26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Uyanış Büyük Selçuklu 15. son bölüm tek parça izle!

Uyanış Büyük Selçuklu 15. bölümüyle Pazartesi akşamı TRT1 ekranlarında yayınlandı. Andreas'ı savaşta mağlup eden ve onu ölümle cezalandıran Melikşah, ordusuyla birlikte Kuvel Kalesi'ne yürüyecektir. Melikşah Sultan, Bizans ile nasıl bir antlaşmaya varacaktır? Kuvel'den dönüş yolunda Melikşah'ı bekleyen sürpriz ne olacaktır? Uyanış Büyük Selçuklu 15. bölüm, tek parça halinde haberimizde yer alıyor.

5 Ocak 2021 Salı 12:38 - Güncelleme:
Uyanış Büyük Selçuklu 15. son bölüm tek parça izle!

Uyanış Büyük Selçuklu 15. bölümüyle TRT1 ekranlarında yayınlandı. Uyanış Büyük Selçuklu son bölümde; Uyanış Büyük Selçuklu 15. bölümde; Terken'in Nizamülmülk'ü ve Seferiye'yi zehirlediğinden emin olan Elçin, Firdevs üzerinden Terken'e bir tuzak kurup zehri yapan büyücünün mekânını bulmuştu. Terken tarafından bir tuzağa çekildiğini iş işten geçtikten sonra anlayan Elçin ne yapacaktır? Uyanış Büyük Selçuklu son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte kaçıranlar için Uyanış Büyük Selçuklu 15. bölüm tek parça

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 15. BÖLÜM İZLE!

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 15. SON BÖLÜM YOUTUBE

UYANIŞ SELÇUKLU 16. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Uyanış Büyük Selçuklu 16. bölüm fragmanında Melikşah Sultan, Terken Hatun'u baş hatunluktan alır. Yerine kimin geleceğini soran Terken Hatun'a ise “Gölgesi öyle büyük biri gelecek ki o makamı layıkıyla dolduracak!” cevabını verir.

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 15. BÖLÜM ÖZETİ

Uyanış Büyük Selçuklu 15. bölümde; Faysal’ın kafilesini durdurup Rüstem’i yakalamaya çok yaklaşmış olan Sencer, Tapar tarafından engellenmiş, Rüstem’i yakalamaktan son anda alıkonulmuştu. Tapar ve Sencer saraya geldikleri vakit, Arslantaş, Rüstem’i saraya getirmeyi başarmıştı. Arslantaş, Rüstem’i nasıl yakalamıştır? Rüstem’in Şelemzar’dan çıkarmayı başardığı Sırlar Kitabı’nı ele geçirebilmiş midir? Altın kervanıyla Rüstem’i kaçıran Faysal’ın Batıni olduğu ortaya çıkacak mıdır?

Öte yandan Terken’in Nizamülmülk’ü ve Seferiye’yi zehirlediğinden emin olan Elçin, Firdevs üzerinden Terken’e bir tuzak kurup zehri yapan büyücünün mekânını bulmuştu. Ne var ki; büyücüyü bulmayı umduğu yerde iki ceset vardı; büyücü ve Nizamülmülk’ün ilacına zehri karıştıran Esma’nın cesetleriydi bunlar. Terken tarafından bir tuzağa çekildiğini iş işten geçtikten sonra anlayan Elçin ne yapacaktır? Elçin’i cinayetle suçlayıp şantaj yaparak onu saraydan kovmayı başarmak üzere olan Terken’i nasıl bir sürpriz beklemektedir?

Andreas’ı savaşta mağlup eden ve onu ölümle cezalandıran Melikşah, ordusuyla birlikte Kuvel Kalesi’ne yürüyecektir. Bizans’la arasında bir denge unsuru olan Kuvel Kalesi’ni topraklarına katacak mıdır? Bizans ile nasıl bir antlaşmaya varacaktır? Kuvel’den dönüş yolunda Melikşah’ı bekleyen sürpriz ne olacaktır?

Tüm bunların yanı sıra Andreas’ın gözden çıkarıldığını anladıktan sonra Markus’la ittifak kuran Sabbah’ın yeni planı ne olacaktır? Kaos çıkarıp Haçlı orduları için uygun ortam hazırlamak için Selçuklu topraklarına gelen Markus’un ilk icraatı ne olacaktır?

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 16. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Uyanış Büyük Selçuklu son bölümde; Melikşah'ın Haçlıların komutanı Andreas'a söylediği "Sizde gelecek ne kadar baş var ise bizde de o başları alacak kadar kılıç var" sözü son bölüme damga vurdu.

Melikşah Sultan, bir kadına el kaldıran Tacülmülk'ü cezalandırır.

Hasan Sabbah’ı yakalayıp gerçek kimliğini açık etmek üzere olan Sencer’i Melikşah durdurmuştu. Daha sonra Sencer’in Seyduna’nın peşine düşmesine izin vermeyen Melikşah, Arslantaş’ı kaçırarak devlete itaatsizlik eden ve Tacülmülk’ü darp eden Sencer’e ceza verir.

Şelemzar’daki çelik ambarının patlaması sonucunda Melikşah’ın öfkesini üzerine çeken İlteber’in zor günleri devam edecektir.

Şelemzar patlamalarında dahli olduğu anlaşılınca Melikşah’ın tepkisini üzerine çeken Andreas, Bizans imparatorunun kendisini gözden çıkardığını ve Melikşah’ın kellesini almak için harekete geçeceğini anlamıştı. Andreas yolun sonuna mı gelmiştir.

Yasak Elma 92. son bölüm izle!

4 Ocak 2021 Reyting sonuçları açıklandı mı?

Kefaret 7. bölüm izle!

Sen Çal Kapımı 25. bölüm izle!

Yeni dizi Terapist başlıyor! Terapist dizisi oyuncuları ve konusu