24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Ramo 27. son bölüm full izle Show Tv! Ramo 27. bölüm izle!

Ramo 27. bölümüyle Cuma akşamı Show Tv ekranlarında yayınlandı. Ramo 27. bölümde; Ramo, Sibel'e ve ailesine kavuşabilmek için cehennemde ölüm kalım savaşı veriyordur. Hem Cihangir'in adamları, hem de Mazhar, Ramo'nun peşindedir artık. Ramo 27. bölümde; Ramo'un Irak'ta vurulduğu anlar izleyiciyi ekran başına kilitledi. Heyecanla izlenen Ramo son bölüm özeti ve Ramo 27. bölüm full izleme linki haberimizde yer alıyor.

8 Ocak 2021 Cuma 20:51 - Güncelleme:
Ramo 27. son bölüm full izle Show Tv! Ramo 27. bölüm izle!

Ramo 27. bölüm izleyenleri yine ekran başına kilitledi. BKM imzalı dizinin yayınlanan Ramo 27. son bölümde, Ramo, Yavuz'u öldürerek kendi ölüm fermanı da imzalamıştır. Irak'a götürülür. Yıllardır aranan Profesörü bulmaya giden Ramo, Irak'ta vurulur. Haberi alan Sibel, intikam yemini eder. Ramo ölecek mi? İşte kaçıranlar için Ramo son bölüm 27. bölüm full izleme linki.

RAMO 27. BÖLÜM FULL İZLE SHOW TV (RAMO SON BÖLÜM)

RAMO 27. BÖLÜM ÖZETİ

Ramo 27. Bölümünde; Ramo, Yavuz’u öldürerek kendi ölüm fermanı da imzalamıştır.

Hem Cihangir’in adamları, hem de Mazhar, Ramo’nun peşindedir artık.

Sibel, ailenin yanındadır ve o da bütün aile bireyleri gibi her yerde Ramo’yu arıyor ve bir an önce ona kavuşmayı diliyordur. Ramo’dan hiçbir iz yoktur.

Oysa Ramo, Sibel’e ve ailesine kavuşabilmek için cehennemde ölüm kalım savaşı veriyordur.

Ramo'nun 27. Bölümünde: Mazhar tarafından kaçırılan Ramo ölmek üzereyken yaptığı teklif ile şartları değiştirdi. Yıllardır kurtarmaya çalışılan profesörü getirebileceğinden bahseden Ramo büyük patronların ilgisini çekmeyi başardı. Ramo'nun yeni görevi Irak'a gidip profesörü kurtarmak oldu.

Kendini doktor olarak tanıtan Ramo kampa sızmayı başardı. Profesörün izini bulan Ramo yanına giderek kendisiyle tanıştı. Mazhar'ın kendisini gönderdiğini söyleyen Ramo planını başlattı.

Ramo kafasına dayanan silah ile konuşmaya karar verdi. Asaf'ı bulmak için gönderildiğini söyleyen ve oyun oynayan Ramo ipleri çözerek kendisini kaçıranların elinden kurtulmayı başardı.

Profesör ile anlaşan Ramo kendisini kaçırmak için yaptıkları planı devreye soktu. Başından vurulmuş süsü veren profesörü kontrol eden Ramo ameliyata ihtiyacı olduğunu belirterek kendilerini şehir merkezine götürttü.

Ramo'nun 27. Bölümünde: Ramo'nun öldüğünü düşünüp Cihangir'den intikam almak isteyen Sibel beklemediği bir sürprizle karşılaşıyor. Cihangir, Sibel'i gafil avlayıp yakalıyor. Ramo'nun Sibel'in peşine düşmesiyle birlikte hem Ramo hem de Sibel Cihangir'in esiri oldu! Artık Ramo ve Sibel namlunun ucunda...

Ramo'nun profesör ile birlikte yaptığı plan ortaya çıktı, Ramo vuruldu.

Üzerine giydiği çelik yelek ile saldırıdan kurtulan Ramo herkesi etkisiz hale getirdi! Profesörü alıp Türkiye'ye dönen Ramo, Mazhar'ın takdirini kazandı.

Ramo yeni bölümüyle Cuma akşamı 20.00'de Show TV'de!

RAMO SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ramo’un tek hedefi Sibel’i Cihangir’in evinden almaktır.

Cihangir’in hedefi ise bunu başarmadan Ramo’yu öldürtmek. Bunun için de Sibel’i kullandı.

İstanbul’da bütün ibreler Cihangir’e dönmüşken Yavuz’un gelişiyle her şey alt üst olur.

Buna en çok öfkelenen de Ramo’dur. Fidan halasının intikamını almak isteyen Ramo’un önüne büyük engeller çıkar, Yavuz dokunulmazlık almıştır. Fidan halasının intikamını almak isteyen Ramo’un önüne büyük engeller çıkar.

Ramo'nun 26. Bölümünde Sibel'i eve getiren Ramo burada ailesine her şeyi anlattı. Sibel'in sahte evliliği, Cihangir'in yanında kalmasının ve geriye kalan her şeyin nedeninin Ramo'yu korumak olduğunu söylediler. Sibel evde hoş geldinleri alırken tüm aile tekrar bir arada olmanın sevincini yaşadı.

Sibel ile birlikte uzun zaman sonra huzurlu bir an geçiren Ramo yaşanılan onca anın boşa olmadığını dile getirdi. Sibel ile karşılıklı şarkı söylemeye başlayan Ramo, Sibel'e sıkıca sarıldı.

RAMO, YAVUZ'U VURDU!

Ramo'nun 26. Bölümünde Dokunulmazlık alarak kendi krallığını ilan etmek isteyen Yavuz düzenlediği toplantıya herkesi çağırdı. Davetlilerin karşısına çıkmak için hazırlanan Yavuz karşısında Ramo'yu gördü. Yavuz, Ramo'yu tehdit ederken, Ramo tereddütsüz şekilde silahıyla Yavuz'a sıktı!

Sen Çal Kapımı 26. bölüm izle!

Arka Sokaklar 572. son bölüm izle!

Akrep 5. bölüm izle!

Sol Yanım 6. bölüm tek parça Star Tv!

Alev Alev 9. bölüm Puhu Tv!