18 Nisan 2024 Perşembe / 10 Sevval 1445

Sadakatsiz 9. bölüm full izle! Sadakatsiz 9.bölüm izle!

Sadakatsiz 9. bölüm yayınlandı. Sadakatsiz 9. Bölümde; Volkan, Derin ve kızıyla birlikte Tekirdağ'a geri dönüyor. Volkan'ın Asya'yı özlediğini ima eden konuşması ise izleyenleri şaşkına uğrattı. Volkan'a olan öfkesi hala dinmemiş olan Asya, eski kocasının geri dönmesine ne tepki verecek?

9 Aralık 2020 Çarşamba 23:46 - Güncelleme:
Sadakatsiz 9. bölüm full izle! Sadakatsiz 9.bölüm izle!

Sadakatsiz dizisi 9. bölümüyle Kanal D'de ekrana geldi. Sadakatsiz 9.bölüme Volkan'ın 2 yıl sonra çıkıp geri gelmesi damga vurdu. Çalıştığı hastaneye gelen Volkan'ı karşısında gören Asya, neye uğradığını şaşırır. Dönüşünü herkese ilan etmek isteyen Volkan, bir parti veriyor. Partiye Asya'nın gelmesi ise herkesi şoke ediyor. İşte kaçıranlar için Sadakatsiz 9. son bölüm izleme linki.

SADAKATSİZ 9. BÖLÜM İZLE KANAL D

SADAKATSİZ 9.BÖLÜM ÖZETİ

Sadakatsiz dizisinin ekrana gelen 9. bölümünde; Asya ile Volkan’ın arasındaki savaş, herkesin hayatını değiştiren bir yıkımla sonuçlanır. Bundan sonra herkesin yazacak yeni bir hikayesi vardır, ancak önlerinde açılan sayfayı doldurmak kimse için kolay olmayacaktır.

Sadakatsiz 10. bölüm fragmanı yayınlandı!

Sadakatsiz 9.bölümde; Volkan'ın Asya'dan boşandıktan sonra Amerika'ya gittiği ve orada çok ünlü bir mimar olmayı başardığı ortaya çıktı. Derin'le evlenen ve kızları da 2 yaşına giren Volkan, Amerika'daki kariyerini bırakarak Asya'dan intikam almak için Tekirdağ'a döndü.

Asya, Volkan'ın 2 yıl sonra Tekirdağ'a geri döndüğünü gazeteden öğreniyor. Oğlu Ali ile 2 yıldır mutlu ve sakin bir yaşam süren Asya, Volkan'ın gelmesiyle yeniden endişeye kapılır.

Oğlu Ali'yi 2 yıl boyunca görmeyen Volkan, Tekirdağ'a döndüğünde onun gönlünü kazanmaya çalışıyor. Volkan'ın Asya'yı özlediğini ima eden konuşması ise izleyenleri şaşkına uğrattı.

Sadakatsiz 9. bölümde; 2 yıl sonra Amerika'dan dönen Volkan, geldiğini herkese duyurmak için evinde bir parti verir. Bu partiye oğlu dahil herkesi davet eden Volkan'ın Asya için de bir planı vardır. Davete Asya'nın gelmesi ise herkesi şaşırtır.

Dizinin finalinde ise Asya'nın Derin ve Volkan'ın davetine gelmesi üzerine herkesi şaşırttı. Oğlu Ali'yi almaya gelen Asya, Derin'in kendisini kovması üzerine elindeki davetiyeyi gösterdi.

Dizinin bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı araştırılmaya başlandı. Peki Sadakatsiz 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Öte yandan Volkan, Asya'nın çalıştığı hastaneye giderek artık geri döndüğünü söyler. Asya ise onu gördüğüne hiç sevinmemekle birlikte, Volkan'a olan öfkesi hala dinmemiş olduğunu fark eder.

Volkan'ın kendisine yaklaşımına şaşıran Asya, eski kocasının bir planı olduğunu düşünür.

Volkan ve Asya’yı bambaşka hayatlara savuran mücadele artık tamamen bitmiş midir? Yoksa baştan yazacakları hikaye, onları günün birinde yeniden aynı sayfada buluşturacak mıdır? Asya, eski kocasının kendisine yeniden yönelmesine ne tepki verecek?

Sadakatsiz 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

SADAKATSİZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sadakatsiz dizisinin geçen hafta yayınlanan 8. bölümünde; Volkan'ın Asya'ya oğlu Ali'yi elinden alacağını söylemesi sonrası Asya'nın zekice planı devreye girer.

Asya, her şeyi Ali'ye anlatıyor. Olayların artık önüne geçemeyen Asya, Ali'yi kaybetme korkusuyla karşı karşıya kalıyor. Volkan, Ali'yi ondan alacağını ve Asya'nın yaptıklarını anlatacaklarını söylüyor. Asya, daha fazla zaman kaybetmek istemiyor ve Ali'yi okuldan aldığı gibi gidiyor. Onların peşine düşen Volkan, bir süre sonra izlerini kaybediyor.

Sonrasında Volkan'ı arayıp, konuşmak için eve çağıran Asya, aklını yitirmiş gibi davranıp, oğlunun bir tutam saçını Volkan'a gösterir, onu öldürdüğü imasında bulunması üzerine kontrolden çıkan Volkan, Asya'ya darp girişiminde bulunur.

Kafasını mutfak tezgahına çarpan Asya kanlar içinde yatarken Ali gelir ve annesinin o halini görünce babasından uzaklaşır. Asya'nın bu planı sonrasında yaşananlar önceki bölüm için sosyal medyada en çok konuşulan sahne olarak yerini aldı.

SADAKATSİZ OYUNCULARI

Sadakatsiz dizisinin oyuncuları arasında Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Burak Sergen, Özge Özder, Eren Vurdem, Yeliz Kuvancı, Hikmet Körmükçü, Olcay Yusufoğlu, Nazlı Bulum, Gözde Seda Altuner, Emir Taro Tekin, Alp Akar, Mahmut Gökgöz, Onur Berk Arslanoğlu, Oktay Oy, Gamze Büyükbaşoğlu, Mutlunur Lafçı, Merve Akın, Dora Dalgıç, Bekir Hakan Uyanık ve Selin Aydınlıoğlu bulunuyor.

Sadakatsiz 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Alev Alev 6. bölüm izle Puhu Tv!

Mucize Doktor 41. bölüm izle!

Sol Yanım 3. bölüm izle!

Bir Zamanlar Çukurova 76.bölüm izle!

Masumlar Apartmanı 13. bölüm izle!