25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Kuruluş Osman 89.bölüm izle full hd tek parça! Kuruluş Osman 89. son bölüm izle!

Atv'nin izlenme rekorları kıran dizisi Kuruluş Osman, 89. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yeni bölümünde Osman Bey bir yandan görünmez düşmanıyla uğraşırken öte yandan da İnegöl'ün fethi için hazırlıklarına devam eder. Osman Bey'in Nikola'ya vuracağı büyük darbe nedir? İşte Kuruluş Osman son bölüm izleme sayfası ve son bölümde yaşananlar. Kuruluş Osman 89.bölüm izle full hd tek parça!

6 Nisan 2022 Çarşamba 20:19 - Güncelleme:
Kuruluş Osman 89.bölüm izle full hd tek parça! Kuruluş Osman 89. son bölüm izle!

Kuruluş Osman 89. bölüm izleyenleriyle buluştu. Atv'de ekrana gelen dizinin son bölümüne Osman Bey'in obadaki 2 haini bulmak için verdiği mücadele damga vurdu. Kuruluş Osman 89. bölümde İbrahim Fakih ve Barkın ifşa olacak mı? Kuruluş Osman son bölüm izleme bağlantısı haberimizde yer alıyor. Kuruluş Osman 89.bölüm izle full hd tek parça!

KURULUŞ OSMAN 89. SON BÖLÜM İZLE!

Yapımcılığını Mehmet Bozdağ'ın; genel yönetmenliğini Metin Günay'ın ve başrolünü Burak Özçivit'in üstlendiği Kuruluş Osman 89. bölümde Malhun Hatun ve Bala Hatun, Cornelia'nın hainliğini ispat etmek için onu sıkıştırırlar. Cornelia'yı açık edecek delil nedir?

KURULUŞ OSMAN 89.BÖLÜM İZLE FULL HD TEK PARÇA (YOUTUBE)

Yapım, proje tasarım ve senaryosu Mehmet Bozdağ'a ait; genel yönetmenliğini Metin Günay'ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit'in üstlendiği Kuruluş Osman, Çarşamba akşamı atv ekranlarında yayınlanıyor.

KURULUŞ OSMAN 89. BÖLÜM ÖZETİ

Genel yönetmenliğini Metin Günay'ın üstlendiği, senaryosunu da Mehmet Bozdağ, Ozan Bodur, Atilla Engin ve Aslı Zeynep Peker Bozdağ'ın kaleme aldığı reyting rekoruna imza atan Kuruluş Osman dizisinin son bölümüne 'Ben Ertuğrul Gazi oğlu Osman Bey; İnegöl fethedilene dek, Gayrı pusatlar kınına girmeyecek' sözü damga vurdu.

CORNELİA'NIN MASKESİ DÜŞECEK Mİ?

Kuruluş Osman'ın 89. bölümünde Selcan Ana'ya yapılan saldırı bütün Kayı Obasını galeyana getirmiştir. Osman Bey bu işin peşini bırakmayacaktır. Osman Bey meseleyi çözmek için ne yapacaktır?

Malhun Hatun ve Bala Hatun, Cornelia'nın Selcan Ana'yı koruma numarasıyla kendisini aklamaya çalıştığını fark ederler. Şimdi sıra Cornelia'nın hainliğini ispat etmektedir. Cornelia'yı açık edecek delil nedir?

USTA VE BARKIN IFŞA OLACAK MI?

Osman Bey, Barkın ve İbrahim Fakih kimliğine bürünen Usta Arius'u karşısına alır. İvaz Bey ve Umur Bey'in ölümüne dair şüphelerini dile getirir. Usta ve Barkın, Osman Bey'in şüphelerini bertaraf etmeye çalışmak için ne yapacaklardır?

OSMAN BEY'IN NIKOLA'YA VURACAĞI BÜYÜK DARBE NEDIR?

Osman Bey bir yandan görünmez düşmanıyla uğraşırken öte yandan da İnegöl'ün fethi için hazırlıklarına devam eder.

Osman Bey Nikola'ya göz açtırmamaya kararlıdır. Osman Bey'in Nikola'ya vuracağı büyük darbe nedir?

OSMAN BEY, USTA ARIUS'UN CANINI ALACAK MI?

Osman Bey düşmanının niyetini çözmüştür. Tüm çabalarına rağmen oyunlarını bozmakta kararlıdır. İnegöl fethedilene kadar pusatını kınına sokmayacaktır.

Bu uğurda önüne çıkan en büyük engel Usta Arius'tur. Osman Bey Usta Arius'un canını alacak mıdır?

Başrollerinde; Burak Özçivit, Didem Balçın, Yıldız Çağrı Atiksoy, Serhat Kılıç, Erkan Avcı ve Seda Yıldız'ın yer aldığı Kuruluş Osman'da; Yıldıray Şahinler, Özge Törer, Emre Basalak, Rüzgar Aksoy, Burak Çelik, Çağrı Şensoy, Yiğit Uçan, Ahmet Yenilmez, Emin Gürsoy, Buse Arslan, Şeyma Korkmaz, Açelya Özcan, Fatih Ayhan, Ömer Ağan, Ahmet Kaynak, Serdar Kayaokay, Oğuzhan Karbi, Serhat Parıl, Melis Gürhan, Can Bartu Aslan, Burak Alp Yenilmez, Gizem Kala, Recep Çavdar, Rıdvan Uludaşdemir ve Serdar Akülker gibi başarılı oyuncular rol alıyor.

6 Nisan 2022 Çarşamba reyting sonuçları: Kuruluş Osman, Oğlum, Kara Tahta reyting sıralaması

Destan 18. bölüm izle full HD tek parça!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekranlara geri dönüyor!

Üç Kız Kardeş 7.bölüm full izle!

Yargı 28. Bölüm Fragmanı | Ilgaz, Ceylin'e gerçekleri söyleyecek mi?