18 Nisan 2024 Perşembe / 10 Sevval 1445

Teşkilat 14. yeni bölüm ön izlemesi! Teşkilat'ın sezon finali fragmanı yayınlandı!

Teşkilat 14. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Ezgi Şenler, Mehmet Usta, Tuncer Salman, Nihat Altınkaya ve Serdar Yeğin'in yer aldığı Teşkilat dizisi, 14. bölümüyle sezon finali yaparak ekranlara bir süre ara verecek. Teşkilat sezon finali bölümünden çarpıcı bir fragman yayınlandı. Teşkilat'ın yeni bölüm fragmanında araçtaki hain Fadi'yi kaçırıyor. İşte Teşkilat 14. yeni bölüm ön izlemesi ve son bölümde yaşananlar

31 Mayıs 2021 Pazartesi 11:50 - Güncelleme:
Teşkilat 14. yeni bölüm ön izlemesi! Teşkilat'ın sezon finali fragmanı yayınlandı!

Teşkilat dizisinin yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisi, 14. bölümüyle sezon finali yapmaya hazırlanıyor. Teşkilat 14. Bölüm fragmanında ekip Fadi ile çatışmaya giriyor. Pınar ve Hakkı dayı ise patlamak üzere olan arabada zamanla yarışıyor. Peki Teşkilat dizisinin sezon finalinde neler olacak? Hakkı Dayı ve Pınar Kurtulacak mı? İşte Teşkilat 14. bölüm fragmanı

Teşkilat dizisinde Fadi avukatıyla görüştürülmek için gizlice yola çıkarıldı. Zehra, Pınar ve Hakkı Dayı'nın araçta olan Fadi, Berlin uçağının kaçırılacağını ve uçakla MİT binasına saldırı yapacaklarını açıkladı.

TEŞKİLAT 14. BÖLÜM ÖN İZLEME


O sırada ise minibüste bulunan ve ekibe ihanet eden bir kişi silahını çıkararak araç sürücüsünü öldürdü. Kontrolü kaybeden minibüs yoldan çıkarak kaza yaptı.

Teşkilat 13. bölüm izle (Teşkilat son bölüm)

HAKKI DAYI VE PINAR'A NE OLACAK?

Teşkilat'ın yeni bölüm fragmanında ise araçtaki hain Fadi'yi kaçırıyor. Zehra dışarı çıkmayı başarıyor. Ancak Zehra ile Fadi'nin adamları arasında çatışma çıkıyor. Hakkı Dayı ile Pınar ise araçta mahsur kalıyor.

Minibüs Zehra'nın gözleri önünde havaya uçuyor. Araçta bulunan Hakkı Dayı ile Pınar'a ne oldu?

Teşkilat, sezon finaliyle 6 Haziran Pazar günü TRT1'de.

Camdaki Kız 8. bölüm 2. fragmanı yayınlandı!

Uyanış Büyük Selçuklu 34. bölüm tek parça (sezon finali)

Maraşlı 20. bölüm full izle!

Çukur 130.Bölüm izle tek parça! Çukur 4.Sezon 38.Bölüm