24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Camdaki Kız 8. bölümde neler olacak? Camdaki Kız 8. bölüm 2. fragmanı yayınlandı!

Camdaki Kız 8. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı. Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Camdaki Kız'ın 8. bölüm fragmanında Feride'nin Nalan'ın zehirlenmesine sebep olması Koroğlu ailesini şüphelendirir. Nalan'ın ne yaşadığını tahmin eden Muzo, babasına bu düğünün bir an önce yapılması gerektiğini söyler. Diğer yandan Cana'nın Nalan ve Sedat'ın arasını açmaya çalışması damga vurdu. Cana, Feride'ye ne söyleyecek? İşte Camdaki Kız 8. bölüm fragmanları.

31 Mayıs 2021 Pazartesi 10:17 - Güncelleme:
Camdaki Kız 8. bölümde neler olacak? Camdaki Kız 8. bölüm 2. fragmanı yayınlandı!

Camdaki Kız dizisinin 8. yeni bölümünden 2. fragman da yayınlandı. Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı isimli romanından uyarlanan, gerçek bir aşk hikayesinin konu alındığı Camdaki Kız, başarılı oyuncu kadrosuyla izleyicinin ilgisini çekiyor. Camdaki Kız 8. Bölüm 2. Fragmanında Nalan'ın bayılmasından sonra zehirlendiğini anlayan babası Feride'ye hesap soruyor. Koroğlu ailesi ise Nalan'ın bir an önce kurtulması gerektiğini düşünerek düğünü öne çekiyor. Peki Camdaki Kız 8. bölümde neler olacak? İşte Camdaki Kız 8. Bölümden 2 fragman.

CAMDAKİ KIZ 8. BÖLÜM FRAGMANI


Camdaki Kız dizisinin başrollerinde Burcu Biricik, Devrim Yakut, Feyyez Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent ve Tuğrul Tülek gibi isimler yer alıyor.

CAMDAKİ KIZ 8. BÖLÜM 2. FRAGMANI


Senaryosunu Seda Altaylı Turgutlu'nun kaleme aldığı, yönetmenliğini ise Nadim Güç'ün üstlendiği Camdaki Kız Perşembe 20.00'de Kanal D'de!

CAMDAKİ KIZ 8. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan Camdaki Kız'ın 8. bölüm fragmanında Cana, Feride'ye önemli bir şey söyleyeceğini dile getiriyor.

Cana, Nalan'la yakınlaşmaya çalışır. Ancak Sedat ve Koroğlu Ailesi Cana'nın karşısına geçer. Sedat ve Nalan evlenecekleri için mutlu olurken onları kötü bir sürpriz bekler. Cana, Feride'ye ne söyleyecek?

Camdaki Kız 7.bölüm izle tek parça!

ÖNCEKİ BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Koroğlu Ailesi, Nalan ve Sedat'ın bir an önce evlenebilmesini konuşmak için Nalan'ın ailesini ziyarete gidiyor. Muzo da ailesine eşlik ederek Nalan'ın evine geliyor.

Feride, Nalan'ın halasının yanında olduğunu söylese de Muzo durumdan şüpheleniyor. Nalan'ın odadan gelen seslerini duyan Muzo üst kata çıkarak bayılmak üzere olan Nalan'ı kucaklıyor ve Nalan, Muzo'nun kollarında bilincini kaybediyor.

Nalan, Feride'ye Sedat'a aşık olduğunu itiraf ediyor!

Nalan'ın hastalanması sonucu gözler Feride'ye çevrilmiştir. Öte yandan Nalan, Feride'ye Sedat'a aşık olduğunu itiraf eder. Muzo, Rafet'e düğün hazırlıklarını hızlandırmasını söyler.

Teşkilat 14. yeni bölüm ön izleme yayınlandı!

Sen Çal Kapımı yeni sezondan 2. fragman yayınlandı!

Maraşlı 20. bölüm full izle!

Uyanış Büyük Selçuklu 34. bölüm tek parça (sezon finali)

Çukur 130.Bölüm izle tek parça! Çukur 4.Sezon 38.Bölüm