18 Nisan 2024 Perşembe / 10 Sevval 1445

Camdaki Kız 20. bölüm full izle YouTube! Camdaki Kız 20. Bölüm izle tek parça!

Camdaki kız 20. bölümüyle izleyenleri ekran başına kilitledi. Kanal D'nin izlenme rekorları kıran dizisi Camdaki Kız'ın 20. son bölümde Nalan, Sedat'ı geri döndürür. Nalan, Sedat'ı geri döndürmek için büyük bir mücadele verdikten sonra yaşadığı olayla şoke oluyor! Başrollerinde Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun yer aldığı Camdaki Kız 20. bölüm izleme sayfasına haberimizdeki linkten ulaşabilirsiniz. Camdaki Kızı dizi 20. bölüm full izle YouTube!

18 Kasım 2021 Perşembe 23:46 - Güncelleme:
Camdaki Kız 20. bölüm full izle YouTube! Camdaki Kız 20. Bölüm izle tek parça!

Camdaki Kız 20. bölüm izleyenlere heyecanlı anlar yaşattı. Camdaki Kız 20. bölümde Nalan, Sedat'ı geri döndürüyor. Nalan, Feride'nin emriyle artık bambaşka biri olmaya başlar. Nalan'ın bu değişimi, beraberinde neler getirecek? Eve dönmek zorunda kalan Cana ne yapacak? Camdaki Kız 20. bölümü izlemek isteyenler için Kanal D ve Youtube Camdaki Kız son bölüm izleme linki sizlerle. Camdaki Kızı dizi 20. bölüm full izle YouTube!

CAMDAKİ KIZ 20. SON BÖLÜM İZLE (KANAL D)

Kanal D'nin, yapımını OGM Pictures'ın üstlendiği iddialı dizi Camdaki Kız, izleyici tarafından her Perşembe reytinglerde zirvede yer alıyor. Camdaki Kız, her hafta perşembe akşamı saat 20.00'da Kanal D'de...

CAMDAKİ KIZ 20. BÖLÜM FULL İZLE YOUTUBE

CAMDAKİ KIZ 21. BÖLÜM FRAGMANI

Cana, Sedat ve Nalan'dan intikam almak için şimdi de Adil'e tuzak kuruyor. Cana ve Adil'i samimi şekilde gören Nalan ise bu manzara karşısında şoke oluyor. Feride ise Adil'e aba altından sopayı gösteriyor! Öte yandan Sedat ve Nalan arasına yine bir ihanet giriyor!

Camdaki Kız 21. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı! Nalan, Cana ile yüzleşiyor...

CAMDAKİ KIZ 20. BÖLÜM ÖZETİ

Nalan evi terk edip, Feride'nin yanına dönmüşken Selen, Sedat'ı durdurması için Nalan'a yalvarmıştı.

Camdaki Kız'ın 20. bölümünde Nalan, Sedat'ı geri döndürmek ve evliliğini kurtarmak için büyük bir mücadele veriyor. Sedat'ı geri döndürmekte başarılı olan Nalan, bu kez Rafet'le konuşma yapar.

Camdaki Kız son bölümde Sedat, Nalan'ı ve babasını üzmemek için Cana'yla girdiği yoldan geri dönmeye karar veriyor.

Rafet, Nalan'ın yaptığı konuşmadan oldukça etkilenir ve çocuklarını tekrar bir arada görmek için harekete geçer.

NALAN, SEDAT'I GERİ DÖNDÜRÜYOR!

Her şeye rağmen Sedat'ı eve geri döndürmeye çalışan Nalan, onu ikna etmekte başarılı olur. Havaalanında tek başına kalan Cana'nın ise eve dönmekten başka çaresi kalmamıştır.

Cana ise Alp'in şüphelerine karşı oldukça tedirgindir. Alp, Cana'nın hareketlerinden şüphelenip, işin aslını öğrenmek için harekete geçer.

Cana, Sedat'ın hayatından çıkmak istemesinin ardından büyük bir hırsa kapılır ve hiç beklenmeyen sinsi bir plan yapar.

"YEPYENİ BİR NALAN"

Feride, kızının evliliğini kurtarabilmesinden dolayı oldukça memnundur. Feride'nin de zorlamasıyla kendisine gelen çekim teklifini kabul eden Nalan, gücü eline almak üzere hareket etmeye başlar.

NALAN, CANA'YLA YÜZLEŞECEK Mİ?

Sedat'ın geri dönüşüyle Koroğlu Konağı'nda fırtınalar kopar. Nalan, Feride'nin emriyle artık bambaşka biri olmaya başlar. Muzo ise büyük bir sırrı saklamak için söz verir. Cana ve Nalan karşı karşıya gelecekler mi?

Nalan, Sedat'ın gitmesine engel olduğunu düşünürken aslında gerçek bambaşkadır. Sedat ve Cana'nın ihanetini öğrenemeyen Nalan, neler yaşayacak?

MUZO'NUN HERKESİ ŞAŞIRTAN SEVGİLİSİ...

Nalan'ın Billur ile arasını yapmaya çalıştığını öğrenen Muzo, yalancı sevgilisi Melisa'yı Nalan ve Sedat'la tanıştırır.

Muzo'nun kız arkadaşını Sedat ve Nalan'la tanıştırması herkesi şaşırtır. Çünkü Muzo'nun tanıştırdığı kişi tarzıyla Nalan'a inanılmaz benzer.

Melisa'nın gerçekte kim olduğunu öğrendiğinde ise büyük bir şaşkınlık yaşayan Muzo, bu olaydan nasıl kurtulacak? Nalan, Cana'yla Sedat'ı yakalamak üzere gittiği yerde şoke eden bir olay yaşıyor.

NALAN, CANA'NIN SEDAT'I ARADIĞINI GÖRÜYOR

Yemekteyken Sedat ve Muzo'nun içecek almaya gittikleri sırada Sedat'ın telefonu çalar, arayan Cana'dır. Nalan telefona bakıp arayanı görür. Sedat ve Cana'nın ihanetini öğrenemeyen Nalan, neler yaşayacak?

SELEN'İN HAMİLE OLMADIĞI ORTAYA ÇIKACAK MI?

Diğer yandan Selan, annesinin doktor baskısı sonucu gerçekleri daha fazla saklayamayacağını anlıyor. Selen hamile olmadığını açıklayacak mı?

Diğer yandan Sedat, kendisinin Cana ile otoparkta çekilen görüntülerini ekrana veren Levent'in yakasına yapışır.

Levent'in geri dönmesiyle birlikte Selen ve kocası da Koroğlu konağına geri döner. Bu mutlu aile tablosu ne zamana kadar devam edecek?

18 Kasım 2021 Perşembe reyting sonuçları açıklandı mı? Camdaki Kız, Barbaroslar, Misafir reyting sıralaması

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 9.bölüm full izle!

Yasak Elma 121. bölüm fragmanı yayınlandı!

Misafir 2. bölüm izle ilk bölüm tek parça!

Sadakatsiz 39. bölüm full izle!