26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Uyanış Büyük Selçuklu 21 bölüm izle tek parça!

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Uyanış Büyük Selçuklu'nun son bölümünde; Selçuklu'yu karıştırmak için İzakyos'tan asker desteği alan Marcus, Melikşah'a kan kusturmak için oğlu Tapar'ı öldürür. Tapar'ın ölümü Melikşah Sultan'ı kahreder. İşte Uyanış Büyük Selçuklu 21. bölüm izleme linki ve yeni bölüm fragmanı. Uyanış Büyük Selçuklu 21. bölüm izle full hd tek parça olarak sizlerle.

15 Şubat 2021 Pazartesi 23:55 - Güncelleme:
Uyanış Büyük Selçuklu 21 bölüm izle tek parça!

TRT1'de Pazartesi akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Uyanış Büyük Selçuklu 21. bölümde; Melikşah'ın kardeşi Melik Tekiş, Sultana herkesten sakladığı gizli oğlunun kim olduğunu sormuştu. Tekiş'in ortaya attığı bu iddia sonucunda Tapar'ın aklına şüphe tohumları ekilmişti. Tapar, işin aslını öğrenmek için annesinin mezarını açtırmaya karar verir. Uyanış Selçuklu 22. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Uyanış Büyük Selçuklu 21. bölüm izle full hd tek parça halinde haberimizde yer alıyor.

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 21. BÖLÜM İZLE TEK PARÇA (YOUTUBE)

TRT izle sitesinden Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin son bölümünü izlemek için Google hesabı, Facebook veya mail yoluyla giriş yapmanız yeterli. Uyanış Büyük Selçuklu 21. bölüm izle full hd tek parça!

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 21. BÖLÜM İZLE (TRT1)

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 22. BÖLÜM FRAGMANI



UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 21. BÖLÜM ÖZETİ

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin yayınlanan 21. bölümünde Melikşah'ın kardeşi Melik Tekiş, taht şehri olan Isfahan'a gelmişti. Melikşah'ın huzuruna çıkmış ve Melikşah'a herkesten sakladığı gizli oğlunun kim olduğunu sormuştu. Sarayda yeni bir fitne ateşinin yanmasına sebep olacak olan Tekiş'in yeni hamlesi ne olacaktır?

Melik Tekiş'in ortaya attığı bu tehlikeli iddia neticesinde Tapar'ın aklına şüphe tohumları atılmıştı. Ana hasreti yeniden alevlenen Tapar, annesinin mezarını açtırmak ister. Mezarın boş olup olmadığını öğrenmek isteyen Tapar, amacına ulaşabilecek midir?

Melikşah, Kuvel Kalesi'nin fethi için ordusunu güçlendirmek adına harekete geçmiş, Zübeyde'nin önerisiyle Berkyaruk'tan çelik kervanı getirtilmesini kararlaştırmıştı. Ne var ki; Zübeyde'nin getirttiği çelik kervanı, Terken'in emriyle Tacülmülk'ün Sabbah'la birlik olup oynadığı tehlikeli bir oyunla basılmış; Selçuklu için son derece mühim olan çelikler ve yapımı uzun zaman alan mancınık yayları da Batıni ve Haçlı ittifakının eline geçmişti.

Selçuklu'yu zor duruma düşürdüğünü anlayan Terken, Tacülmülk'e mancınık yaylarını geri getirmesi için emir verecektir. Bu durum Tacülmülk ile Sabbah'ın tehlikeli ortaklığını hangi yönde etkileyecektir? Tacülmülk mancınık yaylarını geri getirmeyi başarabilecek midir?

Getirttiği çelik kervanının saldırıya uğramasında Tacülmülk'ten şüphelenecek olan Zübeyde ne yapacaktır?

Bâtıni casusu olan Efruz'un zehirlemesiyle İlteber, Turna'nın isteneceği gün ölmüştü. İlteber'in ölümü ne gibi gelişmeleri beraberinde getirecektir? Şelemzar'daki dengeler alt üst mü olacaktır? Turna, İlteber'in ölümünü fırsat bilip başına üşüşecek olan alacaklılardan nasıl kurtulacaktır?

Faysal, Turna'yı zora sokup gözden düşürmek için ne gibi faaliyetlere girişecektir? Sencer, İlteber'in ölümünden sonra karışıklığa sürüklenecek olan Şelemzar'ın asayişini sağlamayı başarabilecek midir?

Kendisini öldürmeye tevessül eden Haçlıların elinden kurtaran Melikşah'tan etkilenen Kont Albert, Hıristiyan dünyasının kendisine sırt çevirdiğinin farkına varacaktır. Büyük bir hayal kırıklığına uğrayacak olan Kont Albert, Melikşah'a yardım edecek midir?

Mendirman Celaleddin Türkiye'de ne zaman yayınlanacak?

Konstantinopolis tarafından binlerce kişilik orduyla desteklenen İzakyos, Selçuklu topraklarında ne gibi yıkıcı faaliyetlere girişecektir? Selçuklu'yu karıştırmak için İzakyos'tan asker desteği alacak olan Markus'un bugüne kadarki en cüretkâr hamlesi ne olacaktır?

15 Şubat 2021 reyting sonuçları: Pazartesi reyting sıralamasında kim birinci oldu?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 182. bölüm izle!

Maraşlı 6. bölüm izle!

Yasak Elma 98.bölüm izle!

Hekimoğlu 37. son bölüm full izle!

Sefirin Kızı 40. bölüm izle!

Çukur 116.bölüm full izle (Çukur 4.Sezon 24.Bölüm)