29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

Yasak Elma 117. bölüm izle! Yasak Elma 117. son bölüm full izle FOX Tv

Yasak Elma 117. bölüm izleyenleri ekran başına kilitledi. Fox Tv'nin entrika kasırgası estiren dizisi Yasak Elma 117. son bölümde Yıldız, ödül aldığı törende Çağatay ve Kumru'yu herkesin içinde ifşa eder. Ender'in bile ağzının açık kaldığı olay sonrası neler olacak? Peki son bölümde neler yaşandı? İşte kaçıranlar için Yasak Elma 117.bölüm İzleme linki ve son bölümde yaşananlar. Yasak Elma 117. bölüm full izle FOX Tv!

25 Ekim 2021 Pazartesi 20:13 - Güncelleme:
Yasak Elma 117. bölüm izle! Yasak Elma 117. son bölüm full izle FOX Tv

Yasak Elma117. son bölümü ile izleyenlerine heyecan ve gerilim dolu anlar yaşattı. Sosyal medyada da trend olan ifşa sehnesiyle Yasak Elma 117. bölümde Yıldız, kozmetik şirketinin davet partisinde Çağatay ve Kumru'nun ilişkisini afişe eder. Herkesin önünde bomba etkisi yaratan bu konuşma sonrası neler olacak? Yasak Elma 117.Bölüm Full İzleme linki ve Yasak Elma son bölüm özeti haberimizde.

Başrollerinde Şevval Sam, Eda Ece, Berk Oktay, Ece Dizdar, Yasmin Erbil, Biran Damla Yılmaz ve Murat Aygen'in yer aldığı Yasak Elma 117.Bölüm İzleme linki sizlerle...

YASAK ELMA 117. SON BÖLÜM FULL İZLE FOX TV!

Yasak Elma yeni bölümüyle Pazartesi 20.00'de FOX'ta!

YASAK ELMA 117. BÖLÜMDE YAŞANANLAR

FOX TV ekranlarının en sevilen dizilerinden olan Yasak Elma, yeni bölümü ile ekrana geldi.

Önceki bölümde Yıldız, Çağatay ve Kumru'nun birlikteliğini belgelemiş, onları köşeye sıkıştırmak için planını devreye sokmuştu.

Yıldız, Çağatay ve Kumru ilişkisi için delil toplamaya devam ederken, Ender ve Asuman'ın başka planları vardır.

Yıldız, Çağatay ve Kumru'dan intikam almak için bambaşka bir yol izleyecektir.

Yıldız, ödül aldığı törende Çağatay ve Kumru'yu herkesin içinde ifşa eder.

Yasak Elma'nın son bölüm final sahnesinde, uğradığı ihaneti öğrenen Yıldız'ın, Çağatay ve Kumru'dan unutamayacakları bir intikam alması sosyal medyanın gündemine oturdu.

Yasak Elma 117. bölümde Yıldız, ödül aldığı törende kocasının ve Kumru'nun birlikte olduğunu söyleyip kendisini kamçıladıkları için teşekkür eder. Bütün cemiyete rezil olan Kumru ve Çağatay ne yapacak?

"ÖDÜLÜMÜ KOCAM VE METRESİNE ADIYORUM"

Yıldız'ın yüzlerce kişinin katıldığı bir davette kocası Çağatay ile yakın arkadaşı Kumru'nun yasak aşkını ifşa etti. Ödül aldığı davette bir teşekkür konuşması yapmak için sahneye çıkan Yıldız, söyledikleriyle herkesi şoke etti.

Yıldız, "Bu hayatta bana planlı olmayı öğreten canım kocama ve metresi Kumru Yıldırım'a teşekkürü bir borç biliyorum. Bu ödülü bana ihanet ederek beni kamçılayan canım kocam ve onun arkadaşım kılığındaki metresine adıyorum. İyi ki varsınız" dedi.

Yıldız'ın bu sözlerinin ardından Çağatay ve Kumru ise donup kaldı.

YILDIZ'IN İNTİKAMI SOSYAL MEDYAYI SALLADI!

Yasak Elma'da aldatılan Yıldız'ın intikamı sosyal medyada da gündem oldu. Yasak Elma etiketiyle binlerce tweet atılırken, dizi de TT listesinde ilk sıralarda yer aldı.

Yasak Elma'da Yıldız'ın intikamı en çok konuşulanlar arasında yer aldı. İhanete uğrayan Yıldız'ın yaptığı açıklama, Sadakatsiz dizisindeki Asya'nın hamlesine benzetildi.

YASAK ELMA ÖNCEKİ BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Yıldız, Çağatay ve Kumru birlikteliğini belgelemek ve intikam planını harekete geçirmek için kolları sıvarken, Çağatay ve Kumru olacaklardan habersiz görüşmeye devam ederler.

Yıldız, Çağatay ve Kumru'yu rezil etmek için harekete geçer. Boşanmadan önce aldatıldığını ispat etmek için fotoğrafçı tutup delil toplamaya başlar.

Yasak Elma son bölümde "Beni aptal yerine koyan herkesin aklı ile oynayacağım" diyen Yıldız, amacına ulaşmak için her şeyi göze alır.

Yıldız bir fotoğrafçı ttutup Çağatay'ın Kumru için tutuuğu evin önünde pusu kurdurur. Fotoğrafçı Çağatay ve Kumru'yu çekip Yıldız için gerekli kanıtı yakalar.

25 Ekim 2021 Pazartesi reyting sonuçları! MasterChef, Yasak Elma, Kalp Yarası reyting sıralaması

Alparslan: Büyük Selçuklu'dan yeni fragman!

Kalp Yarası 17 bölüm full izle Youtube!

Camdaki Kız 17. bölüm fragmanı yayınlandı!

Yargı 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı?