26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Sadakatsiz 10. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Sadakatsiz 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Sadakatsiz dizisi yayınlanan son bölümüyle Kanal D'de ekrana geldi. Sadakatsiz 9. bölüm izleyenleri ekran başına kilitledi. Yayınlanan yeni bölüme Asya'nın, Volkan'ın verdiği partiye gitmesi damga vurdu. Dizinin bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı araştırılmaya başlandı. Peki Sadakatsiz 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sadakatsiz 10. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

10 Aralık 2020 Perşembe 11:52 - Güncelleme:
Sadakatsiz 10. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Sadakatsiz 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Sadakatsiz dizisi Çarşamba akşamı 9. bölümüyle ekrana geldi. Her çarşamba izlenme rekorları kıran dizinin son bölümüne Volkan'ın 2 yıl sonra geri dönmesi damga vurdu. Dönüşünü herkese ilan etmek isteyen Volkan, bir parti veriyor. Partiye Asya'nın gelmesi ise herkesi şoke ediyor. İzleyiciler dizinin bitmesinin ardından Sadakatsiz 10. bölüm fragmanını merak etti. Sadakatsiz 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sadakatsiz 10. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? İşte son bölümde yaşananlar

SADAKATSİZ 10. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Sadakatsiz 10. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlanır yayınlanmaz haberimizde yer alacaktır.

Sadakatsiz 9.bölüm izle!

SADAKATSİZ 9.BÖLÜM ÖZETİ

Sadakatsiz dizisinin ekrana gelen 9. bölümünde; Asya ile Volkan’ın arasındaki savaş, herkesin hayatını değiştiren bir yıkımla sonuçlanır. Bundan sonra herkesin yazacak yeni bir hikayesi vardır, ancak önlerinde açılan sayfayı doldurmak kimse için kolay olmayacaktır.

Volkan'ın Asya'dan boşandıktan sonra Amerika'ya gittiği ve orada çok ünlü bir mimar olmayı başardığı ortaya çıktı. Derin'le evlenen ve kızları da 2 yaşına giren Volkan, Amerika'daki kariyerini bırakarak Asya'dan intikam almak için Tekirdağ'a döndü.

Asya, Volkan'ın 2 yıl sonra Tekirdağ'a geri döndüğünü gazeteden öğreniyor. Oğlu Ali ile 2 yıldır mutlu ve sakin bir yaşam süren Asya, Volkan'ın gelmesiyle yeniden endişeye kapılır.

Oğlu Ali'yi 2 yıl boyunca görmeyen Volkan, Tekirdağ'a döndüğünde onun gönlünü kazanmaya çalışıyor. Volkan'ın Asya'yı özlediğini ima eden konuşması ise izleyenleri şaşkına uğrattı.

2 yıl sonra Amerika'dan dönen Volkan, geldiğini herkese duyurmak için evinde bir parti verir. Bu partiye oğlu dahil herkesi davet eden Volkan'ın Asya için de bir planı vardır. Davete Asya'nın gelmesi ise herkesi şaşırtır.

Dizinin finalinde ise Asya'nın Derin ve Volkan'ın davetine gelmesi üzerine herkesi şaşırttı. Oğlu Ali'yi almaya gelen Asya, Derin'in kendisini kovması üzerine elindeki davetiyeyi gösterdi.

SADAKATSİZ 10. BÖLÜM FRAGMANI NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Sadakatsiz 10. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yeni bölümden ilk fragmanın hafta sonu yayımlanması bekleniyor.

Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Özge Özder'in başrollerde oynadığı Sadakatsiz dizisinin merakla beklenen 10. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yeni bölüm fragmanının hafta sonu yayınlanması bekleniyor.

Yapımcılığını Medyapım ve Mednova’nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un oturduğu Sadakatsiz’in senaryosunu ise Kemal Hamamcıoğlu ve Dilara Pamuk uyarlıyor.

Sadakatsiz yeni bölümüyle Çarşamba 20.00'de Kanal D'de!

Bir Zamanlar Çukurova 77. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Doğduğun Ev Kaderindir 23. son bölüm izle!

Alev Alev 6. bölüm izle Puhu Tv!

Mucize Doktor 41. bölüm izle!

Sol Yanım 3. bölüm izle!