27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Kardeşlerim 4. bölüm izle! Kardeşlerim 4. bölüm full izle tek parça!

Kardeşlerim dizisi 4. bölümü ile izleyenleri ekran başına kilitledi. 13 Mart 2021 Cumartesi akşamı Atv ekranlarında yayınlanan yeni dizi Kardeşlerim 4. bölümde; Ömer ve Oğulcan'ın başı beladadır. Çocukların amcası ve abileri işten çıkarılır. Öte yandan Nebahat, çocuklarının babasının katil olduğunu öğrenir. Dizinin bitmesinin ardından 5. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte Kardeşlerim 4. bölüm full izleme linki tek parça olarak sizlerle... İşte yeni bölümde yaşananlar.

14 Mart 2021 Pazar 09:46 - Güncelleme:
Kardeşlerim 4. bölüm izle! Kardeşlerim 4. bölüm full izle tek parça!

Kardeşlerim 4. bölümüyle Atv'de izleyenlerinin karşısına çıktı. Cumartesi akşamı yayınlanan dizi, Tek dertleri hayat mücadelesi olan dört kardeşin iç burkan, sevgi dolu hikayesini konu alıyor. Kardeşlerim 4. bölüme "Benim abim dağ gibi kucaklar hayatı, öyle kocaman elleri..." sözü damga vurdu. Atv'de Cumartesi akşamları yayınlanan dizinin başrollerinde Celil Nalçakan, Halil Özgür Sarı, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu ve Simge Selçuk yer alıyor. İzleyenlere duygulu anlar yaşatan dizi Kardeşlerim 4. bölümü full izleme linki.

KARDEŞLERİM 4. BÖLÜM FULL İZLE ATV

Başrollerini Celil Nalçakan, Halil Özgür Sarı, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu ve Simge Selçuk'un paylaştığı Kardeşlerim, herkese ve her şeye rağmen kopmayan, düştükçe birbirine tutunup yeniden ayağa kalkan gençlerin umut dolu öyküsünü ekrana getiriyor.

KARDEŞLERİM 5. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

KARDEŞLERİM 4. BÖLÜM ÖZETİ

Kardeşlerim 4. bölümde Nebahat doğum günü partisinde yaşananlardan sonra çocukları zora sokacak bir karar alırken, Şengül olayların üstünü örtmek için eline geçen kozla Nebahat 'in karşına dikilir. Nebahat'e videoyu izleterek "Senin çocuklarının babası buz gibi katil..." der.

Ömer ve Oğulcan'ın başındaki bela, Kadir'in de başını derde sokar.

Harika, intikam almak için Aybike'yi oyuna getirirken, kendisinin yaşayacağı şokla altüst olur.

Kadir, tam beladan kurtulduklarını düşünürken, kardeşler beklenmedik bir olayla sarsılırlar.

Kadir işten çıkartılır. Aynı zamanda amcaları da işinden olmuştur.

KARDEŞLERİM KONUSU

Kadir, Ömer, Asiye ve Emel... Birbirlerine sıkı sıkıya bağlı bu dört kardeş, yaşanan bir dizi talihsiz olayın ardından hem annelerini hem babalarını kaybederler. Koskoca dünyada artık birbirlerine tutunmak dışında başka yapabilecekleri hiçbir şey, tutabilecekleri hiçbir el kalmamıştır. Ta ki yaşananlara sebep olan Akif Atakul'un sahip olduğu kolejin kapıları ve dolayısıyla hayatları bu çocuklara açılana kadar... Zenginin ve yoksulun, suçlunun ve mağdurun yollarının kesiştiği bu yeni hayat, herkesi yeni birine dönüştürürken, Kadir ailesini ayakta tutmak, kardeşlerini korumak ve bir arada tutmak için elinden ne gerekiyorsa yapacaktır.

Yapımını NGM Media'nın üstlendiği, Nazlı Heptürk'ün yapımcısı olduğu dizinin Yönetmen koltuğunda Serkan Birinci oturuyor. Kardeşlerim dizisinin senaryosunu Gül Abus Semerci yazıyor.

Kardeşlerim Oyuncuları: Celil Nalçakan (Akif), Halit Özgür Sarı (Kadir), Ahu Yağtu (Suzan), Cüneyt Mete (Orhan), Fadik Sevin Atasoy (Şengül), Su Burcu Yazgı Coşkun (Asiye), Yiğit Koçak (Ömer), Aylin Akpınar (Emel).

Kefaret 17. bölüm tek parça!

Arıza 26. son bölüm izle!

Teşkilat 2. bölüm izle tek parça!

Sen Çal Kapımı 35. son bölüm izle!

Seni Çok Bekledim 7. bölüm izle!

Son Yaz 11. bölüm izle tek parça!