25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Alev Alev 18. bölüm izle Puhu Tv! Alev Alev 18. son bölüm full izle!

Alev Alev 18. bölümü ile Show Tv ekranlarında izleyicisiyle buluştu. Dizinin son bölümünde; Çelebi'nin mahkemede boşanmak istediğini söylemesi herkesi şoke eder. Mahkeme sonrası Cemre'nin kızından ayrılışı izleyenlerin yüreğini dağladı. Öte yandan Çiçek, Ali'nin isteğiyle Antalya'ya gitmek ister. Tomris ise Atlas için endişelidir. Ali Çiçek'e 2 seçenek sunar. 'Atlas mı? Ben mi?' der. Çiçek gidecek mi? Alev Alev 18. bölümü full izlemek isteyenler için Alev Alev 18. bölüm izle Puhu Tv sayfası sizlerle.

11 Mart 2021 Perşembe 20:47 - Güncelleme:
Alev Alev 18. bölüm izle Puhu Tv! Alev Alev 18. son bölüm full izle!

Alev Alev 18. bölüm izleyenleri ekran başına kilitledi. Fransız yapımı Le Bazar de la Charite dizisinden uyarlanan dizi Alev Alev 18. bölümde; Çelebi, Yedikule'deki tüm dengelerin altüst olmasına neden olmuştur. Çelebi Cemre'yi eve geri dönmesi için ikna edemeyeceğini fark eder ve taktik değiştirir. Boşanma davasından kimsenin beklemediği bir sonuç çıkacaktır. İşte kaçıranlar için Alev Alev 18. bölüm Puhu Tv izleme linki ve son bölümde yaşananlar.

Ay Yapım imzalı dizinin yönetmeliğini Ahmet Katıksız, Senaryosunu ise Burcu Görgün Toptaş kaleme alıyor. Alev Alev 18. bölüm full izleme sayfası tek parça olarak sizlerle, iyi seyirler.

ALEV ALEV 18. BÖLÜM İZLE (PUHU TV)

Show Tv ekranlarının sevilen dizisi Alev Alev 18. bölümüyle izleyenlerinin karşısına çıktı.

ALEV ALEV 18. BÖLÜM FULL İZLE (SHOW TV)

Ay Yapım imzalı, yönetmeliğini Ahmet Katıksız'ın yaptığı, Burcu Görgün Toptaş tarafından senaryosu kaleme alınan, Show TV'de yayımlanan Türk yapımı aksiyon ve dram türündeki televizyon dizisi Alev Alev, yayınlanan 18. bölümüyle izleyenleri ekran başına kilitledi.

Alev Alev 18. bölümde Çelebi Yedikule'deki tüm dengelerin altüst olmasına neden olmuştur.

Çelebi'nin sahip olduğu evde bir dakika bile kalmak istemeyen Ozan, elbirliği ile evi boşaltırken, yaşanan bu zor günler Ozan ve Cemre arasındaki duyguların ortaya çıkmasını sağlar.

Çelebi'nin tehdidine rağmen Tomris Cemre'ye yardım etmekten vazgeçmez. Rüya Ömer'in yanına taşınırken, ilişkileri de daha tutkulu bir boyuta geçecektir.

Çelebi Cemre'yi eve geri dönmesi için ikna edemeyeceğini fark eder ve taktik değiştirir. Boşanma davasından kimsenin beklemediği bir sonuç çıkacaktır.

Cemre ile Çelebi'nin boşanma davasının görüldüğü Alev Alev 18. bölümde Çelebi, boşanmak istediğini söyleyerek herkesi şoke ediyor.

Alev Alev'in 18. Bölümünde; Cemre'nin evsiz kalmasını sağlayan Çelebi, boşanma davası sırasında kendisinin de boşanmak istediğini söyledi. Kızının velayetini de isteyen Çelebi, Cemre'nin maddi durumunu kullanarak davayı kazandı ve Güneş'in velayetini aldı. Cemre çaresizce kızının arkasından bakakaldı.

Çelebi'nin Güneş'e zarar vereceğini duyan Cemre, onun istediğini vermek zorunda kalıyor. Kızının yanında olmak için Kayabeyli evine doğru yola çıkan Cemre'yi Ozan durdurdu. Ozan, Cemre'ye "lütfen gitme" dediyse de kızı için yaşayan bir anneyi durduramadı.

Çelebi'nin kızı Güneş'i almasıyla çaresiz durumda kalan Cemre, Kayabeyli evine dönmek zorunda kaldı. Çelebi, büyük bir savaş kazanmışçasına gurur dolu bir şekilde Cemre'ye "evine hoş geldin" dedi.

Cemre ile Ozan'ın yakınlaşması dikkat çekerken, Ali'nin Antalya'ya gitme teklifi Çiçek'i zor durumda bırakıyor. Ali ve Atlas arasında bir tercih yapmak zorunda kalan Çiçek'in seçimi merak konusu oldu.

Zeyno'nun mahalleye geri döndüğünü gören Ömer büyük bir şaşkınlık yaşar. Zeyno kim?

11 Mart 2021 reyting sonuçları açıklandı! Perşembe reyting sıralaması

Sen Çal Kapımı 35. bölüm full izle!

Kardeşlerim 4. bölüm izle!

Son Yaz 11. bölüm izle tek parça!

Bir Zamanlar Çukurova 87. son bölüm full izle!

Akrep 14. bölüm izle Puhu Tv!

Mucize Doktor 53. bölüm izle!