29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

Hekimoğlu 35. bölüm izle! Hekimoğlu 35. son bölüm tek parça izle!

Hekimoğlu 35. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Kanal D'nin her Salı akşamı yayınlanan dizisi Hekimoğlu son bölümde; Hekimoğlu'nu hapse atmaya ant içmiş olan Mahir Komiser, Artık iyice yakınlarına girerek, Ateş'in ekibini sıkıştırıp içlerinden birini konuşturmaya niyetlidir. Ekipten kimse Hekimoğlu'na ihanet edecek mi? Hekimoğlu 35. bölümü izleyemeyenler için Kanal D Hekimoğlu 35. bölüm tek parça halinde sizlerle.

2 Şubat 2021 Salı 23:55 - Güncelleme:
Hekimoğlu 35. bölüm izle! Hekimoğlu 35. son bölüm tek parça izle!

Hekimoğlu 35. bölüm Kanal D ekranlarında izleyenleriyle buluştu. Salı akşamları ekrana gelen Hekimoğlu'nun 35. son bölümünde İpek, son dönemde uğradıkları baskılar yüzünden Ateş'in ilaçlarını azaltmaya karar verir. Ekibi, ilaçları azaltıldığı için çektiği ağrıların artması yüzünden, Hakimoğlu'nun sağlıklı kararlar verip veremediğini sorgulamaya başlar. Ateş doğru kararı verebilecek mi? Hekimoğlu 35. bölüm izleme linki haberimizde yer alıyor.

HEKİMOĞLU 35. BÖLÜM İZLE

HEKİMOĞLU 36. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Hekimoğlu'nun zor kararı!

Orhan'ın gerçekleri Mahir'e anlatmasından sonra Hekimoğlu için zor günler başlar. Rehabilitasyon ve hapishane arasında seçim yapmak zorundadır. Öte yandan herkes Ateş'i açık ettiği için Orhan'a yüklenmektedir. Ancak Orhan zor da olsa doğru bir karra verdiğini düşünmektedir. En sonunda Hekimoğlu kararını verene kadar ona hasta verilmeyeceği söylenir. Hekimoğlu hangisini tercih edecek?

Hekimoğlu 35. bölümde; Hekimoğlu'nu hapse atmaya adeta ant içmiş olan Mahir Komiser, soruşturma izni çıkarttırıp hastanede kendisine çalışacak bir mekan ayarlar. Artık iyice yakınlarına giren Mahir'in niyeti, Orhan'dan sonra şimdi de Ateş'in ekibini sıkıştırmak ve ekiptekilerin birbirinden şüphe etmesini sağlayarak, içlerinden birini konuşturmaktır.

Melis’in boşanmış anne ve babası, hiç bir konuda anlaşamayıp kızlarının hayatını tehlikeye sokunca, Melis’le ilgili karar verme yetkisi İpek’e verilir.

Hekimoğlu 35. bölümde; Babasıyla gittiği lunaparkta fenalaşan küçük Melis, apar topar hastaneye getirilir. Küçük kızı kurtarmak için Hekimoğlu ve ekibi seferber olur.

Ateş'in ağrıları hata yapmasına neden oldu!

Ateş, küçük Melis'in et yiyen hastalığına yakalandığını düşünür. Ona göre de acilen ameliyata alınması gerektiğini söyler. Eğer bu ameliyat olmazda bakterilerin hızla tüm vücuda yayılacağını söyler ve küçük kızın ailesiyle bir ikna konuşması yapar. Ateş'in bu konularda hiç yanılmadığına dair aileyi ikna eden İpek ise onayı alır. Ameliyat için hazırlıklar başlar ancak Ateş bu defa sağlıklı karar alamamıştır ve bunu Emre fark eder. Emre'nin duruma müdahale etmesi üzerine küçük kızın hayatı kurtulur. Ateş'in ağrıları bu defa ona hata yaptırmıştır. Peki, Mahir bu durumu da kullanacak mıdır?

İpek, son dönemde uğradıkları baskılar yüzünden Hekimoğlu’nun ilaçlarını azaltmaya karar verir. Ekibi, ilaçları azaltıldığı için çektiği ağrıların artması yüzünden, Hakimoğlu’nun sağlıklı kararlar verip veremediğini sorgulamaya başlar.

Orhan, Mahir'den kurtulmak için çare yolları aramaya başlar. Onunla baş etmekte gittikçe zorlanır. Mahir'in herkesle uğraşması ve istediğini alana kadar da onlara rahat vermeyeceğini bilen Orhan, bir karar almak zorunda kalır. Mahir'le konuşmaya karar verir. Onu karşısında gören Mahir, sona yaklaştıklarını anlar. Peki Orhan, Ateş'i ele verecek mi? Ateş'e ihanet en yakınından mı gelecek? Orhan, Mahir'e ne söyleyecek?

Hekimoğlu doğru kararı verebilecek mi? Orhan'la Hekimoğlu'nun arası düzelecek mi?

İpek'in zor zamanları!

Daha önce çocuk yapmayı deneyen İpek, annelik içgüdülerine yenik düşüyor. Küçük hasta için elinden geleni yapmaya çalışan İpek zorlanıyor. Hekimoğlu ise İpek'i kullandığı ilaç yüzünden azarlıyor. Kızın ameliyatına giren İpek ani bir hamle yapmak zorunda kalıyor!

Mahir, İpek'e tüm hastanenin soruşturma altında söyler. Bu durumdan endişe eden İpek, Ateş'e gider ve Orhan'ın başına gelenlerden sonra olayı çözmeleri gerektiğini söyler. Ancak Hekimoğlu'nun pes etmeye niyeti yoktur. Orhan, Hekimoğlu ile ilgili olan gerçekleri Mahir'e anlatacak mı?

Diğer taraftan küçük bir kız acil olarak hastaneye getirilir. Hekimoğlu önderliğindeki ekip vakayı çözmeye çalışır ancak pek çok pürüzler karşılaşır. Hekimoğlu ise küçük kızı kurtarmaya kararlıdır.

Hekimoğlu son bölümde Ateş ve Emre arasındaki beklenmedik bir gerginlik yaşanıyor. İlaçları kesen Ateş'in gerginliği tüm ekibi etkiler. Ekip, vakayla ilgili tanı koyar. Ancak ekibin koyduğu tanıyı Ateş reddeder. Tam küçük kız ameliyata alınacakken Emre vakayı çözer. Acilen ameliyatın durdurulması gerektiğini söyler ve her yerde Ateş'i arar. Ateş, Emre'nin söylediklerine aldırış etmez. Ancak Emre, kararında diretir. Yanlış tanı konulduğunu ve hastalığın başka bir durumdan kaynaklandığını söyler. İkili arasında anlaşmazlık çıkar ve Ateş bir anda yumruğunu Emre'ye indirir. Ancak bu defa tökezleyen Ateş olur...

Mucize Doktor 48. bölüm izle!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 181. son bölüm izle!

Sefirin Kızı 38. bölüm full izle!

Maraşlı 4. bölüm izle!

Çukur 114. son bölüm full izle!

Yasak Elma 96. bölüm izle!