10 Mayıs 2024 Cuma / 3 Zilkade 1445

Sen Çal Kapımı 35. bölümde Eda, Denizle evlenecek mi? İşte yeni bölüm fragmanı

FOX Tv'nin sevilen dizisi Sen Çal Kapımı son bölümüyle Cumartesi akşamı yayınlandı. Sen Çal Kapımı 34. Bölümde Serkan, Denizle evleniyor olması konusunda Eda'nın kafasını karıştırıyor. Romantik komedi türündeki dizinin son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı da ekranlara geldi. Yayınlanan fragmanda Eda'yı gelinlikle gören Serkan, gözlerini ondan alamıyor. Peki Eda, Denizle evlenecek mi? İşte Sen Çal Kapımı 35. yeni bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar...

7 Mart 2021 Pazar 12:12 - Güncelleme:
Sen Çal Kapımı 35. bölümde Eda, Denizle evlenecek mi? İşte yeni bölüm fragmanı

Sen Çal Kapımı 35. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. FOX Tv'de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinin başrollerini Kerem Bürsin ve Hande Erçel canlandırıyor. Sen Çal Kapımı 35. yeni bölüm fragmanında Eda, Deniz ile evlenecek olmanın stresiyle baş etmeye çalışırken bir yandan da Serkan'ın hafızasının yerine gelmesini umuyor. Eda, gelinliğini denerken yanına gelen Serkan ise onun bu halinden çok etkileniyor. İşte yeni bölümden ilk görüntülerin yer aldığı Sen Çal Kapımı 35. bölüm fragmanı.

SEN ÇAL KAPIMI 35. BÖLÜM FRAGMANI


Sen Çal Kapımı 35. yeni bölüm fragmanında Serkan arkadaşına Eda ve Deniz'in ciddi ciddi evleneceğini söylerken oldukça endişelidir. Eda ise Serkan'a "Sende Selin'le evleneceksin." diyerek nispet yapar. Eda Serkan'a kendini hatırlatmak için elinden gelen her şeyi yapmasına rağmen istediği sonucu alamadığı için çaresizdir. Deniz ise Eda'ya aşık olmuştur ve Eda 2 gün sonra Deniz ile sahte de olsa nikah masasına oturacaktır. Eda'yı gelinlikle gören Serkan ise "çok güzelsin" der. Sen Çal Kapımı 35. yeni bölümde neler olacak?Eda Denizle evlenmekten vazgeçecek mi?

Sen Çal Kapımı 34. son bölüm izle!

Sen Çal Kapımı son bölümde Eda, Serkan'ın onu öpmesiyle her şeyi hatırladığı ümidine kapılır. Neden bunu yaptığını Serkan'a sorarken, Serkan'ın cevabı öfkelenmesine neden olur.

Serkan'ın bu hamlesi ikisi arasındaki aşk oyununu daha da kızıştırır. Peki bu aşk oyununu Eda mı Serkan mı yoksa sadece "aşk" mı kazanacak?

Sen Çal Kapımı dizisinin oyuncu kadrosunda Kerem Bürsin ve Hande Erçel'in yanı sıra Neslihan Yeldan, İlayda Çevik, Evrim Doğan, Anıl İlter, Melisa Döngel, Çağrı Çıtanak, Elçin Afacan, Sitare Akbaş, Başak Gümülcinelioğlu, Alican Aytekin, Sarp Bozkurt, İlkyaz Arslan gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

Teşkilat 1. bölüm izle!

Masumlar Apartmanı 25. yeni bölüm Fragmanı yayınlandı! Safiye İnci'ye tokat atıyor!

Kardeşlerim 3. bölüm izle tek parça!

Son Yaz 10. bölüm izle!

Seni Çok Bekledim 6 bölüm izle tek parça!