19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Baht Oyunu 13. bölümde neler olacak? Baht Oyunu 13. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı!

Kanal D'nin izlenme rekorları kıran dizisi Baht Oyunu 13. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı. Ada dört bir koldan tehlike altında... Ada ve Bora'nın aşkı, ev ahalisinin öğrenmesiyle zorlu bir sürece giriyor. Baht Oyunu 13. Bölüm 2. Fragmanında Ada ve Bora'nın aşkları öğrenilince olayların karışması kaçınılmaz oluyor. Peki Baht Oyunu 13. bölümde neler olacak? İşte yeni bölümden ikinci fragman.

10 Eylül 2021 Cuma 11:28 - Güncelleme:
Baht Oyunu 13. bölümde neler olacak? Baht Oyunu 13. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı!

Baht Oyunu 13. Bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Kanal D'nin sevilen romantik komedi dizisi Baht Oyunu 13. Bölüm 2. fragmanında Tuğçe, Rüzgar ve Ada'nın gerçek kimliklerini araştırıyor. Evdekiler ise Bora'nın Ada'ya aşık olduğunu öğrenip, bu duruma engel olmaya çalışıyor. Ada, kötü bahtını değiştirebilecek mi? Baht Oyunu 13. bölümde neler olacak? İşte Baht Oyunu 13. Bölüm 2. fragmanı

BAHT OYUNU 13. BÖLÜM 2. FRAGMAN YAYINLANDI

Ada ve Bora'nın aşkları ev ahalisi tarafından öğrenilince olayların karışması kaçınılmaz oluyor... Diğer yandan evlilik bürosundan gelen adamın Ada'nın evinde Bora'yı görmesi olayları iyice içinden çıkılmaz bir hale sokacak. Peki Bora ve Ada arasında neler olacak?

BAHT OYUNU 13. BÖLÜM FRAGMANI

Baht Oyunu yeni bölümüyle Salı 20.00'da Kanal D'de!

Yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu'nun yaptığı ARC Film imzalı dizi Baht Oyunu 13. bölümde Bora, ofisteki tüm çalışanlara Ada'nın sevgilisi olduğunu duyuruyor...

Baht Oyunu 12. bölüm İzle!

BAHT OYUNU KONUSU

'Baht Oyunu', ilk aşkıyla mutluluğu bulamayan ve sonsuza kadar mutsuz olacağına inanan Ada'nın hikayesidir. Gönlünü çalıştığı şirketin sahibi olan Bora'ya Aşık olan Ada, ilk aşkıyla evlenmezse ömür boyu mutsuz olacağı inancı ile yaşamıştır. Ada için rüyalarda ve aşkta imkansızlık söz konusu değildir.

Camdaki Kız 11. bölüm fragmanı yayınlandı!

Yasak Elma yeni sezon ne zaman? Yasak Elma yeni bölüm fragmanı

Alparslan: Büyük Selçuklu fragmanı yayınlandı!

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 4. fragmanı yayınlandı!

Masumlar Apartmanı yeni sezon ne zaman?