25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

15 Şubat 2021 reyting sonuçları açıklandı! Pazartesi reyting sıralamasında kim birinci oldu?

Pazartesi reyting sonuçlarıaçıklandı. Dün akşam Maraşlı, Çukur, Sefirin Kızı, Uyanış Büyük Selçuklu ve Yasak Elma yeni bölümleriyle ekranlara geldi. Reyting sonuçları, TİAK (Televizyon izleme araştırmaları kurumu) tarafından Total, AB ve 20+ABC1 olarak ölçülüyor. Dün akşam yayınlanan program ve dizilerin arasından hangilerinin daha fazla izlendiği TİAK'ın ölçümleri neticesinde belirleniyor. Peki Pazartesi reyting sonuçlarında kim birinci oldu? İşte 15 Şubat 2021 Reyting sonuçları

16 Şubat 2021 Salı 09:21 - Güncelleme:
15 Şubat 2021 reyting sonuçları açıklandı! Pazartesi reyting sıralamasında kim birinci oldu?

15 Şubat 2021 reyting sonuçları hakkında araştırmalar hız kazandı. Dün akşam yayınlanan dizi ve programların reyting sonuçlarına göre en çok izlenen televizyon programı belli oldu. Pazartesi reytinglerinde; Show Tv'de Çukur, FOX Tv'de Yasak Elma, Atv'de Maraşlı, Star Tv'de Sefirin Kızı, TRT1'de Uyanış Büyük Selçuklu ve TV8'de Survivor 2021 kıyasıya yarıştı. Reyting ölçümleri ile dün akşam en çok hangi dizi veya programın izlendiği belli oluyor. Peki pazartesi reyting sonuçları açıklandı. İşte 15 Şubat 2021 Pazartesi Reyting sonuçları.

Dün akşam yayınlanan program ve dizilerin arasından hangilerinin daha fazla izlendiği dünün reyting sonuçları neticesinde belli oldu. Pazartesi akşamı ekranlarda; Masumlar Apartmanı, Baraj, Hekimoğlu ve Survivor 2021 yeni bölümleriyle ekranlara geldi. Reyting, bir televizyon programının ortalama izlenme oranını gösterir. Reyting sonuçları, günlük olarak yayınlanan dizilerde; Total, AB ve 20+ABC1 olarak ölçülüyor. Peki Pazartesi reyting sonuçlarına göre hangi kanal ve dizi birinci oldu? İşte dün akşam en çok izlenen kanal ve yapım.

Pazartesi akşamı diziseverleri ekran başına kilitleyen yapımlar yarışta bu hafta da reytinglerde kıyasıya mücadele verdi. Reyting ölçümleriyle Show Tv, Kanal D, Atv, TRT1, Star Tv gibi kanallarda dün akşam ekranlara gelen dizi, film ve programlar arasında en yüksek izleyici oranına sahip olan belirleniyor. Dün akşam yayınlanan dizilerden hangisinin daha fazla izlendiği, TİAK ölçümleri neticesinde belli oldu. Günlük olarak yayınlanan ve Total, AB ve 20+ABC1 olarak ölçülen dünün reyting sonuçlarına göre sıralama açıklanıyor.

15 ŞUBAT REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

15 Şubat 2021 Pazartesi günü yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı.

Total izleyici grubunda birinciliği Uyanış Büyük Selçuklu, ikinciliği Esra Erol'da, üçüncülüğü Yasak Elma aldı.

AB Grubunda ise birinci sırada Uyanış Büyük Selçuklu, ikinci sırada Yasak Elma, üçüncü sırada Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber yer aldı.

TOTAL İLK 10 PROGRAM

1 UYANIS BUYUK SELCUKLU TRT 1

2 ESRA EROL'DA ATV

3 YASAK ELMA FOX

4 MARASLI ATV

5 CUKUR SHOW TV

6 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV

7 SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABER FOX

8 MARASLI (OZET) ATV

9 YASAK ELMA (OZET) FOX

10 ATV ANA HABER ATV

AB İLK 10 PROGRAM

1 UYANIS BUYUK SELCUKLU TRT 1

2 YASAK ELMA FOX

3 SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABER FOX

4 MARASLI ATV

5 CUKUR SHOW TV

6 UYANIS BUYUK SELCUKLU (OZET) TRT 1

7 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV

8 YASAK ELMA (OZET) FOX

9 SURVIVOR TV8

10 ESRA EROL'DA ATV

20+ ABC1 İLK 10 PROGRAM

1 UYANIS BUYUK SELCUKLU TRT 1

2 YASAK ELMA FOX

3 SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABER FOX

4 CUKUR SHOW TV

5 MARASLI ATV

6 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV

7 ESRA EROL'DA ATV

8 UYANIS BUYUK SELCUKLU (OZET) TRT 1

9 SURVIVOR TV8

10 YASAK ELMA (OZET) FOX

Reyting sonuçları sayesinde, en çok hangi dizi veya programın izlendiği belli oluyor. Reklam verenler için bir kriter olarak geliştirilen reyting sonuçları, tamamen ekonomik amaçlarla ölçülmeye başlanmıştır.

Maraşlı 6. bölüm izle tek parça!

Uyanış Büyük Selçuklu 21.bölüm izle!

Yasak Elma 98.bölüm izle!

Çukur 116.bölüm full izle (Çukur 4.Sezon 24.Bölüm)

Sefirin Kızı 40. bölüm izle!