25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Destan son bölüm full izle 16. bölüm! Destan 16. Bölüm izle!

Destan 16. bölüm izleyiciye buluştu. Atv'nin Bozdağ Film imzalı dizisi Destan 16. bölüme Batuga'nın babasına annesinin masum olduğunu anlatması damga vurdu. Akkız annesini bulacak mı? Balamir, Batuga'yı öldürecek mi? Başrollerinde Ebru Şahin, Edip Tepeli, Selim Bayraktar ve Burak Tozkoparan'ın yer aldığı Destan son bölüm (16. bölüm) izleme sayfası haberimizde. Destan 16. Bölüm izle full hd tek parça!

22 Mart 2022 Salı 21:04 - Güncelleme:
Destan son bölüm full izle 16. bölüm! Destan 16. Bölüm izle!

Destan 16. Bölümüyle izleyenleri ekran başına kilitledi. Atv'de ekrana gelen dizinin başrollerinde Ebru Şahin, Edip Tepeli, Selim Bayraktar, Burak Tozkoparan ve Deniz Barut yer alıyor. Destan 16. bölümde Batuga, Alpagu Han'a 'Sana bunu edenlerin kim olduğunu bilmek ister misin?' diye sorar. Alpagu, asıl hainlerin kim olduğunu öğrenecek mi? Destan 16. bölüm izle full hd tek parça!

DESTAN 16. BÖLÜM FULL İZLE!

Yapım ve proje tasarımı Mehmet Bozdağ'a ait; yönetmenliğini Emir Khalilzadeh'in yaptığı, senaryosunu Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem'in kaleme aldığı 'Destan'ın başrollerini Ebru Şahin, Edip Tepeli ve Selim Bayraktar üstleniyor.

DESTAN 16. BÖLÜM İZLE TEK PARÇA (YOUTUBE)

Bozdağ Film imzalı 'Destan' dizisinde Orta Asya'nın çetin bozkırlarında Gök Kağanı Korkut Han'ın yetim bıraktığı Akkız'la babasının sarayında ezilen Gök Tegini çolak Batuga'nın hikayesi anlatılıyor.

Atv'nin sevilen dizisi Destan'ın 16. bölümünde Akkız, annesini bulabilecek mi?

DESTAN 17. BÖLÜM FRAGMANI | TUZAK!

Destan 17. bölüm 2. fragman yayınlandı!

DESTAN 16. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Destan dizisi 16. bölümüyle Atv'de izleyici karşısına geçti.

Destan son bölümde Gök Kağanlığı ikiye bölünüyor, Temur tarafını seçiyor.

Alpagu Han'ın öldürdüğü bütün boy beylerinin oğulları onu terkedip Balamir'in yanında yer alınca da tek bir çaresi kalır; Tuz karşılığı Çin'den destek istemek. Batuga'nın ülke bölünürse Çin işgal eder öngörüsü gerçekleşmektedir.

Akkız ve Batuga bunu engellemek için ikiye ayrılırlar ve büyük bir operasyon gerçekleştirirler. Temur tarafını seçerek Batuga'nın yanında yer alır.

Balamir ve Çolpan, Batı Gök Kağanlığı'nı alınca Alpagu Han savaş ilan eder.

Balamir'in boynuna yay kirişi doladığı Batuga Saltuk'a "Ben ölünce Akkız sana emanet!" der. Batuga ölecek mi?

Akkız ve Temur, Sabarlarla ittifak yapıp Gök Kağanlığı'nın bütün tuz depolarını saldırırlar.

Batuga ve Saltuk ise çiçek salgını ve tuz kıtlığından kırılan boy beylerini çiçek aşısı ve tuz vaadi ile barışa zorlamak isterler.

MANÇO, ANNESINE KARŞILIK AKKIZ'LA EVLENMEK ISTIYOR

Akkız ve Batuga'nın büyük planı, yeni devletin hanlığına oynayan Balamir'in hiç hoşuna gitmez ve Batuga'yı ortadan kaldırmayı kafasına koyar.

Çin'e vereceği tuzları alarak Alpagu'yu boy beyleriyle görüşmeye zorlamak isteyen Batuga, Balamir'in elinden kurturup babası Alpagu Han'a tüm gerçekleri anlatabilecek mi?

Akkız öldü bildiği anasını bulmak için Sabarların lideri Manço'nun evlilik teklifine ne cevap verecek?

22 Mart 2022 Salı reyting sonuçları açıklandı mı? Destan, Baba, Üç Kız Kardeş...

Alparslan Büyük Selçuklu 18.bölüm izle!

Üç Kız Kardeş dizisi 5.bölüm full izle!

Camdaki Kız yeni bölümde neler olacak? Camdaki Kız 36. bölüm fragmanı

Üç Kuruş son bölüm izle tek parça!