26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Sadakatsiz 40.bölüm izle son bölüm! Sadakatsiz 40. bölüm full izle!

Sadakatsiz 40. bölümüyle izleyenlerini yine ekran başına kilitledi. Ekranların ilgiyle izlenen dizisi Sadakatsiz son bölümde Asya, Aras ile ilişkisini noktaladıktan sonra tüm ipler bir anda kopar. Asya'ya kendini affettirmeye çalışan Aras ise büyük bir hayal kırıklığına uğrarken, ikisi arasındaki bu durum onları nasıl bir sona hazırlayacak? İşte Sadakatsiz son bölümü kaçıranlar için Sadakatsiz 40.bölüm full izleme linki.

24 Kasım 2021 Çarşamba 21:04 - Güncelleme:
Sadakatsiz 40.bölüm izle son bölüm! Sadakatsiz 40. bölüm full izle!

Sadakatsiz 40.bölüm izleyici karşısına çıktı. Kanal D'nin fenomen dizisi Sadakatsiz 40. bölümde Volkan, Asya'nın Aras'tan ayrılmasını fırsat bilerek onu bir an bile yalnız bırakmıyor. Derin ise bu durumdan son derece rahatsız oluyor. Aras, Leyla'yı Tekirdağ'dan gönderemeyince kendisi de gitmeye karar veriyor. Sadakatsiz 40. bölümü full izlemek için aşağıdaki linke tıklayın.

Sadakatsiz 40. bölümü izleyenlere heyecanlı anlar yaşattı. Doctor Foster dizisinin uyarlaması olan Sadakatsiz dizisinin son bölümünde; Asya, Aras'ın evli olduğunu öğrendikten sonra ipleri tamamen koparıyor. Sadakatsiz 40.bölüm full izle!

SADAKATSİZ 40.BÖLÜM FULL İZLE!

Sadakatsiz yeni bölümleri ile her Çarşamba akşamı Kanal D'de...

SADAKATSİZ 40. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Sadakatsiz, yeni bölümü ile ekrana geldi. Başrollerinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk'a Melis Sezen'in eşlik ettiği dizinin yeni bölümünün konusu şöyle;

Sadakatsiz 40. bölümde Asya, Aras'a tüm kapılarını kapatıyor! Aras'ın yalanları ortaya çıkınca Asya yeni bir karar almak zorunda kalıyor.

Asya, Aras ile ilişkisini noktaladıktan sonra tüm ipler bir anda kopar. Asya'ya kendini affettirmeye çalışan Aras ise büyük bir hayal kırıklığına uğruyor. Peki ikili arasındaki bu durum onları nasıl bir sona hazırlayacak?

Volkan ise bu durumu fırsat bilerek Asya'yı yalnız bırakmıyor. Derin ise Volkan'ın bu sebepten Asya ile yakınlaşmasına katlanamaz.

Aras ile karşılaşması bazı gerçeklerin ortaya çıkmasına sebep olacakken, Aras Leyla'yı da alıp Tekirdağ'dan gitmeye karar verir.

Aras'ın gidişinin ardından Asya için tekrar dönüşü gündeme bomba gibi düşüyor!

ÖNCEKİ BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Aras'la ilgili gerçeği öğrenen Asya ise onunla yüzleşmeye hazırdır. Asya, kandırıldığını öğrenince büyük bir plan hazırlar. Aras ile buluşma yerine Leyla'yı çağırarak orayı terk eder.

Diğer yandan Aras, karısı Leyla'nın kapısını çalıp her şeyi hatırladığını, kendisini aldattığı için ondan boşanmak istediğini söyler.

ARAS, LEYLA İLE OLAN EVLİLİĞİNİ BİTİRME KARARI ALIYOR!

Evli olduğu gerçeğini Asya'ya anlatabilmek için en uygun yolu arayan Aras, onu bu sebeple kaybetmeyi de göze alamıyor. Sonunda her şeyi açıklayan Aras, Asya'nın aslında gerçeği bildiğini öğreniyor.

Yapımcılığını Medyapım ve Mednova'nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt'un yer aldığı Sadakatsiz dizisinin kadrosunda; Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Berkay Ateş' in yanı sıra usta oyuncu Burak Sergen, Özge Özder, Yeliz Kuvancı, Ali İl, Nazlı Bulum, Gözde Seda Altuner, Emir Taro Tekin, Alp Akar, Mutlunur Lafçı, Doğan Can Sarıkaya, Dora Dalgıç yer alıyor.

24 Kasım 2021 Çarşamba reyting sonuçları açıklandı mı? Kuruluş Osman, Sadakatsiz, Kanunsuz Topraklar...

Camdaki Kız 21. bölüm full izle YouTube!

Kaderimin Oyunu 1. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Kaderimin Oyunu dizisi ne zaman başlıyor?

Misafir 3. bölüm full izle tek parça!

Evlilik Hakkında Her Şey 10. son Bölüm full izle!