19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Ramo 16. bölüm (son bölüm tek parça) Ramo son bölüm 16. bölüm full izle!

Ramo 16. bölümüyle dün akşam Show Tv ekranlarında yayınlandı. Çekimleri Adana'da başlayan, İstanbul'da devam eden yeni dizide bir gencin suç dünyasına girişi anlatılıyor. Ramo 16. bölümde Cihangir'in talimatıyla vuruluyor. Hikayesi ve karakterleri ile büyük ilgi uyandıran dizinin 17. yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özeti haberimizde yer alıyor. Ramo son bölüm 16. bölüm full izle! Ramo 16. bölüm (tek parça)

17 Ekim 2020 Cumartesi 11:35 - Güncelleme:
Ramo 16. bölüm (son bölüm tek parça) Ramo son bölüm 16. bölüm full izle!

Ramo 16. bölüm izleyenleri yine ekran başına kilitledi. BKM imzalı dizinin yayınlanan Ramo son bölümünün ardından 17. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Ramo 16. son bölümde, peşindeki ölüm tehlikesinden kurtulmaya çalışırken vuruluyor. Öte yandan Ramo'nun abisi hapishaneye giriyor. Cihangir'e kafa tutmaya devam eden Ramo, yine bir namlunun hedefinde olacaktır. İşte kaçıranlar için Ramo son bölüm 16. bölüm full izleme linki.

Ramo 16. son bölümde; Kürşat'ın paralarını almayı başaran Ramo'yu ve ailesini büyük bir tehlike bekliyordu. Kürşat büyük bir öfkeyle Ramo ve ailesinin peşine düştü. Ramo'nun ailesini bu beladan kurtarması için zamanı kısıtlıydı... İşte Ramo 16. Bölüm full izleme linki

RAMO 16. BÖLÜM FULL İZLE

RAMO 17. YENİ BÖLÜM FRAGMANI


Ramo 17. yeni bölüm 23 Ekim Cuma akşamı Show Tv'de olacak...

RAMO 16. BÖLÜM ÖZETİ

Ramo 16. Bölümde Cihangir’in işaretiyle Ramo ve ailesinin peşine düşen Kürşat, Ramo için büyük bir tehdittir artık. Geri sayım başlamış, Ramo’nun ailesini kurtarması için fitil ateşlenmiştir. Sibel ve Ramo’yu bir arada gören Nehir’in şüpheleri devam ediyordur. Sibel’in Nehir’i Ramo’yla aralarında bir şey olmadığına dair ikna etmeye çalışırken Ramo için söylediği şey Nehir’i dehşete düşürür. Ramo ve ailesini yok etmek için İstanbul’un altını üstüne getiren Kürşat ise hiç beklemediği bir anda Ramo’yu karşısında bulur. Ramo’nun bu cesur eylemi Cihangir’i bile şaşırtacak türdendir.

RAMO DİZİSİ OYUNCULARI

Murat Yıldırım - Ramo

Esra Bilgiç - Sibel

Olgun Şimşek - Cihangir

İlker Aksum - Hasan

Yiğit Özşener - Yavuz

İdil Fırat - Fidan

Devrim Özkan - Nehir

Mustafa Yıldıran - Doğu

Pelin Körmükçü - Ahsen

Efsane Odağ - Afet

Sacide Taşaner - Sebahat

RAMO KONUSU

Senaryosunu Yılmaz Şahin’in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın’ın oturduğu, BKM’nin Show TV için hazırladığı yeni dizisi ‘Ramo’nun kadrosu açıklandı. Başarılı oyuncu Murat Yıldırım’ın ‘Ramo’ karakterini canlandırdığı dizinin oyuncu kadrosu oldukça güçlü. Yıldırım’ın yanı sıra kadrosunda Esra Bilgiç, İlker Aksum, Yiğit Özşener, Görkem Sevindik, İdil Fırat, Cemre Baysel, İlhan Şen, Sacide Taşaner ve Macit Koper gibi usta ve genç oyuncuların birlikte yer aldığı dizinin çekimlerine geçtiğimiz haftalarda Adana’da başlandı.

EDHO Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 167. bölüm izle!

Kırmızı Oda 7. bölüm yayınlandı! Kırmızı Oda 7. bölüm izle

Çukur 4. sezon 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Doğduğun ev kaderindir 15. bölüm izle!

Mucize Doktor 33. bölüm izle!

Sen Çal Kapımı 14. bölüm izle!