20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Kuruluş Osman 30. bölüm izle (tek parça)

Osman Bey'in babası Ertuğrul Bey'le kavuşması Kuruluş Osman 30. bölüme damga vurdu. Kuruluş Osman 30. bölümde; Osman, düşmanlar tarafından hedef alınan kişinin yalnızca kendisi olmadığının özellikle altını çizmekle beraber Kayıların da tuzağa düşürülmeye çalışıldığını farkediyor. Osman Bey, kendisine kurulan tuzağı püskürtmek için kolları sıvıyor. İşte Kuruluş Osman 30. bölüm (tek parça)

22 Ekim 2020 Perşembe 00:30 - Güncelleme:
Kuruluş Osman 30. bölüm izle (tek parça)

Kuruluş Osman 30. bölümde; Ertuğrul Bey'in Geyhatu'yu durdurmak için Savcı Bey'i görevlendirmesi ve Osman Bey'i saf dışı bırakması dikkat çekti. Bir yandan Osman bey ile Savcı Bey karşı karşıya gelirken bir yandan da Söğüt'teki veba salgını gittikçe büyüyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında ise Savcı Bey'in gelişi beylik mücadelesine nasıl etki edecek? Kuruluş Osman 30. bölüm izleyemeyenler için Kuruluş Osman son bölüm tek parça ve son bölüm özeti...

Kuruluş Osman 30. bölümde Savcı Bey'in gelişi beylik mücadelesinde gerginliğe neden oluyor. Öte yandan yeni bir ordu kurma planını açıklayan Aya Nikola, Kudüs'e tekrardan gitmek için kolları sıvıyor. İşte, kaçıranlar için Kuruluş Osman 30. bölüm.

KURULUŞ OSMAN 30. BÖLÜM İZLE

Kuruluş Osman 30. bölümün ardından yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Genel yönetmenliğini Metin Günay'ın üstlendiği, senaryosunu da Mehmet Bozdağ, Ozan Bodur, Atilla Engin ve Aslı Zeynep Peker Bozdağ'ın kaleme aldığı, zengin oyuncu kadrosu, çarpıcı olay örgüsü ve göz dolduran prodüksiyonuyla her hafta heyecan ve gerilim fırtınası estirip reyting rekoruna imza atan Kuruluş Osman 31.bölüm fragmanı ekrana geldi.

KURULUŞ OSMAN 31. BÖLÜM FRAGMANI

Kuruluş Osman'ın 28 Ekim Çarşamba ekrana gelecek olan 31. yeni bölümünden de ilk fragman yayınlandı. Kuruluş Osman yeni bölümde, Ertuğrul Bey Geyhatu'yu durdurmak için Osman Bey yerine Savcı Bey'e görev veriyor.

Yönetmenlik koltuğunda Fethi Bayram ve Ahmet Yılmaz'ın oturduğu, Diriliş Ertuğrul yapımı sayesinde yakından tanıınarak adından söz ettiren ve ulusal çapta hatrı sayılır başarılar kaydeden Mehmet Bozdağ'ın yapımcılığında yer aldığı, Bozdağ Film farkıyla ekrana gelen Kuruluş Osman 31. yeni bölümüyle 28 Ekim Çarşamba tarihinde saat 20:00'da yayınlanacak.

KURULUŞ OSMAN 30. BÖLÜM ÖZETİ

Osman Bey uzun zamandır hasretini çektiği babası Ertuğrul Bey'le nihayet kavuşuyor. Osman Bey, kendisini tuzağa düşüren Kuzgun'un izini sürerek bu planın arkasında kimin olduğunu ortaya çıkarmaya çalışırken, obada kontrolü ele almaya çalışan ağabeyi Savcı Bey'le karşı karşıya gelir. 'Uçan Ateş'in Türklerin eline geçtiğini öğrenen Nikola yeni bir ordu kurmak için tedbirler alırken; Yavlak Arslan, Geyhatu ve Moğollar'ı Osman Bey'in üzerine çekecek planını uygulamaya koyar.

Osman Bey, kendisini tuzağa düşüren Kuzgun'un izini sürerek bu planın arkasında kimin olduğunu ortaya çıkarmaya çalışırken, obada kontrolü ele almaya çalışan ağabeyi Savcı Bey'le karşı karşıya gelir.

Osman Bey ve Ertuğrul Bey buluşmasında neler yaşanacak? Savcı Bey'in gelişi beylik mücadelesine nasıl etki edecek? Söğüt'teki veba salgını uç bölgesini nasıl etkileyecek? Nikola ve Flatyos'un planı ne? Yavlak Arslan'ın planı işleyecek mi? Geyhatu'nun uç bölgesine gelişi, dengeleri nasıl değiştirecek?

Savcı bey kimdir? Osman Gazi'nin abisi Savcı bey ne zaman öldü?

Çarşamba akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman 30.bölümde; Kurulan kumpasın altından kalkabilmek amacıyla kendini amansız geçen bir savaşın tam ortasında bulan Osman, hızlıca atağa kalkıp düşmanlarına tuzağın alasını kurarak eylemlerini geri püskürttü. Kuruluş Osman son bölümde; Babası Ertuğrul Gazi'ye karşı duyduğu özlemi en yoğun duygularla yaşayan Osman, pes etmek nedir bilmeyip mücadelesini anlı şanlı bir şekilde sürdürmek üzere Kayı obasından bir süreliğine ayrılmak durumunda kalırken, hiçbir fırsatı kaçırmayan Nikola ve Flatyos ikilisi de obaya gelerek bu kez uç bölgede emellerini gerçekleştirebilmek için çalışmalara koyuldu.

OSMAN VE SAVCI'NIN KAVGASI

Osman Bey, kendisini tuzağa düşüren Kuzgun'un izini sürerek bu planın arkasında kimin olduğunu ortaya çıkarmaya çalışırken, obada kontrolü ele almaya çalışan ağabeyi Savcı Bey'le karşı karşıya gelir.

YAVLAK ARSLAN'IN YENİ PLANI

'Uçan Ateş'in Türklerin eline geçtiğini öğrenen Nikola yeni bir ordu kurmak için tedbirler alırken; Yavlak Arslan, Geyhatu ve Moğollar'ı Osman Bey'in üzerine çekecek planını uygulamaya koyar.

OSMAN VE ERTUĞRUL BEY BULUŞMASI

Osman Bey ve Ertuğrul Bey buluşmasında neler yaşanacak? Savcı Bey'in gelişi beylik mücadelesine nasıl etki edecek?

Uyanış Büyük Selçuklu 5. bölüm izle!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 168. bölüm izle!

Sadakatsiz 3. bölüm izle!

Çukur 4.sezon 7.bölüm izle (99. son bölüm) Puhu Tv!

Masumlar apartmanı 6. bölüm izle!

Sefirin Kızı son bölüm izle Puhu Tv, Star Tv!