20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Kardeşlerim dizisi 2. bölüm izle! Kardeşlerim 2. bölüm full izle!

Kardeşlerim dizisi 2. bölümü ile izleyenlere duygusal anlar yaşattı. Kardeşlerim 2. bölümde; Kadir'in en küçük kardeşini yetimhaneye bırakmak zorunda kalması izleyenleri derinden etkiledi. Atv'de Cumartesi akşamları yayınlanan dizinin başrollerini Celil Nalçakan, Halil Özgür Sarı, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu ve Simge Selçuk paylaşıyor. İşte Kardeşlerim 2. bölüm full izleme linki ve yeni bölümde yaşananlar.

27 Şubat 2021 Cumartesi 20:55 - Güncelleme:
Kardeşlerim dizisi 2. bölüm izle! Kardeşlerim 2. bölüm full izle!

Atv'nin yeni dizisi Kardeşlerim, 2. bölümüyle izleyenlerinin karşısına çıktı. Cumartesi akşamı yayınlanan dizi, Tek dertleri hayat mücadelesi olan dört kardeşin iç burkan, sevgi dolu hikayesini konu alıyor. Kardeşlerim 2. bölüme Kadir'in "Hayatta benden başka tutunacak dalı olmayan kardeşimi yetimhaneye götürdüm" sözleri damga vurdu. Arif yaptıklarını örtbas edebilecek mi? İzleyenleri gözyaşlarına boğan dizi Kardeşlerim dizisinin 2. bölümü full izleme sayfası haberimizde yer alıyor.

KARDEŞLERİM 2. BÖLÜM FULL İZLE

KARDEŞLERİM 3. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

KARDEŞLERİM 2. BÖLÜM ÖZETİ

Kardeşlerim 2. bölümde; Kadir, Ömer, Asiye ve Emel başlarını sokacak bir yer bulmuşlardır.

Yengeleri Şengül, çocuklardan kurtulmanın yollarını ararken, onların dramından faydalanma fırsatını da kaçırmaz.

Akif Atakul, sebep olduklarını örtbas etmek için elinden geleni yapar. Yoluna çıkan her engeli kaldırmakta ustalaşan Akif'in yolu, bu kez beklenmedik bir şekilde büyük bir çıkmaza girer.

Kadir, kardeşlerine bakabilmek için sabah akşam iş ararken, Ömer ve Oğulcan başlarına beklenmedik bir bela açarlar. Bu yaşanan olay, zengin ve yoksul çocuklar arasında asla dinmeyecek olan çatışmanın da başlangıcı olacaktır.

Başrollerini Celil Nalçakan, Halil Özgür Sarı, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu ve Simge Selçuk'un paylaştığı Kardeşlerim, herkese ve her şeye rağmen kopmayan, düştükçe birbirine tutunup yeniden ayağa kalkan gençlerin umut dolu öyküsünü ekrana getiriyor.

Kadir, en küçük kardeşini yetimhaneye bırakmak zorunda kalır.

KARDEŞLERİM İLK BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Kadir, Ömer, Asiye ve Emel... Anneleri Hatice, babaları Veli ile mutlu ve huzurlu bir hayat süren, cepleri boş ama kalpleri sevgi dolu dört güzel kardeş...

Ta ki hayatlarını karartan, onları kimsesiz, boynu bükük bırakan o kara güne kadar...

Kardeşlerim'in Asiye'si Su Burcu Yazgı Coşkun kimdir?

Kardeşlerim dizisi Hatice kimdir?

Nereye savrulacakları belli olmayan, birbirlerinden başka tutunacak kimseleri olmayan bu dört kardeş, yaşananların ardından ayakta kalabilmek için mücadele verirken, Akif Atakul ise yaptıklarının bedelini ödemeden sıyrılmanın yollarını aramaktadır.

Kardeşlerim dizisi, her hafta Cumartesi akşamı saat 20.00'da Atv ekranlarında yayınlanacak.

Kardeşlerim 3. bölüm izle tek parça!

Hekimoğlu dizisine bomba transfer! Ünlü oyuncu kadroya katıldı

Sadakatsiz kadrosuna yeni oyuncu dahil oluyor!