19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Arıza 7. bölüm full izle Show Tv! Arıza 7. bölüm izle!

Arıza 7. bölüm izleyenleri yine ekran başına kilitleyen olaylara sahne oldu. Tolga Sarıtaş, Ayça Ayşin Turan, Ahmet Mümtaz Taylan, Olgun Toker ve Levent Can'ın başrollerde oynadığı Show TV'nin dizisi Arıza 7. bölümünde; Burak ve Fikret'in taksi durağının önüne attığı kutu gerilimi arttırdı. Ali Rıza ve Halide'nin kurtardığı kişinin kim olduğu ise izleyenleri meraklandırdı. Arıza 7. bölüm izlemek isteyenler için Arıza 7. bölüm full izleme linki haberimizde yer alıyor.

25 Ekim 2020 Pazar 23:45 - Güncelleme:
Arıza 7. bölüm full izle Show Tv! Arıza 7. bölüm izle!

Arıza 7. bölümüyle Pazar akşamı Show TV'de ekrana geldi. Show TV'de yayınlanan, O3 Medya imzalı dizinin heyecanla beklenen son bölümü ekrana geldi. Arıza 7. bölümde; Ali Rıza'nın kendilerine kurulan kumpasın hesabını sormak için harekete geçiyor. Arıza 7. bölüme "Bu işin sonunda birisinin kafası kopacak!" sözleri damga vurdu. İşte kaçıranlar için Arıza 7. bölüm full izle Show Tv linki.

Arıza 7. bölümde; Ferit'in "Ali Rıza!" diye haykırması dikkat çekerken duyulan patlama sesi gerilimi giderek arttırdı. Aşağıdaki bağlantı üzerinden Arıza 7. bölüm full izleme Show Tv sayfasına ulaşabilirsiniz.

ARIZA 7. BÖLÜM İZLE

ARIZA'NIN 7. BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Arıza 7. bölümde; Salman’ın karşısında güç durumda kalan Ali Rıza ve Haşmet’i, Burak yaptığıyla şaşırtır. Ali Rıza ise gerçekleşmeyen sevkiyatın sorumlusu olarak Burak’ı görmektedir.

Ali Rıza ilk olarak Burak’ın depodan silahları nasıl çaldığının peşine düşer. Burak ise konsorsiyum toplantısında vaat ettikleriyle dikkatleri üzerine çeker ve Burak için konsorsiyum da koltuk sahibi olma şansı doğar.

Ali Rıza ise Burak’ın sakladığı silahların peşine düşer ve sonunda silahlara ulaşır. Ama Burak’ın da Ali Rıza için hazırladığı acımasız bir sürprizi vardır.

Yönetmenliğini Recai Karagöz’ün üstlendiği, senaryosunu Ozan Aksungur’un kaleme aldığı, başrollerini; Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan’ın paylaştığı Arıza'nın oyuncu kadrosunda; Ahmet Mümtaz Taylan, Olgun Toker, Levent Can, Murat Daltaban, Dilara Aksüyek, Cavit Çetin Güner, Uygar Özçelik, Pınar Çağlar Gençtürk, Ali Rıza Kubilay, Yağız Can Konyalı, Ali Seçkiner Alıcı, Cankat Aydos, Hazal Benli, Duygu Katagan, Kemal Burak Alper, Gökay Müftüoğlu ve Yeşim Salkım ile Yeşim Gül gibi sevilen oyuncular yer alıyor.

Arıza’nın merakla beklenen yeni bölümü Pazar akşamı saat 20.00’de Show TV'de!

Menajerimi Ara 10. bölüm izle Puhu Tv!

Ramo son bölüm 17. bölüm full izle!

Maria ile Mustafa 8. bölüm izle!

Payitaht Abdulhamid son bölüm izle! (yeni sezon)

Kuzey Yıldızı 37. bölüm Puhu Tv!

İbo Show hangi kanalda, saat kaçta? İbo Show ne zaman başlıyor?