18 Nisan 2024 Perşembe / 10 Sevval 1445

Kuruluş Osman son bölüm Youtube'dan izle! Kuruluş Osman 74.bölüm izle!

Atv'nin ilgiyle izlenen dizisi Kuruluş Osman, 74. bölümüyle izleyenlerinin karşısına çıktı. Boran Bey'in tekfurlara esir düşmesiyle son bulan bölümün ardından Tekfur Kosses'in Şeyh Edebali'nin boğazına kılıcını dayaması bayrağı taşıran son damla olur! Osman Bey, Şeyh Edebali'yi ve Turgut Bey'i kurtarabilecek mi? İşte Kuruluş Osman son bölümü Youtube'dan izleme bağlantısı ve özeti... Kuruluş Osman 74.bölüm izle full hd tek parça!

8 Aralık 2021 Çarşamba 20:50 - Güncelleme:
Kuruluş Osman son bölüm Youtube'dan izle! Kuruluş Osman 74.bölüm izle!

Kuruluş Osman 74. bölüm izleyenleriyle buluştu. Atv'de ekrana gelen dizinin son bölümüne tekfurların Mari'yi kaçırmaya çalışan Turgut Bey'e yaptığı işkence damga vurdu. Kuruluş Osman 74. bölümde Selçuklu Veziri Alemşah, Osman Bey'i kontrol altına almak hedefiyle Bitinya'ya geliyor. Osman Bey, bütün bu olanlarla nasıl başa çıkacak? Kuruluş Osman son bölüm Youtube izleme bağlantısı haberimizde yer alıyor. Kuruluş Osman 74.bölüm izle full hd tek parça!

KURULUŞ OSMAN 74. SON BÖLÜM İZLE!

Yapım, proje tasarım ve senaryosu Mehmet Bozdağ'a ait; genel yönetmenliğini Metin Günay'ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit'in üstlendiği Kuruluş Osman, Çarşamba akşamı atv ekranlarında yayınlanıyor.

KURULUŞ OSMAN SON BÖLÜM YOUTUBE'DAN İZLE!

Başrollerinde; Burak Özçivit, Didem Balçın, Yıldız Çağrı Atiksoy, Serhat Kılıç, Erkan Avcı ve Seda Yıldız'ın yer aldığı Kuruluş Osman'da; Yıldıray Şahinler, Özge Törer, Emre Basalak, Rüzgar Aksoy, Burak Çelik, Çağrı Şensoy, Yiğit Uçan, Ahmet Yenilmez, Emin Gürsoy, Buse Arslan, Şeyma Korkmaz, Açelya Özcan, Fatih Ayhan, Ömer Ağan, Ahmet Kaynak, Serdar Kayaokay, Oğuzhan Karbi, Serhat Parıl, Melis Gürhan, Can Bartu Aslan, Burak Alp Yenilmez, Gizem Kala, Recep Çavdar, Rıdvan Uludaşdemir ve Serdar Akülker gibi başarılı oyuncular rol alıyor.

KURULUŞ OSMAN 75. BÖLÜM FRAGMANI "BURADA BEY DE BENİM DEVLET DE BENİM"

KURULUŞ OSMAN 74. BÖLÜM ÖZETİ

Genel yönetmenliğini Metin Günay'ın üstlendiği, senaryosunu da Mehmet Bozdağ, Ozan Bodur, Atilla Engin ve Aslı Zeynep Peker Bozdağ'ın kaleme aldığı reyting rekoruna imza atan Kuruluş Osman dizisinin 74. bölümüne Osman Bey'in yaşananlardan sonra "Hepsinin vakti gelecek!" demesi damga vurdu.

BORAN ALP INFAZ EDILECEK MI?

'Kuruluş Osman'ın 74'üncü bölümde Osman Bey adeta dört koldan kuşatılıyor. Madendeki patlamanın ardından tekfurlara esir düşen Boran Alp, Tekfur Nikola tarafından infaz edilmek üzereyken, Selçuklu Veziri Alemşah, Osman Bey'i kontrol altına almak hedefiyle Bitinya'ya geliyor. Yakalanan Turgut Bey ve Mari ise Osman Bey'in yardımına muhtaç!

TURGUT BEY ÖLÜMÜN KIYISINDA

İnegöl'ün madenlerini ele geçiren Osman Bey'e tekfurların kurduğu tuzak sonucunda yaşanan patlama ortalığı karıştırır.

Osman Bey mahsur kalan alplerine ulaşmaya çalışırken, Boran Alp esir düşer. Peşlerindeki askerlerinden daha fazla kaçamayan Turgut Bey ve Mari ise Tekfur Nikola'ya yakalanır.

Malhun Hatun ve Alpler, Turgut Bey ile Mari'yi kurtarırlar.

Osman Bey, Mari'yi Kosses'e teslim edecek mi?

TEKFUR KOSSES'IN KILICI ŞEYH EDEBALI'NIN BOĞAZINDA!

Kayı Obası, Boran'ın esaretiyle yıkılır ve Osman Bey esir alpini kurtarabilmek için İnegöl Kalesi'ni hedef almaya hazırlanırken, bölgeye gelen Selçuklu Veziri Alemşah'ın Kayı Obası ziyaretinde "Osman Bey başına buyruk hareket etme devrin bitti" sözleri tekfurlar için yeni bir umut haline gelir!

Tekfur Kosses'in Şeyh Edebalı'nin boğazına kılıcını dayaması bayrağı taşıran son damla olur!

8 Aralık 2021 Çarşamba reytinglerinde zirvede kim var? Kanunsuz Topraklar, Sadakatsiz, Kuruluş Osman reyting sonuçları

Destan 3. bölüm izle full HD tek parça!

Barbaroslar son bölümde İlyas ölecek mi?Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 12.bölüm full izle!

Camdaki Kız son bölüm izle! Camdaki Kız 24. bölüm fragmanı yayınlandı!

Yargı 13. yeni bölümde neler yaşanacak? Yargı 13. Bölüm Fragmanı yayınlandı!