrenen Sancakzede Ailesi, Adnan'ın kalp krizi haberiyle bir şok daha yaşar. Bu durum aile içindeki dengeleri sarsarken diğer taraftan geçmişin sırları bir bir ortaya dökülür.

Sancakzede Ailesi hiç bilmedikleri bir düşmanın yaklaşan ayak sesleriyle karşı karşıya kalır.

Hande hem Baha'dan hem de Ayşe'den kurtulduğunu düşünüp zaferin tadını çıkarmaya başlar.

Adnan'ın kalp kriziyle birlikte Yaman'ın da hayatını alt üst edecek gerçeğin ortaya çıkması ise artık an meselesidir.

AYŞE SUÇU ÜSTLENİR!

Ayşe, avukatının yönlendirmesiyle cinayeti işlediğini kabul eder. Mahkemede sinirlenen Ferit ise avukatın savunmasına tepki gösterir. Ayşe, kimsenin kendine inanmamasını umursamazken Ferit'in kendisini suçlu görmesi onu kahreder.

Ferit ise Ayşe'nin cinayeti işlemediğine inanır. Karısını savunmak için avukatlığını üstlenen Ferit, gerçek suçluyu bulmak için elinden geleni yapacaktır.

Antakya'nın iki köklü ailesinin bitmek bilmeyen çatışmasının tam ortasına, hayatlarını değiştiren tertemiz aşklarını koyan Ferit(Gökhan Alkan) ve Ayşe'nin(Yağmur Tanrısevsin) yüreklere dokunacak aşk öyküsünü konu alan dizinin genel hikayesi sektörün duayenlerinden Tomris Giritlioğlu'nun imzasını taşıyor.

Evlilik Hakkında Her Şey 1.Bölüm full izle (ilk bölüm)

Camdaki Kız 12. yeni bölümde neler olacak?

Baht Oyunu 14. bölüm full izle Youtube!

Masumlar Apartmanı 39. Bölüm izle Youtube!