19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Son Yaz 18. bölüm izle tek parça!

Son Yaz 18. bölümde Akgün, Gökhan'ın abisi olmadığından şüphelenip, onu dövdüğü için çok pişmandır. Gökhan'ın onu asla affetmeyeceğini düşünür ve kendini affettirmek için Gökhan'ın el konulan arabasını geri almaya karar verir. Gökhan ise Yağmur ile kardeşinin sevgisinden rahatsız olur. Gökhan'ın amacı ne? Son Yaz 18. bölüm izleme sayfası tek parça olarak sizlerle

30 Nisan 2021 Cuma 20:53 - Güncelleme:
Son Yaz 18. bölüm izle tek parça!

Son Yaz 18. bölümde Gökhan'ın Akgün'ü yalnızlaştırmak için yapacağı hamle, Yağmur'un Akgün'le olan ilişkisini sorgulamasına yol açarken, Akgün de Gökhan'ın samimiyetini sorgulamaya başlayacaktır. Öte yandan Selim ve Canan, kimseye söylemeden ilişkilerini yaşamaya başlarlar. Selim, elde ettiği ikinci şansını mahvetmemeye kararlıdır. Son Yaz 18. bölümü tek parça halinde izleyebilirsiniz.

SON YAZ 18. BÖLÜM FULL İZLE

SON YAZ 18. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Son Yaz dizisinin 18. yeni bölümünde Akgün, Gökhan'ın abisi olmadığından şüphelenip, onu hastanelik edene kadar dövdüğü için çok pişmandır.

Akgün Gökhan'ın onu asla affetmeyeceğini düşünür ve kendini affettirmek için Gökhan'ın el konulan arabasını geri almaya karar verir. Soner ve Eray da Akgün'e yardımcı olacaktır.

Diğer taraftan Yağmur, Gökhan'ı Akgün'le ilgili yumuşatmak için karşısına çıkar. Gökhan, Yağmur ve Akgün arasındaki bağın gücünü fark eder ve bundan hoşlanmaz.

Gökhan'ın Akgün'ü yalnızlaştırmak için yapacağı hamle, Yağmur'un Akgün'le olan ilişkisini sorgulamasına yol açarken, Akgün de Gökhan'ın samimiyetini sorgulamaya başlayacaktır.

Selim, Fatih'i gözaltına almış olsa da Serap'ın tanıklığı Fatih'in tutuklanmasını zorlaştırır ancak Selim'in hamleleri henüz tükenmemiştir.

Selim ve Canan, kimseye söylemeden ilişkilerini yaşamaya başlarlar. Selim, elde ettiği ikinci şansını mahvetmemeye kararlıdır.

Akgün'ün babası 12 yaşındaki doğum gününde tutuklandığı gün Akgün, bir daha doğum gününü kutlamamaya yemin etmiştir.

21 yaşına girerken kendisini seneler sonra bir ailenin parçası gibi hisseden Akgün, hayatı ve seçimleriyle ilgili bir yol ayrımına gelir. Yeni yaşında hayatın siyah ve beyazdan ibaret olmadığını anlayacak ve doğum gününü kendisini en mutlu hissettiği yerde kutlayacaktır.

Pastasını alıp Yağmur ve ailesinin evine gelen Akgün, ailecek kutlamak istediğini söylediğinde Savcı Selim çok duygulanır ve Akgün'e sarılır.

Camdaki Kız 4. bölüm full izle!

Mucize Doktor 60. bölüm izle Youtube FOX!

Masumiyet 10. bölüm full izle!

Kuruluş Osman 56.bölüm izle full hd tek parça (Son bölüm)

Sadakatsiz 27.bölüm izle (Sadakatsiz son bölüm izle)

Bir Zamanlar Çukurova son bölüm izle tek parça!